Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İlginç haberler alıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bir Yay olarak, diğer insanlarla iletişim konusunda birçok yüksek idealiniz olduğunu biliyorsunuz. Keşke her şey her zaman sevgi dolu ve kardeşçe olabilseydi... İdeallerinize uygun olan birçok olumlu şey olacağını görmek çok mutlu olabilir. Etrafınızdaki uyum, sevgi ve şefkat olacak, herkes birbirine karşı saygılı ve merhametli davranacak. Bu günün tadını çıkarın ve güç toplayın!

Son zamanlarda, niteliklerinizi başka insanları çekmek için kullanmak konusunda çok dikkatliydiniz. Abarttığınızdan veya yeterince yapamadığınızdan emin değildiniz! Evet, bugün özgüveninizi geri alacaksınız. Yaratıcı, hevesli ve kilit insanların enerjisini üzerinde çalıştığınız fikirde nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. Bugün harika bir lider olacaksınız!

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Her zamankinden daha tedbirlisin. Normalde güvenebilen bir insansan, bu tedbirli olma hissi senin için koruyucu bir duvar olabilir. Sağlıklı seviyede bir şüphecilik, güvensizlikle aynı şey değildir; öyleyse eğer biri söyledikleri şeyleri neden sorguladığını sorarsa; görüneni ve duyduğun her şeyi anında kabul etmeyi hiçbir zaman iyi bir fikir olarak görmediğini belirt. Kimse, kendini koruma güdün sebebiyle alınganlık yapma hakkına sahip değildir.Geçen haftaların baş döndürücülüğünden sonra, ki bunlar sosyalleşme odaklıydı, biraz dinlenme fırsatın olacak. Göksel atmosfer seni eve gitmeye çağırıyor, güzel bir banyo yap ve kendini bir sonraki döngüye hazırla. Çok derin düşünmen gereken bir zaman olacak, o yüzden şimdiden iyice dinlen dinlenebildiğin kadar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anda yan rol oynamanız gerekebilir. Eyvah, sahne başkasına kalacak galiba! Belki önemli bir projede birilerine yardım eli uzatıyorsunuzdur. Çabalarınız için tüm takdiri tek başınıza toplamasanız bile daha mütevazı bir rol oynamak sizi tatmin edecek. Bu işe verdiğiniz zamanın karşılığını alacaksınız. Yaptığınız katkıdan gurur duyabilirsiniz!

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 07:25 itibariyle boşlukta hareket etmeyi bırakıp, Başak burcuna geçiş yapıyor. Ay ve Venüs arasındaki güzel açıyla kariyer hayatınızda pozitif gelişmeler yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Akşam itibariyle Ay'ın Uranüs ile oluşturduğu olumlu kontak sayesinde gelecekteki yapacaklarınıza dair sürpriz bir destek bulabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç haberler alıyorsun!Bugünü kendine ayırmak istiyorsun ancak pek de mümkün görünmüyor. Özellikle teknolojik aletlerinle yaşayacağın sorunlar canının sıkılmasına neden olabilir. Eğer ailende uzakta yaşayan bir kardeşin varsa bugün ondan ilginç haberler alabilirsin. Yapacağın tatil planı için acele etmemende fayda var. Son dakika değişiklikleri yaşanabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmalar gündeminizde olabilir. Ruhunuzu umutla yeniliklere açıyor olacaksınız. Bugün yapacağınız konuşmalar hayatınızı değiştirme noktasında olabilir.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü daha rahat göreceğiniz zamanlardasınız. Yeni yolculuklar planlayabilir, sevdiklerinizi de dahil edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde alternatif planlar yapmak sizi rahatlatacaktır. İletişimden kaynaklı problemlere dikkat edin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı daha istekli ve partnerinize karşı sevgi dolu olabilirsiniz. Yine de çevreniz olsun diye kendinizi kullandırmamaya dikkat edin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlerlemek için fazla endişelisiniz. İddialı, fakat başkalarına karşı saygılısınız. Özenle eğitim alın ve sıkıcı görevleri üstlenin. Siz kabuledilmiş ve geleneksel şeylerle problem yaşamıyorsunuz. Güvenilir fakat deneysel olmayan birisiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinizdeki olumlu değişikliklerin bir sonucu olarak hayatınızda finansal değişiklikler olacak. Buradaki zorluklardan biri, yeni sorumluluklarınız nedeniyle okula geri dönmenize dair bir öneri alabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden kariyerde pek çok işin detayını halletmenize yardım edecek. Asistanınıza aktaracağınız görevler eksiksiz yerine getirilir. Detayda boğulmadan büyük resme odaklanmak işleri daha kolay halletmenize yardımcı olacaktır. Sorumluluklarınızı devrettiğiniz sürece daha sağlıklı edinimler kazanırsınız.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnsanlar sizinle gurur duysun, takdir etsin, başarılarınızdan bahsetsin istiyorsanız ortada bir başarınız olmalı. Bunun için de çok çalışmalı, kendiniz için yeni adımlar atmalısınız. Sırtınızı koltuğa dayayıp evrenin en lezzetli tepsiyi kucağınıza koymasını bekleyemezsiniz.

6 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; endişelerini çevrene yansıtmadan, detayları tekrar gözden geçirerek eksikliklerini kolaylıkla görebilirsin. Meslek ve kariyer yaşamında geriye dönük haberleşmeler yapabilir, dikkatini bitirilmemiş işlere verebilirsin. Karşındaki insanlardan maddi veya manevi fayda görebileceğin bir gündesin.

6 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 04' 12" R
Ay
Oğlak
06° 31' 40"
Merkür
Koç
16° 26' 29"
Venüs
Koç
29° 16' 49"
Mars
Balık
28° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 55"
Satürn
Balık
16° 27' 05"
Uranüs
Boğa
22° 16' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 47"
Lilith
Başak
23° 10' 59"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>