Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fikirlerin değişiyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Başkalarının size ilgi duyup duymadığı konusunda şüpheleriniz mi var? Kendinize güven vermek isterseniz, bugün dış görünüşünüz için biraz çalışabilirsiniz. Kendinizle ilgili bir şeyi değiştirmek isteyebilirsiniz, fakat aynı zamanda bunu abartmamanız gerektiğini de biliyorsunuz. Günün enerjisi zaten doğal çekiciliğinizle birleştiğinde, kendinize fark yaratacak özel bir dokunuş katacaksınız.

Bugün saçma sapan bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Sosyalleşmek istemeyeceksiniz, çünkü ciddi konular hakkında düşüneceksiniz. Belki de işiniz hakkında endişelenebilirsiniz. Stresli hissediyorsanız, bir değişiklik yapmayı düşünmenin zamanı olabilir. Birçok farklı kariyerde başarılı olma yeteneğiniz var. Kullanabileceğiniz birçok seçenek olduğunda, kendinizi yalnızca bir alanla sınırlamayın!

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

İyi anlaştığın bir gruptan siyaset ve üyeleri arasındaki çatışmalar gibi sebeplerle ayrı kalmış olabilirsin. Bu şartlar altında, en iyisi bir süre olayların dışında kalmak olacaktır. Veya başı belada olan bir arkadaşın sana danışıp tavsiyelerini dinlemek isteyebilir. Onların zayıflıklarının seni etkilemesine izin verme. Senin için oldukça can sıkıcı bir gün olabilir. Kendi projelerine yoğunlaşman yerinde olacaktır. Her şey yarına düzelecek.Şu anda yan rol oynamanız gerekebilir. Eyvah, sahne başkasına kalacak galiba! Belki önemli bir projede birilerine yardım eli uzatıyorsunuzdur. Çabalarınız için tüm takdiri tek başınıza toplamasanız bile daha mütevazı bir rol oynamak sizi tatmin edecek. Bu işe verdiğiniz zamanın karşılığını alacaksınız. Yaptığınız katkıdan gurur duyabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla kavgaya tutuşmamaya çalışın. Ancak ağız dalaşı ya da herhangi bir tür atışma kaçınılmaz ise bir köşeye sinip saklanmayın. Saldırının kaynağıyla yüzleşip yolunuza çıkan her kim ya da ne ise ona karşı durmanız büyük önem taşıyor. İçinizdeki savaşçıyı meydana çıkarırsanız ne kadar güçlü olduğunuza kendiniz de şaşıracaksınız.

5 Temmuz 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Ay-Jüpiter pozitif etkisiyle eğitim hayatınızda şansınız açık olacak. Zirvede olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Yurt dışı işleriniz varsa sabah erken saatlerde bitirmeniz, görüşmelerinizi yapmanız iyi olacaktır. Günün devamında 09:24'te Ay boşluğa giriyor. Özellikle sınavlarınız veya başvurularınız varsa tekrar tekrar kontrol etmenizde yarar var.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerin değişiyor!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugünler seni fazlasıyla yordu. Özellikle hizmet sektöründe çalışan bir Yay burcuysanyerinde işler senin için biraz karışmış olabilir. İş arkadaşının işe gelmemesi ya da işten ayrılması senin daha da yoğun olmana neden olacak. Hafta sonu ailenin davetine katılmama fikrini değiştirebilir, gitme kararı alabilirsin.

5 Temmuz 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde egonuzun sözünü dinlemekten vazgeçmelisiniz ne kadar haklı olsanız da geri çekilebilmeyi bilmelisiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle görüşmek size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yaşadığınız olaylarla ilgili çok daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kazançlarınızı dile getirmeden önce nazar ihtimalini göz önünde bulundurun. Sizi seven kişilere her şeyinizi karşılık beklemeksizin anlatın.

5 Temmuz 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Temmuz 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakında normal ilgi alanınızın biraz dışında bir kulübe, gruba veya derneğe katılabilirsiniz. Yeni insanlarla, kendi fikirlerinizden farklı fikirlerle buluşmanın önemli bir kişisel hedefi aşmanızda yardımcı olacağını göreceksiniz.

5 Temmuz 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin cesur, değişimlere açık ruhunuza uygun bir cuma günü yaşarsınız. Aniden partnerinizle yurt dışına taşınmaya karar verir, yeni mekanlara doğru yelken açarsınız. Heyecan ve adrenalin bugün yaşamınızın ana teması olur. Atın sırtında giden cesur savaşçı kimliğinizi bugün doya doya yaşayın. Sakın mevcut ilişkilerinizin aniden kopup hayatınızdan çıkmasına izin vermeyin.

5 Temmuz 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

5 Temmuz 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>