Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hayatın Düzen Arıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Partnerinle beraber ilişkinin istediğin düzene girmesi konusunda daha cesur adımlar atacaksın. Daha ciddi konular hakkında konuşmak başta zor olsa da ikiniz için de en iyi yol bu olacak. Yapılması gereken için çekingen davranmamalısın.

Bugün biraz “arkadaşlık bağı" kurmak için zaman harcayabilirsin. Bugünün enerjisi, erkek figürlerle etkileşimlerinizi artıracaktır. Erkeklerle bağlantı kurarak iyi vakit geçirebilirsiniz. Babanla, kardeşinle ya da oğlunla vakit geçirebilirsiniz. Hayat hakkında bir erkeğin bakış açışıyla düşünebilirsiniz. Ya da spor yapmak veya marangoz projeleri üzerinde çalışmak gibi eğlenceli aktiviteleri paylaşabilirsiniz.

İş konusunda karşına çıkacak fırsatları daha akıllıca değerlendirme yollarını araştırmalısın. Tıkandığın yerde yardımcı olmaları için arkadaşlarına başvurmak sana yarar sağlayacak. Yaratıcı yöntemleri için yardım almaktan çekinmemelisin.

Hayatının genelinde yeni bir düzenleme yapmak isteyebilirsin. Bu değişiklikler ile ilgili uzunca bir süre düşünmek, doğru olanı yapmanı sağlayacak. Sağlığınla alakalı uzmanlarla görüşmeye devam etmek sana yarar sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik olayların gerçekleşmesi seni derinden etkileyebilir. Arkadaşlarınla birlikte olman durumu daha kolay atlatmanı sağlayacak. Yanındaki insanların sana sunacağı manevi destek sayesinde günü rahat geçirmen mümkün olacak.

16 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 48 saat içinde olanlar kendinize olan güveninizi artıracak ve siz farkına bile varmadan dünyanın dört bir yanında sayısız seviyedeki Bir Numaralı slot için rakiplerinize meydan okuyacaksınız. Onlardan daha iyi olduğun için kazanacaksın.

16 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, ilişkinin rutine bağlamış olması düşüncelerini değiştirebilir. Ne istediğini biliyorsun ancak özgürlüğüne olan düşkünlüğün ilişkilerini zora sokabiliyor. Gerçekleşmesi için canla başla uğraştığın bir hayalinin tohumları filizlenmeye başlayabilir. Ailevi meselelerde geri planda kalmak isteyeceksin.

16 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konuları nasıl yönetmeniz gerektiğiyle ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinize bakarak hareket etmek ve kendi potansiyelinizi kabul etmek, önemli adımlar ve işler konusunda önünüzü açacaktır. Hem duygusal hem de sosyal açıdan beklentileriniz gerçek olabilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz daha yüksek ve olaylara daha olumlu bakabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da dikkat çekebilir.

16 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şeffaf halleriniz karşı cinsin sizden etkilenmesine sebep olabilir. Duygusal konularda kendinizi henüz hazır hissetmediğiniz ilişkiye adım atmayın.

16 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evini düzene sokmakla ilgilenebileceğin bir gün. Her ne kadar evcil bir insan olmasan da, birden yaşam alanını değiştirmeye karar vereceksin. Bazı mobilyaları ve objeleri tekrar düzenleyebilir veya temizlik yapabilirsin. Halılarını ve döşemelerini de değiştirmen olası. İçgüdülerini izle, evin daha güzel olursa kendini de daha ilhamla dolu hissedeceksin.

16 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Halka açık bir görünüm veya anlamlı bir sohbet hemen köşede olabilir veya yazı yoluyla kendinizi duyurabilirsiniz. Tam durumunuz ne olursa olsun, muhtemelen ifadelerinizi dikkatli bir şekilde planlamanız gerekir. Sözler hemen dilinize gelmeyebilir, ancak arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle biraz işbirliği, söyleyecek doğru şeyleri bulmanız için size ilham verebilir. Sizi en iyi tanıyanlara açtığınızda, size büyük bir bilgelik verebilirler.

16 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. İstediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

16 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

16 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün okültizm, para, cinsellik konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevre ve aşk, çocuk, tatil, borsayla ilgili harcamalarınız artabilir. Borçlara dikkat.

16 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde daha ılımlı bir tavır içinde olmalı ve inatçılığı bir kenara bırakmalısınız. Sevdiğiniz insan sizin deneyimlerinize güveniyor ama onun da kendine göre farklı ihtiyaçları var. İşinizde sürekli ertelediğiniz problemlerin artık çözümlenmesi gerekiyor. İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size yeni olanaklar sunmaya devam edecek. Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Ama bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz

16 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>