Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Enerjik hissediyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 20%

Aşk ve romantizm bugün için gündeminizde en üst sırada. Sevgilinizle, yalnız kalmak ve konuşmak için arkadaşlarınızla buluşmaktan vazgeçebilirsiniz. İyi iletişim kuruyorsunuz ve aranızdaki yoğun hisler ikinizin de birbirinizi tanımanızı (belki utandırıcı bir şekilde) sağlayabilir. Bir süredir birlikteyseniz, ilişkinizi bir adım daha ileri götürmeye, belki evlenmekten bahsedebilirsiniz. Günün tadını çıkarın.

Bugün yapılacak işler varken oyun oynama modunda olabilirsiniz. Uzamış bir tatilde olmayı dileyebilirsiniz. Dikkatiniz dağılmış hissedebileceğiniz için, kendinize bir program yapmanız ve gün boyunca yapılması gereken işleri organize etmeniz gerekebilir. Odaklanabildiğiniz kadar odaklanın ve iyi bir ruh hali içinde kalmanıza yardımcı olmak için sık sık mola verin.

Bugün anında düzeltilmesi gereken bir kriz meydana gelebilir. Bu parayla veya bilgisayarın çökmesiyle ilgili bir sorun olabilir. Eğer bunu yapabilecek durumdaysanız, herkesin moralini yüksek tutmaya çalışın ve panik yapmayın. Dünyanın sonu gelmedi. Bu gece, romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlayın. Hayatta neyin önemli olduğunu kendinize hatırlatın.

Pratik ve somut kalmanın en iyisi olacağı bir dönem. Duyguların tahmin edilmesi zor; o yüzden belli bir rutine bağlı kalsan iyi olacaktır. Her zamanki işlerinle uğraştığında daha dengeli hissediyorsun. Dışarı çık ve biraz sosyalleş. Çevrende hoş insanlar görünce moralin biraz daha yerine gelecektir.Geçtiğimiz aydan sonra kendinize yetmenin niçin öncelikli hedefiniz olduğu daha net anlaşıldı. Özellikle evde yaşadığınız duygusal karmaşaya rağmen sapasağlam ayakta kaldınız. Önümüzdeki günlerde geriye bakıp hedefinize giden yolda ne kadar ilerlediğinizi görme fırsatı bulacaksınız, ancak kendinizi çok fazla kaptırmayın. Kendine yetmek de bir yere kadar iyi...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

?Düşüncelere dalma? bugünün anahtar kelimesi. Sizden tavsiye almak için, ciddi bir konu hakkında karar alması gereken bir arkadaşınızdan bir telefon alabilirsiniz. Eğer tavsiye vermekten çok vaktinizi onu dinlemeye harcar hale gelirseniz çok şaşırmayın. Çevrenizdeki değişimler yeni ve heyecan verici bir takım olanaklar sunacağından, amaçlarınız üzerinde düşünülmeye ve olası yenilenmelere ihtiyaç duyabilir. Bunun hakkında düşünün.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Gün içerisinde finansal işlemleriniz vaktiniz alabilir. Özellikle önemli tutarlarla işlem yapıyorsanız Ay'ın boşluğa girmeden 17:24 öncesini tercih edin. Venüs günün devamında Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar sizi ekonomik olarak destekleyecek gelişmeler olabilir. Bir miras kalabilir. Var olan dava lehinize sonuçlanabilir. Eşinizin maddi gelirinin artmasıyla hanenizde bir rahatlama olabilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde heyecanlı kelebekler var. Kendini enerjik hissedeceksin. Ailendeki büyükler,konusunda sana baskı yapabilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin ani yön değiştirmesi sizi de zor durumda bırakabilir. Aniden ortaya çıkan borçlar ve alacaklar konusu sorunlu bir hal alabilir.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe ve korku duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Günlük işlerde ani değişiklikler söz konusu. Finansal konularda yenilenme süreci yaşayabilirsiniz. Gün içinde başkalarının hayatlarına daha duyarlı yaklaşabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda güler yüz ve tatlı dilin büyük geçerliliği olduğunu bilerek hareket etmek size günden keyif almanıza epey yardımcı olacak.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beraber çalıştığınız veya birlikte yaşadığınız insanlar biraz dengesiz ve değişken. Bu nedenle dikkatiniz dağılabilir. Bugün tartışmaya girmekten kaçının. Sakin bir şekilde kendinizi ifade edin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaklaşık bir ay boyunca Yengeç burcunda seyahat edecek olan Venüs, size para, aşk, sevgi, şefkati taşıyacak. Ortak paylaşımlarla ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz. Aileden biriyle ortak olabilirsiniz. Ya da aile şirketinde çalışan biri size maddi manevi destek verebilir. Büyük projelerin meyvelerini toplama zamanı.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu çok fazla konuyu bir arada düşünüyorsunuz. Zihninizde özgür ama fiziksel anlamda kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Uygulama konusunda eksikleriniz var. Son zamanlarda adım atma ve üretken olma konularında pek başarılı değilsiniz. Mümkünse kesintisiz bir tatil ile yenilenin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; Önümüzdeki süreçte ekonomik olarak destekleneceğin gelişmeler olabilir. Bir davan lehine sonuçlanabileceği gibi derin ve tutkuyla yaklaştığın konularda garanti altında olmak isteyebilirsin. Gün genelinde maddi konularda karar almamanda fayda var. Planını değiştirmek ya da ertelemek durumunda kalman mümkün.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 56" R
Ay
Oğlak
05° 19' 58"
Merkür
Koç
16° 25' 02"
Venüs
Koç
29° 10' 08"
Mars
Balık
28° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 26' 36"
Uranüs
Boğa
22° 15' 45"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 29"
Lilith
Başak
23° 10' 22"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>