Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Başarı yakalıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Diğer insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz ve bazen sevdikleriniz tavsiye için size geliyor. Bugün o günlerden biri olabilir. Bir arkadaşınız, kafasını toplamada sizden yardım isteyebilir. Arkadaşınız ilişki ya da kariyeri konusunda stresli bir zaman geçiriyor olabilir. Ailenizden biri size kişisel bir endişesini anlatabilir. İyi yürekli benliğinizle bugün insanlara yardım edebileceksiniz.

Bugün bir çalışma komitesinden sorumlu olduğunuzu hissedebilirsiniz ve belirli bir projenin kötü sonuçlarını gördükten sonra kendinize şöyle diyeceksiniz "Tamam, eğer böyle olacaksa, işleri farklı bir şekilde ele alacağız ." Bir futbol koçuysanız, oyuncularınızı motive etmek için yeni bir strateji geliştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Aramaya devam edin, onu bulacaksınız!

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Bu ay, duygusal açıdan sana doruk noktalarını yaşatacak. Sebepsiz yere insanları eleştiri yağmuruna tutabilirsin. Ayrıca bu ay, içindeki birikmiş duyguları dışa vurmak isteyeceğin bir ay olacak. Yine de duygularını ifade ederken kendini kontrolsüz hissedebilirsin. Hislerinin ardındaki güç gerçekten muazzam.Bugün, özellikle maceracı hissedebilirsiniz ve derin denizde dalış, nehir raftingi veya vahşi doğada yürüyüş gibi riskli çalışmalara katılmaya yatkın olabilirsiniz. Bunu yapmak için iyi bir gün değil! İsterseniz, yakın bir gelecek için böyle bir yolculuk planlayın, ama bugün maceraperest doğanı yatıştırmak için polisiye roman okumak, James Bond filmlerini izlemek ya da daha önce hiç bulunmadığınız yerlere yakın yerleri keşfetmek için iyi bir yöntem olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadece boş boş oturmak sizi rahatsız ediyor. Siz işlerinizi halletmek istiyorsunuz. Eğer sınırlarınızı aşarsanız yenilgi ya da yaralanma riski alacaksınız. Farklılıklarınızı, dürtülerinizi kontrol edeceğiniz bu süre zarfında belirtin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Balık burcundaki hareketine devam ediyor. Günün ilk saatlerinden itibaren yakınlarınız, aileniz ile ilgili konularda duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız psikolojik olarak yalnız kalmak istediğinden evden çıkmak dahi istemeyebilir. Öğlen olduğunda Venüs'ün Neptün ile oluşturduğu gergin kontak sebebiyle ilişki ve evlilik hayatınızda hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli bir güne hazır mısın? Tempona sen de şaşırabilirsin. Çalışma arkadaşlarınla yeni bir projeye imza atabilirsin.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni tanışacağınız insanlarla kuracağınız diyaloglar sayesinde yeni projeler ortaya çıkarabilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda uğraştığınız konuların tamamlandığını görebilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaz ayları itibari ile sevdiğiniz konularda araştırmalar yapmaya daha da hevesli oldunuz. Bu da kaçınılmaz olarak özgüveninizi yükseltecektir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteklerinizin arttığı bir dönemde bulunuyorsunuz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, fırsatları değerlendirmek için büyük istek duyacaksınız. Yeni atılımlarda bulunabilir, kendinizle fazla ilgilenebilirsiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda derin hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Ailenizde kadınların ve güçlü kişilerin etkisini daha yoğun hissedebilirsiniz. Geçmişe ilişkin konuların izleri ortaya çıkabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi konular bugün daha fazla ilginizi çeker. Herkese koşulsuz sevginizi sunmak, karşılık beklemeden iyilik yapmayı kendinize misyon edinebilirsiniz. Yine de aşırı iyimser tavırlardan kaçınmak gerekir. Evde su boruları veya tesisatla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Resim yapmak, şiir yazmak gibi yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Mutluluk uzak değil.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen başkalarının başına gelen şeylerin bizim başımıza asla gelmeyeceğini sanırız ve yanılırız. Kaybettiniz. Bana asla olmaz dediğiniz gerçeklerle yüzleşme vaktiniz geldi. Dün çok güzeldi bugün nasıl böyle oldu diye de düşünürseniz; hayat bu. Bu arada, yarının geleceğini ve bugün gibi olmayacağını da bilmek önemli. Dersleri alın, yola devam.

24 Haziran 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; yaşadığın yer ya da gayrimenkullerle ilgili girişimler söz konusu olabilir ancak net bir karar almakta zorlanabilirsin. Ailenin ya da eşinin gelirlerinde yaşanan gelişmeleri gerçekçi bir bakış açısından değerlendirmek yararına olabilir. Bir anda özveriyle adım atman sonrasında zor duruma düşmene yol açabilir.

24 Haziran 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 33" R
Ay
Balık
00° 40' 40"
Merkür
Koç
18° 04' 57"
Venüs
Boğa
04° 07' 54"
Mars
Koç
01° 41' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 04"
Satürn
Balık
16° 47' 46"
Uranüs
Boğa
22° 29' 34"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 05"
Lilith
Başak
23° 37' 11"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>