Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Diğer insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz ve bazen sevdikleriniz tavsiye için size geliyor. Bugün o günlerden biri olabilir. Bir arkadaşınız, kafasını toplamada sizden yardım isteyebilir. Arkadaşınız ilişki ya da kariyeri konusunda stresli bir zaman geçiriyor olabilir. Ailenizden biri size kişisel bir endişesini anlatabilir. İyi yürekli benliğinizle bugün insanlara yardım edebileceksiniz.

Bugün bir çalışma komitesinden sorumlu olduğunuzu hissedebilirsiniz ve belirli bir projenin kötü sonuçlarını gördükten sonra kendinize şöyle diyeceksiniz "Tamam, eğer böyle olacaksa, işleri farklı bir şekilde ele alacağız ." Bir futbol koçuysanız, oyuncularınızı motive etmek için yeni bir strateji geliştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Aramaya devam edin, onu bulacaksınız!

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Bu ay, duygusal açıdan sana doruk noktalarını yaşatacak. Sebepsiz yere insanları eleştiri yağmuruna tutabilirsin. Ayrıca bu ay, içindeki birikmiş duyguları dışa vurmak isteyeceğin bir ay olacak. Yine de duygularını ifade ederken kendini kontrolsüz hissedebilirsin. Hislerinin ardındaki güç gerçekten muazzam.Bugün, özellikle maceracı hissedebilirsiniz ve derin denizde dalış, nehir raftingi veya vahşi doğada yürüyüş gibi riskli çalışmalara katılmaya yatkın olabilirsiniz. Bunu yapmak için iyi bir gün değil! İsterseniz, yakın bir gelecek için böyle bir yolculuk planlayın, ama bugün maceraperest doğanı yatıştırmak için polisiye roman okumak, James Bond filmlerini izlemek ya da daha önce hiç bulunmadığınız yerlere yakın yerleri keşfetmek için iyi bir yöntem olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün üzerinde hakim olan kısıtlayıcı bir etki nedeniyle işleri kaldığı yerden devam ettirecek yeterli enerjiyi kendinizde bulamayabilirsiniz. Kısıtlama duygusuyla birlikte görev bilinci de omuzlarınıza çökerse hiç şaşırmayın. Hayatın doğal akışında, dinlenip derinlemesine düşünmek için zaman ayırmanız son derece önemli. İlerleyebilmek için daima yolda olmanız gerektiği algısına kapılıp yanılmayın. Bu yüzden savaşıp duran yanınızı bir günlüğüne bir kenara bırakıp rahatlayın.

23 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Günün başlamasıyla birlikte enerjinizi evinizle ilgili konulara ayırabilirsiniz. Yenilikler yapmayı düşünebilirsiniz. Aile bireyleriyle vakit geçirmek size huzur verecektir. Venüs-Jüpiter karşıtlığının oluştuğu gün içinde gönül ilişkinizde partnerinizle birlikte ortak noktada buluşmakta zorlanabilirsiniz. Normalde önemsemeyeceğiniz bir durum büyüyebilir.

23 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçek duygularını gizliyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Duygusal iniş çıkışların tepkilerinde farklılığa neden olabilir. Görüşlerini paylaşırken, karşındaki kişinin de düşüncelerini göz ardı etmezsen iyi olur. Etrafında aniden gelişen olaylara istesen de kayıtsız kalamayıp, kendini sorunlara dahil olmuş bulabilirsin. Özellikle aile bireylerinin yaşadığı sıkıntılar için farklı çözümler arayacaksın. İlişkinde bugünlerde özgürlüğünün kısıtlandığı fikrinden kurtulamıyor olabilirsin. Sevgilinin bazı konularda seni sorguya çeker hallerine tavır geliştirebilirsin. İlişkin yoksa yeni tanıştığın kişi ile aranda tatlı bir sıcaklık gelişebilir ancak güvensizlik duygun gerçek hislerini göstermene engel oluşturacak.

23 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle ve yeni tanıştığınız kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bu kişilere fikir danışabilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta ilerliyor. Zamanınızı evde geçirebilir ya da evde daha meşgul olabilirsiniz. Düşüncelerinize yeniden gözden geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan bir etkiye gereksinim duymadan kusurlarınızı fark etmek içsel yolculuğunuzda size anlamlı bir perspektif kazandıracaktır.

23 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

23 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihninizin içinde neler olup bittiğini doğru bir şekilde sözlü olarak anlatabileceksiniz. Başkaları sizden bilgi saklıyor olabilir. Dikkatli hareket edin ve tüm ilişkilerde dürüst olun.

22 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde patlayan su borularına kaşı önlem almak zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonu için arkadaşlarınızı içkiye davet edebilir, güzel sohbetlere dalabilirsiniz. Ayrıca tekneyle gezmek ve hayatın sorunlarından uzaklaşmak günün getirdikleriyle uyumlu olacaktır. Pastel tonlarla dekorasyon yapmak size iyi gelir.

23 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

23 Haziran 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerdeki yakınlıklar, partneriniz ile birbirinize olan sahiplenişiniz, beraberken tek olduğunuzu, ben sen değil biz olduğunuzu hissetmeniz size iyi geliyor. Siz sınırları aşmadıkça yuvanızda problemler olmayacaktır. Bir süre huzurun tadını çıkaracaksınız.

23 Haziran 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; bugün eve, aileye ait konularda ikilemlerde kalabilir; fedakârlıklarda bulunman gerekebilir. Yaşamına dair sorumlulukları yerine getirmek isterken aileni ihmal ettiğini düşünebilir veya karşındakilerden fazla beklenti içine girebilirsin. Bir çok konuyla birden ilgilenmen sonuca ulaşamamana neden olabilir.

23 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 17" R
Ay
Balık
03° 33' 08"
Merkür
Koç
18° 11' 45"
Venüs
Boğa
04° 22' 47"
Mars
Koç
01° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 54"
Satürn
Balık
16° 48' 48"
Uranüs
Boğa
22° 30' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 46"
Lilith
Başak
23° 38' 31"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>