Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Önüne Bakıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, uzakta yaşayan aile üyelerinizle bağlantı kurmak isteyebilirsiniz. Bazen şehir dışında olan sevdiklerinizle teması kesmek kolay olabiliyor. Düzenli iletişim kurmak, ekstra çaba gerektir. Bugün amcanızı veya kardeşinizi ağırlamaktan zevk alabilirsiniz. Belki de en sevdiğiniz kuzenine bir mesaj gönderebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızı da unutmayın. Üniversiteden veya liseden bir arkadaşınızla görüşüp, onunla alışverişte bulunmak eğlenceli olabilir.

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Tam geriye harcayacak enerjin kalmadığını düşünmeye başlamışken, yeniden kendini toplayabileceksin. Sınırlarını zorla. Düşündüğünden daha fazlasını başarabilecek potansiyeldesin. Tek yapman gereken deneyebileceğin konusunda kendine güvenmen. Seni destekleyen büyük bir dinamik güç var ve sesin her zamankinden kuvvetli çıkacak! Bugün ormanın gerçek kralı sensin!Kendini tez canlı hissediyor olabilirsin ve dışarı çıkıp görünür olmak konusunda epey arzulusun; fakat görev ve sorumlulukların seni engelliyor. Önemsediğin birisi senden bir iyilik yapmanı isteyebilir -her ne kadar yardım etmek istemesen de edeceksin. Öfkeni yansıtma, sadece işi hallet ve kişinin teşekkürlerini kabul et. Akşam ise, yıldızların altında uzun bir yürüyüşe çık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar karşı dürüst olmalısın. Bir şeyleri abartarak aktarma ya da saklama gibi eğilimlerin olabilir. Kimseye zarar verme gibi bir hedefin yok. Ama egonun biraz şişirilmeye ihtiyacı var. Kendini yapmadığın şeyleri yapmış ve başarılara adım atmış gibi anlatırken bulabilirsin. Gerçekleri kendi yorumlarınla süsleme. Zaten sen birçok harika şey başardın ve başarıyorsun; insanlara bunları anlat.

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinize güven duymuyorsanız, bu belirsizlikler sona eriyor. Uzun zamandır spot ışığında durmakta tereddüt ettiniz, belki de tam olarak hazır olmadığınızı hissediyorsunuz. Artık bahane yok! Hazır ya da değil, ilerlemeniz gerekecek. Hayat kısa ve zamanlar normal olmaktan uzak.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini daha çok önemsediğin bir gündesin. Hakkında konuşulanları dikkate almıyorsun. Gün içinde sahip olduğun olumlu duyguları ilişkinde yaşadığın gerginlik ile kaybedebilirsin. Senin için halledemeyeceğin hiçbir sorun yok. Alman gereken bazı riskler olsa dahi elini taşın altına koymayı biliyorsun. Sağlığına bugün daha çok dikkat ediyorsun.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi diğer günlerden daha farklı ve özgür hissediyor olabilirsiniz. Kendi içsel gücünüzün farkına varın. Vicdanınızın sesini dinlemelisiniz. Bazı insanları suçlamadan önce empati yapmalısınız.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konular için mücadele etmeniz gerekebilir. İlişkilerinizde daha yapıcı olmaya çalışmanız sizin avantajınıza olacaktır. Gün içinde güven aradığınız durumlar söz konusu. İş hayatınızdaki olaylara karşı kendinize güvenen tutumunuzu sürdürmeye devam etmelisiniz. Sanatsal uğraşlar edinmek size iyi gelecektir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk, sevgi ve estetik açısından olumlu bir süreç geçireceksiniz. Eğer yalnız iseniz partner hayatınıza girebilir, beklediğiniz eski partner dönüşü olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkinizle ilgili meselelere fazla kafa yormak istemiyor olabilirsiniz. Partnerinizden biraz izin isteyip yalnız zaman geçirmeniz en doğrusu.

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bugün eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir.Aile üyelerinizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satım işleriyle ilgilenebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Neşeli bir gündesiniz. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşinizde yaratıcı bir şeyler yapmak istiyorsanız, fikrinizi özgürce ifade edin ve işleri kendi orijinal yolunuzla yapmaya çalışın. Yaylar bugün kendinizi harika hissediyorsunuz enerjiniz oldukça yüksek. Bunu iyi yerlere harcayın.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, her zamankinden çok daha hareketlisiniz. Kombinasyon burcunuz Yayda yıldız birikimi var. Aşk yaşantınızda bir çok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak. Partnerinizle ortak, bazı eğlenceli ortamlara gireceksiniz. Çocukları olan Aslanlar için güzel bir gün.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 49" R
Ay
Koç
02° 19' 59"
Merkür
Koç
19° 27' 20"
Venüs
Boğa
06° 49' 34"
Mars
Koç
03° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 50"
Satürn
Balık
16° 58' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 21"
Lilith
Başak
23° 51' 44"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>