Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Aradığın cevapları buluyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2019, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk hayatınız hakkında endişelenebilirsiniz. İdealist bir insan olarak, her zaman sonsuz aşk yaşadığınız bir ilişki arıyorsunuz. Fakat bazen gerçekçi olmuyorsunuz! Her ilişkinin iniş çıkışları vardır ve kimse mükemmel değildir. Şu anki aşk hayatınızın filmlerdeki gibi olmasını beklemeyin. Bunun yerine partnerinizle daha iyi iletişim kurmaya odaklanın. Herhangi bir sorunu çözmek için el ele verin. Biraz çaba ile, her şey düzelecek.

Önümüzdeki gün, profesyonel geleceğinizin yapbozunu oluşturan parçaları biraz daha bir araya getirmelisiniz. Şu anda kariyeriniz veya çalışmalarınız için seçmiş olduğunuz yol için bir coşku eksikliği yaşıyor olabilirsiniz. Bazen hepsini bırakmak ve başka bir şey başlamak için güçlü bir özlem duyuyorsunuz. Nedenler tarafından yönetilen bu gün, konuyla ilgili duygularınızı netleştirebilir.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Spot ışıklarını bugün birileri üzerinden çekip kendilerine yöneltebilir. Fakat bu seni üzmesin. Kilit nokta ise, sorumluluk alanlardan ve spot ışıklarını üzerine çekenlerden dersler alman. Eğlenmene bak ve detaylara takılma. Hayatının değişim isteyen alanlarında gerekli değişiklikleri yapabilmen için ihtiyacın olan dinamizm havada mevcut. Sıkıştığını düşündüğün o kuytu yerden çık ve işine bak!'Düşüncelere dalma' bugünün anahtar kelimesi. Sizden tavsiye almak için, ciddi bir konu hakkında karar alması gereken bir arkadaşınızdan bir telefon alabilirsiniz. Eğer tavsiye vermekten çok vaktinizi onu dinlemeye harcar hale gelirseniz çok şaşırmayın. Çevrenizdeki değişimler yeni ve heyecan verici bir takım olanaklar sunacağından, amaçlarınız üzerinde düşünülmeye ve olası yenilenmelere ihtiyaç duyabilir. Bunun hakkında düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların çoğu yeniden havaya girmeye çalışacaklar ama siz dikkatiniz dağılmış gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi normalde kanıksadığını şeyleri sorgularken bulabilir ya da genellikle düşünmekle uğraşmadığınız şeyleri düşünebilirsiniz. Bazen bu sinir bozucu olabilir, çünkü hayatınızdaki büyük sorunları incelemek her zaman cevapları vermez. Belki bu şeyleri tartışmak için birini bulabilir ve birbirinizin bakış açılarını öğrenebilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:47-04:23 saatleri arasında Ay, boşlukta kalıyor. Saat 04:23 itibariyle Yengeç burcuna geçiyor. Bugün Mars Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos'a kadar enerjinizi seyahatlere ayırabilirsiniz. Aktif bir zaman diliminde olacaksınız. Psikolojik olarak da mutlu bir yapıda olacaksınız. Eğitim hayatınızda biraz daha çaba göstermeniz gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Siz savaştıkça emekleriniz boşa gitmeyecektir. Güneş tutulması saat 22:16'da Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulma finansal yönünüze vurgu yapacaktır. Yeni bir maddi olanak karşınıza çıkabilir. Başvurduğunuz kredi onaylanabilir. Ameliyat olma durumunuz varsa operasyonunuz sorunsuz geçebilir. Miras konusunda da beklentinizden yüksek miktar alabilirsiniz. Detaylı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aradığın cevapları buluyorsun!Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. İlerlemek, daha fazlasını elde etmek için neye ihtiyacın var? İşte tam anlamıyla bunun cevabını aradığın ve aslında bulmaya başladığın bugün de kendi motivasyonunu kendin sağlıyorsun. Kimseye ihtiyaç duymadığını tavırlarınla belli ederken, çevrendeki insanların sana ihtiyacı olduğuna tanık olabilirsin. Eğer ilişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan pişmanlıkların bugün ağır basabilir.

2 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle olan iletişimlerinizde tepkili konuşmalar yapmamaya özen göstermelisiniz. Gerçeklerle yüzleşmeli ve olayı bütünü ile değerlendirmelisiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hassasiyetiniz olan konularda endişe duyabilirsiniz. Bu konulara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Yenilenmek istediğiniz bir sürece girebilirsiniz. Finansal olaylarınıza yön kazandırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla emek harcayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu.

2 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz sizi ruhsal olarak başkalarına yardım etmeye itecek. Aile ve dostluk ilişkilerinde başkalarının iyiliğini düşünme potansiyeliniz ortaya çıkabilir.

2 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda bir Güneş tutulması meydana geliyor. Güneş tutulması ortak maddi konularda önemli adım ve başlangıçları beraberinde getirebilir. Yeni bir ortak girişimde veya yatırımda bulunabilirsiniz. Vergi ve miras konularında yeni gelişmeler gündeme çarpıcı şekilde gelebilir.

2 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz kayıtsız veya motivasyonsuz hissedebilirsiniz. Bir taraftan eğlenmek istiyorsunuz, ama bir taraftan da hiç enerjiniz olmadığını hissediyorsunuz. Kendinizi hırpalamayın, madem enerjiniz yok, bugün daha yavaş ve sakin aksın.

2 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş tutulması bir yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Aileden gelen mal varlığı ile ilgili ortak paylaşımlar su yüzüne çıkabilir. Aile bireyleriyle ortakkurabilir ya da aile şirketinizin geleceği hakkında yeni kararlar alabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

2 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin dünyanızda her zaman her şey güzeldir. Polyanna'yı oynamaya da müsaitsinizdir. Fakat kafanız karıştı mı, aramızdaki en suratsız kişi olabiliyorsunuz. Hemen bırakmayın kendinizi. Biraz zaman tanıyın. Yarın yeni bir gün. Belki bambaşka şeyler olacak. Güzel işler yapın, gerisi gelecektir.

2 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; rekabet etmekten keyif aldığın bir süreçte olsan da kazançlarınla ve yatırımla ilgili alanlara temkinli yaklaşmak ve kontrolü elinde tutmaya yönelik eylemlerde bulunabilirsin. Karşındakilerinin gelirlerinden fayda sağlayabileceğin gibibirliklerinden de ek kazanımlar edinebilirsin. Bazı Yay burçları, risk almak ve gereksiz harcamalar yapmak isteyebilir.

2 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 56' 21" R
Ay
Aslan
10° 03' 06" R
Merkür
Koç
28° 13' 52"
Venüs
Boğa
18° 11' 18"
Mars
Koç
10° 26' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 14"
Satürn
Balık
17° 41' 36"
Uranüs
Boğa
23° 09' 14"
Neptün
Balık
29° 17' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 25' 00"
Lilith
Başak
24° 53' 09"
True Node
Koç
14° 53' 32"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>