Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Beklentilerini gözden geçiriyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Bazen aşk hayatınızda, hiç şikayet etmeyip sevgilinizin sizinle ilgilenmesini bekleyerek pasif olabiliyorsunuz. Sakin doğanız gereği kavgalardan hoşlanmıyorsunuz bu nedenle de tartışmalardan kaçınıyorsunuz. Fakat bugün, ilişkinizde neyin düzeltilmesi gerektiğine daha fazla odaklanmanız gerekecek. Belki de sevgilinizin sizinle bir şeyler konuşması gerekebilir. Söylediği şeyleri iyi dinleyin ve önerilerini değerlendirin.

Yaratıcı tarafınıza disiplin ekleyin. Yeni, sanatsal bir proje yaratmanın, kendinizi ifade etmenin harika bir yolu olduğunu fark edin; ama aynı zamanda, bir şaheser ortaya koymak için planlamanın da önemli bir unsur olduğunu unutmayın. Maceraperest ruhunuz yeni bir projeye başlamak için çalışkan zihninizle birleşmezine izin verin ya da aylardır arka ocakta bıraktığınız bir işe geri dönün.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Kendini müziğe ve sanat dallarına verebileceğin bir gün. Hep yaratıcı bir tarafın olmuştur; ve bugün bu tarafını göstermeye karar verebilirsin. Bir enstrüman çalabilir veya şan dersi alabilirsin. Belki de yazmak ve çizim yapmak ilgini çekiyordur. Kendi yeteneklerin konusunda yeterli güvene sahip değilsen, başka birinin performansını seyretmeye gidebilirsin. Bir müzikale veya tiyatroya git.Bugün insanlarla kavgaya tutuşmamaya çalışın. Ancak ağız dalaşı ya da herhangi bir tür atışma kaçınılmaz ise bir köşeye sinip saklanmayın. Saldırının kaynağıyla yüzleşip yolunuza çıkan her kim ya da ne ise ona karşı durmanız büyük önem taşıyor. İçinizdeki savaşçıyı meydana çıkarırsanız ne kadar güçlü olduğunuza kendiniz de şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçtiğimiz aydan sonra kendinize yetmenin niçin öncelikli hedefiniz olduğu daha net anlaşıldı. Özellikle evde yaşadığınız duygusal karmaşaya rağmen sapasağlam ayakta kaldınız. Önümüzdeki günlerde geriye bakıp hedefinize giden yolda ne kadar ilerlediğinizi görme fırsatı bulacaksınız, ancak kendinizi çok fazla kaptırmayın. Kendine yetmek de bir yere kadar iyi...

4 Temmuz 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne boşlukta başlayan Ay, saat 06:19 itibariyle Aslan burcuna giriş yapıyor. Sizler de Ay'ın uyumlu açılarıyla beraber pozitif bir enerjiyle güne devam ediyorsunuz. Tatil planları yapabilirsiniz. Enerjinizi spor yaparak harcayabilirsiniz. Akademik hayatınızla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Öğrenmeye açık olacağınız bugün içinde astroloji, mitoloji gibi konulara daha fazla meraklı olabilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerini gözden geçiriyorsun!Kendinle ilgili düşüncelerinde ve ideallerinde değişiklikler yaşıyorsun. Beklentilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Bugün alacağın bir haberde şu anki durumunu destekler nitelikte olacak. Çalışkan yapın ve profesyonelliğinleyaşamındaki sorunları kolayca aşabilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle inatlaşacağın bir durum söz konusu olabilir. Kim haklı yarışına girmen kaybetmene neden olabilir, aman dikkat!

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair cevap bulamadığınız soruları tekrar açığa çıkartmak için gayret sarf edebilirsiniz. Geçmiş aşklar ve ilişkiler bugün gündeminizi meşgul edebilir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe ve korku duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Duygusal olarak etkilenebilirsiniz. Günlük işlerde ani değişiklikler söz konusu. Finansal konularda yenilenme süreci yaşayabilirsiniz. Gün içinde başkalarının hayatlarına daha duyarlı yaklaşabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın dostlarınıza içinizi dökmek size iyi gelebilir. Duygusal açıdan kendinizi kötü hissetmeseniz de anlatacaklarınız olduğunu fark edebilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu süre kısıtlama veya sorumluluk yaratıcaktır. Bireysel ihtiyaçlarınızı pratik olarak karşılamak gerekir. Eğer ilişkileriniz bozuluyorsa onlar artık fayda getirmiyor demektir.

4 Temmuz 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızla önemli bir konu nedeniyle büyük bir tartışmaya girebilirsiniz. Arkadaşınızla bazı konularda anlaşmamanıza rağmen yine de arkadaşlığınıza devam ettirebilirsiniz. Ailenizden birine, borç vermeye karar verebilirsiniz.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftayı yarılasak da çalış çalış çalış mottosuna takılırsınız. Her ne kadar keyif yapmak isteseniz de yurt dışı ilişkileriniz sizi bugün de rahat bırakmaz. Toplantılar, yeni fikirleri olgunlaştırır. Eleştirel yaklaşımınızla tüm gerçekleri masaya yatırabileceksiniz. En sonunda en iyiye ulaşmak sizi mutlu eder. Analitik yaklaşımları senteze oturtmalısınız.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

4 Temmuz 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birkaç gündür zorlanıyorsunuz. Bu hafta Yay burçlarını sınavlardan geçirmiş olabilir. Yorgun, hareket kabiliyetinizin daha az ve isteksiz olduğunuz bir hafta oldu. Dinlenmek size çok iyi geleciktir. Tatil için fırsat yaratamayacak Yay burçlarının ise hobilerini arttırmaları gerekiyor.

4 Temmuz 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 57" R
Ay
Oğlak
05° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 25' 35"
Venüs
Koç
29° 12' 43"
Mars
Balık
28° 36' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 36"
Lilith
Başak
23° 10' 36"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>