Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bireysel ihtiyaçlarını karşılıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 100%

Kısa ayrılıklardan çok iyi yararlanabiliyorsunuz. Bazı ufak tefek hatalarınızı doğrudan görebiliyor, ayrılıkların verdiği özlemin de etkisiyle, ilişkinizi daha objektif değerlendirebiliyorsunuz.

Size yakın biriyle duygusal yakınlığınız,yaşamınıza da yansıyor. O insanı doğru değerlendirdiğiniz, onun sürekli sizi düşünmesini ortadan kaldıracak bazı başarılarınızla inandırıcı olabilecek.

Cömertliğinizin sınırını çizmeniz gerekiyor. Elinizin açıklığı çevrenizde bazı yapay dostluklar oluşturabiliyor. Sizi tasarrufa yöneltmek isteyen arkadaşlarınızın bu konuda bir bildiği olabilir.

İki tezat kişilikle aynı ölçülerde dostluk kurmayı becermiş görünüyorsunuz. Hayata karşı daha sağlam duranın, diğerine acımasız eleştiriler yönelttiğini düşünüyorsunuz. Bu, ikisini de aynı derecede anlayamadığınızı gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin canlılığınız ilham vericidir. Dünya ile iletişiminiz, belinizle birlikte, genişleyebilir. Diyet izleyin ve kibirden kaçının. Etkili insanlarla tanışmak için hazır olun. Siz diğerlerini egonuzla değil, düşünce ve yeteneklerinizle çekiyorsunuz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketine Boğa burcunda devam ediyor. Ay ve Satürn, sonrasında Ay ve Plüton arasındaki güzel açılarla beraber gelirinizde olumlu yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni yatırım fikirleri düşünebilirsiniz. Harcamaları kısmanız da elinizde para birikmesini sağlamış olabilir. Saat 21:38 olduğunda Ay hareketini boşlukta sürdürüyor. Bu saat sonrasında size huzur veren aktivitelere yönelebilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmaları ilginizi çekebilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel ihtiyaçlarını karşılıyorsun!Gökyüzünde kuvvetli etkiler var. Potansiyel olarak gücünü maddi beklentilerin ile birleştirmek istiyorsun. Özellikle yakın çevrenle olan ilişkilerinde bugün yapıcı oluyorsun. Telefonuna ve maillerine yönelik daha titiz ve sahiplenici bir tavır sergilemeni öneririm. Beklentileri tam anlamıyla karşılayacağın başarılı bir gün olabilir. En küçük detayları bile kaçırmıyorsun. Aynı zamanda bugün kendine özen göstermek, bireysel ihtiyaçlarını karşılamakta ön planda olacak. Eski aşklara karşı özlemin artabilir. İlişkisi güzel ilerleyen çiftler için ise oldukça olumlu ortamlar ve sohbetler içinde olabilirler.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin onay vermediği bir konuda mücadele etmek sizi yorabilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konulardan dolayı kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde olayları somutlaştırmakta zorlanabilirsiniz. İletişimden kaynaklı problemleri çok kolay atlatabileceğiniz zamanlardasınız. Bugünlerde başarı yönünde adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmak işinizi kolaylaştıracaktır.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha iyi bir düzeye taşımak için göstereceğiniz bilinçli çaba sayesinde yeni kişilerle tanışma ve görüşme durumlarınız olabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlık, şifa ve alternatif tıp gibi konularla ilgilenebilir, bu alanlarda çalışan kişilerle temas kurabilir ve onlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Temizlik, düzen, hijyen ve arınma gibi konular sizin için ön planda olabilir.

29 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizin arkasında büyük bir güç var, bu yüzden akıllıca kullanın. Çalışmak ve ne kadar başarabileceğinizi görmek için bu enerjiyi kullanın. Şans sizden yana. Yeni fikirlerle öne çıkın ve arkanıza bakmayın. Fırsatların üzerine tereddüt etmeden atlayın.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonuna çift kısmetle başlıyorsunuz. İkiteklifi alabilir, iki kişiye karşı ilgi duyabilir ya da iki projeyi aynı anda yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde üstlendiğiniz her işin sorumluluğunun hakkını verecek güce sahipsiniz. Yıllardır edindiğiniz hayat tecrübesi bu dönemde size çok destek olur. Mesai arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün alacağınız haberler sizi biraz üzebilir. Duygusal olarak yeni kararlar almanıza sebep olabilir. Siz var olanı sağlamlaştırmak isterken gelecek haberler sizi korkutabilir. Haklısınız. Başkaları yaşıyorsa siz de yaşayabilirsiniz. Hiçbir şeyin garantisi yok. Ama olmayan bir şey için üzülmeye de gerek yok.

29 Haziran 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; hem gündelik yaşamında hem dehayatında sana sorumluluk getiren gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca bugün sağlığınla ilgili bir şikayetine de kalıcı çözüm bulabilirsin. Ailenin ekonomik durumuna katkıda bulunmak için kendini yıpratmayı göze alarak çalışabilir, biraz da duygusal sömürüye maruz kalabilirsin.

29 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 25" R
Ay
Aslan
12° 36' 37" R
Merkür
Koç
28° 28' 39"
Venüs
Boğa
18° 26' 41"
Mars
Koç
10° 35' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 11"
Satürn
Balık
17° 42' 30"
Uranüs
Boğa
23° 09' 57"
Neptün
Balık
29° 17' 59"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 39"
Lilith
Başak
24° 54' 32"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>