Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Radikal kararlar alıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 40%

Çevrenizde yaşanan gizli, asla suçlanamayacak flörtlerin vicdanınızdaki meşruluğunu tartışıyorsunuz. Aşktaki kural dışılığa karşı hissettiklerinizde, içtenliğinizden kuşkuda gibisiniz. İmrenerek mi yadsıyorum, türünden açmazlarınız var.

İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği bir ortamda, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Para konularında da dışa açık görünüyorsunuz. Yüreğiniz gibi cüzdanınız da ortada. Aşırı harcamalarınız var. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Kullanılmaya biraz açık gibisiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilgili bir yargıya varırken, dış telkinler bazen belirleyici olabiliyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tartışmalar muhtemeldir, ama şimdi farklılıkları çözmeği beklemeyin. Eğer şimdi konumunuzu sıkılaştırırsanız, sonra daha kolay çözüm ürete bilirsiniz. öfkenizi içselleştirmeyin zira o uygun olmayan bir zamanda su yüzüne çıka bilir.

27 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 10:51-16:31 aralığında Ay, bugün boşlukta ilerliyor. 16:31 itibariyle hareketine Boğa burcunda devam ediyor. Bu saatten sonra çalışma hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız gelişmelerin size maddi katkısı da olabilir. Ay ve Merkür arasındaki gergin etkiyle beraber sizler de karamsar fikirlere kapılabilirsiniz. Yoga, meditasyon gibi aktiviteler iyi gelecektir. Merkür Aslan burcuna bugün itibariyle geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz. Nereye gitmeli, nerede ne yemeli gibi bir sürü soru içinde kaybolabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Radikal kararlar alıyorsun!Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Bugün çalıştığın ortamda geçen her sözü üstüne alınabilirsin. Olayları kişiselleştirdiğin için herkese cevap verme isteği duyabilirsin. Bu durum insanlardan tepki almana neden olabilir. Bu tutumunu sevgilinin veya aile üyelerinin üstünde sürdürmeye devam etmemende fayda var. Artık hayatına yeni bir yol çizmek istiyorsun. İşinden memnun değilsen, gözü kara davranarak kendi işini kurmak için kolları sıvayabilirsin. Hayatındaki uzun soluklu ilişkileri, insanları geçmişi göz önünde bulundurarak sorgularken, bu sorgulamaların sonucunda çok radikal kararlar da alabilirsin.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerin gündem de olduğu bugün kendinizi duygusal anlamda tahammülsüz hissedebilir ve bu yüzden insanlara karşı biraz mesafeli olabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını dahil ederek yaratıcılığınızı arttırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşırken ısrarcı davranmamaya özen göstermelisiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar içindesiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşe geç kalmak, buluşmaya gecikmek gibi konular gündeminize dahil olabilir. Maddi gelir gider dengenizi de iyi ayarlamanız hayrınıza olacaktır.

27 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü planlarınızda son dakika sorun yaşanabilir. Eğer büyük bir etkinlik planladıysanız, tekrar tüm detayların üzerinden geçin. Böylece sorunlar büyümeden önüne geçebilirsiniz. Önceden önlem almanızda hiçbir sıkıntı yok.

27 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Katılacağınız bir toplantıda aşık olabileceğiniz kişiye rastlayabilirsiniz. Dikkatli ve çekici bir tutum içinde çevrenizdekileri etkilemeniz mümkün. Gelişen olaylar karşısında sabırsız ve heyecanlı davranabilirsiniz. Seyahate çıkmak için büyük istek duyabilir hazırlık yapabilirsiniz.

27 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

27 Haziran 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tatil modundan en hızlı çıkan ve yeniden en hızlı girebilen burçlardan bir tanesi de sizlersiniz. Sanki hiçbir şey olmamış, birkaç gün önce kumsalda uzanan siz değilmişsiniz gibi bir hışımla sarılabiliyorsunuz işlerinize. Biriken ne kadar konu varsa topladınız. Yetmiyor bir de çevrenizde hala motive olamamış insanları motive ediyorsunuz. Bravo!

27 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 52' 20" R
Ay
Aslan
09° 11' 46" R
Merkür
Koç
28° 08' 58"
Venüs
Boğa
18° 06' 11"
Mars
Koç
10° 23' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 15"
Satürn
Balık
17° 41' 19"
Uranüs
Boğa
23° 08' 59"
Neptün
Balık
29° 17' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 47"
Lilith
Başak
24° 52' 41"
True Node
Koç
14° 53' 40"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>