Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güzel fırsatlar yakalayacaksın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün birinin size ihanet ettiğini hissedebilir, başkaları için yaptığınız her şeyin onlar için bir şey ifade etmediğini düşünebilirsiniz. Yaptığınız şeylerin karşılığında hiçbir şey görmediğinizin farkındasınız. Bir şeylerin vermenin aslında bir tür alma şekli olduğunu unutmayın. Başkaları için bir şey yaptığınızda, karşılığında bir şey almayı beklemeyin. Bunu sadece o kişiye karşı sevginizi ifade etmek için yapın.

Bugün biraz spor yapmaya karar verebilirsiniz. Bazı zorlu fiziksel egzersizler yapma havasında olacaksınız. Biraz toksin atarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Son birkaç günün gerginliklerinden bazılarını salıvermeniz gerekiyor. Uzun bir koşuya ya da yürüyüşe çıkmayı deneyin. Ya da belki iyi arkadaşlarınla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Ebeveyn iseniz, çocuklarınıza sokak hokeyi oynamayı öğretin.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Yarım kalmış ve unutulmuş işlerin varsa, bunlara tekrardan dönüp biraz vakit ayırabilirsin. İş enerji ve güdülenmeye gelince, göksel açılar sana büyük bir destek sunuyor! Önceleri imkansız olarak nitelediğin şeyler bir anda gözüne çok ulaşılabilir gelebilir. Bitmemiş ödevlere, seni zorlayan görevlere dönüş yapmak verimli sonuçlar doğurabilir. İşleri tamamen tersine döndürüp geçmişte başaramadığını başarabilirsin.Genelde entelektüel açıdan meraklı olmaya meyillisiniz, her zaman daha fazla bilgi edinmeye çalıştığınız birçok ilgi alanınız var. Ancak bugün, araştırmak için can attığınız bir konuda, kitaplarda makalelerde, internette hiçbir şey bulamayacak, ne kadar kütüphane ya da veritabanı araştırırsanız araştırın istediğiniz bilgilere erişemeyeceksiniz. Bunun için kendinizi sıkmayın. Böyle yaparak sadece kendinizi sinirlendirmeyi başarırsınız. Bunun yerine eski bir komedi dizisini tekrar izleyin. En azından biraz gülersiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketine boşlukta devam ederken saat 02:04'te Oğlak burcuna geçiyor. Maddi konularınıza yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Değeri yüksek eşyalara para harcayabilirsiniz. Öğlen saatlerinde ortaya çıkan Ay'ın Uranüs ile güzel açısı sayesinde hiç beklemediğiniz sürpriz bir para elinize geçebilir. Hemen harcamak yerine elinizde tutmak iyi bir fikir olacaktır.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel fırsatlar yakalayacaksın!Ayın tam ortasından geçerken yarın Türkiye saati ile 23:22'de toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Maddi olanaklarını artırmak isteyeceğin bir gün. Yatırım yapmak, birikim oluşturmak önemli hale gelecek senin için. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, gün içerisinde kendini sık sık eski sevgilini düşünürken bulabilirsin. Geçmişten yana değilsin ancak bu durum kafanın karışmasına sebep olacak. Evliysen, evliliğinde bir süredir yaşadığın sorunları aşmak için çok güzel fırsatlar yakalayacaksın. Akşam, sevdiğin insanlarla iletişime geçmek isteyebilirsin.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bulunacağınız ortamlarda bazı kıskançlıklar ya da olumsuz eleştirilere cevap vermek yerine daha sakin kalmalı ve iyimser yaklaşımlar içinde olmalısınız.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken şahsi konularda daha istekli ve girişken olabilirsiniz. Ancak gelecek yönünde biraz daha gerçekçi düşünmek gerekebilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkileriniz sorunların kaynağı olabilir. Siz ve partneriniz arasındaki anlaşmaları iyi anladığınızdan emin olun. Tüm ilişkilerinizin dürüst ve ortada olduğundan emin olun. Hukuki sorunlardan kaçının - karışıklık hakim. Tüm konularda açık iletişim kurduğunuzdan emin olun.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda daha titiz ve sorumlu davranmanız gerekebilir. Harcamalarınıza ve bütçenize daha çok özen göstermelisiniz. Lüks alışverişler karşısında disiplinli hareket etmeniz gerekebilir.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En son planlarınız hakkında özel bilgi edinmek için bugünarkadaşlarınıza veya sınıf arkadaşlarınıza gidin. Aynı durumda olan veya daha önce bu durumda olmış birisine danışmanız gerekir. İlk elden deneyime dayanan tavsiyelere ihtiyacınız var.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yepyeni istekler içine girecek, olaylara olumlu açıdan bakacaksınız. Ancak, harekete geçmek için olayların gelişmesini beklemeniz gerekiyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yoğun ve sıcak olacak. Birlikte kültürel faaliyetlerde bulunabilir, eğlence yerlerine ve davetlere gidebilirsiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşkın ayaklarınızı yerden kesmesi ile yine benliğinizi kaybettiniz. Bu aşk bazı Yay burçları için gerçek aşkken, bazı Yay burçları için hamile kalmak anlamına gelebilir. Duygusal anlamda köklenmek için neden arıyorsunuz. Kardeşlerinizden destek görebilirsiniz. İkili ilişkilerde sözlü ve yazılı iletişim trafiği artıyor.

15 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay Burcu; finansal konuların odak noktan olduğu bir gündesin. Öz güvenin her zamankinden daha az olabilir. Gelirin hakkında endişeli olabilir, endişen nedeniyle stresini ailene ve diğer sevdiklerine yansıtabilirsin. Kendine güvenmekten vazgeçmemeli ancak temkini de elden bırakmamalısın. Bütçene zarar verecek girişimlerden uzak durmak en iyisi olacaktır.

15 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 03' 44" R
Ay
Terazi
01° 07' 49"
Merkür
Boğa
03° 39' 51"
Venüs
Boğa
23° 27' 03"
Mars
Koç
13° 41' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 48"
Satürn
Balık
17° 59' 14"
Uranüs
Boğa
23° 24' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 03"
Lilith
Başak
25° 21' 36"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>