Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Huzuru Arıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 90%

Bugün iki ilişki arasında gidip gelebilirsiniz. Şu anda iki kişiyle ilgileniyor olabilirsiniz. Biri daha çok platonik bir arkadaş gibi diğeri ise flört ettiğiniz bir kişi olabilir. Duygusal anlamda hangisini seçeciğinizi bilemeyebilirsiniz. Bugün bir seçim yapmaya zorlayarak kendinize işkence etmeyin. Doğru kararın netleşmesi biraz zaman alabilir.

Bugün biraz spor yapmaya karar verebilirsiniz. Bazı zorlu fiziksel egzersizler yapma havasında olacaksınız. Biraz toksin atarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz. Son birkaç günün gerginliklerinden bazılarını salıvermeniz gerekiyor. Uzun bir koşuya ya da yürüyüşe çıkmayı deneyin. Ya da belki iyi arkadaşlarınla bir tur basketbol oynayabilirsiniz. Ebeveyn iseniz, çocuklarınıza sokak hokeyi oynamayı öğretin.

Belli bir konuda uzun süre bir şeyler öğrenmeye mi çalışıyorsunuz? Bu konudaki kitaplar, dersler ve belgeselleri en büyük eğlenceniz haline mi geldi? Merak etmeyin, bugün bu konuyla ilgili aradığınız ne varsa bulacaksınız. Bu eğer birfırsatıysa, bu fırsat ayağınızda. Eğer konuyla bir bilgi ise, şimdiye kadar fazlasıyla edindiniz. Her ne ise, başarınızın saçtığı ışıltıların tadını çıkarın.

Seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin. Enerji, seni biraz küstahlaştırabilir. Arkadaşların bunu çok umursamayacak olsa da annen umursayabilir! Beraberindekilerle sohbet ederken ekstra hassas ol ve nabza göre şerbet ver. Yazdığın belgeleri iki kez kontrol edersen hata payını azaltmış olursun. Gezegenleri seni biraz düşüncesiz hale getirecektir; o yüzden dikkatli ol!Bugün her şey sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Hepsini anlamlandırmaya çalışmayın. Aslında bu, tam olarak imkansız. Ne yaparsanız yapın kendiniz olmaya çalışın. Yaratıcı doğanızın bir yıldız gibi parlamasına izin verin. Diğer insanlar oldukça yumuşak başlı olabilir bu yüzden her konuda önderlik etmekten çekinmeyin. Ama yine de, diğerlerinin ihtiyaçlarını göz ardı etmediğinizden emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç gündür kendinizi kaybolmuş gibi mi hissediyorsunuz? Bugün bu sis bulutu muhtemelen aralanacak ve kendinizi daha iyi keşfedeceksiniz. Zihninizde dönüp duran sorulara cevap vermek ve yargılarınızı değerlendirmek için adım atacaksınız ancak yine de biraz sabırlı olmanızda fayda var; özellikle de bu konular duygusal konular ise. Doğrudan eyleme geçmeden önce anlamaya çalışın. Yarına uyandığınızda daha nesnel olduğunuzu göreceksiniz...

16 Mart 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kalbinizin bir tenis topu gibi ileri geri sıçradığını görebilirsiniz. Bir dakika tek yönde giderken, sonraki dakika tamamen farklı bir yöne çekilebilirsiniz. Bu duygu ile savaşmaya çalışmak yerine bundan faydalanın. Bilinçli veya bilinçsiz olarak, gerçekten yaptığınız şey araştırmaktır. İhtiyacınız olanı bulana kadar yeni şeyler deneyin.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde beklenmedik bir huzur ve güven duygusuyla güne başlıyorsun. Bu ruh halin yakınındaki insanlara da yansıyor. Bugün yaşanacak bazı tartışmalar seni taraf olmak konusunda zorluyor. Fikirlerine güvenen insanlar senden fikir alıp yaşamlarına yön vermek isteyebilirler. İş yerinde beklenmedik bir işten ayrılma durumu gerçekleşebilir. İlişkisinde sorunlar yaşayan bir Yay burcuysan, sevdiğin dostlarını sevgilinle tanıştırabilir bu konuları masaya yatırabilirsiniz.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz ile ilgili konularda biraz daha disiplinli olmanızı gerektiren bazı olaylar söz konusu olabilir. Yanılgılara dikkat bu durum yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ani ve özgürleştirici yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Bedene ait konular gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlgilendiğiniz işlerinizle ilgili eğitim almak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız zamanlar var.

16 Mart 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynı fikirde olmadığınız kişilere karşı bir tutum sergilememeye, duygu ve düşünce çeşitliliğini kabul etmeye yönelmeli ve başkalarının bakış açılarına da saygılı olmalısınız.

16 Mart 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Mart 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işleri normalden ve geleneksel yöntemlerden biraz uzaklaşarak yapmak istiyor olmalısınız. Sıra dışı fikirlerinizi uygulamaya dökmek için harika bir gün!

16 Mart 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler olduğunu düşünüyor, fakat bir türlü adım atamıyorsunuz. Bu da zaman, zaman karamsarlık yaşamınıza neden oluyor. İş ortamında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler var. Dostluklarınızı daha sağlam temellere oturtmalı ve hırsınıza gem vurmalısınız. Beklenmedik tartışmalar olabilir, dikkatli olun. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde bazı gelişmeler var. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

16 Mart 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi yakın çevrenizdeki insanlara bırakın. Bireyselliği değil, sosyalliği tercih edin ve çevrenizdekilere uyum sağlayın. Bırakın bugün programları onlar yapsınlar. Bu şekilde ortamda sağlayacağınız uyum, herkesten çok size yarayacaktır.

16 Mart 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize kurallar koyarak başlıyorsunuz yeni haftaya. Süper fikir! Uzun süredir disiplinli olmayı öğrenmeniz gerekiyordu. İnsanlar hayal kurdukları değil, uğruna çok çalıştıkları şeyleri elde ederler bunu unutmayın. Ailenizin de desteğini arkanıza alarak güzel adımlar atacaksınız. Bazı dostlar da aile gibidir.

16 Mart 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; sabah saatlerinde burcunda ilerleyen Ay; maddi kaynakların ve sorumluluklarınla alakalı yaratıcılığını kullanmana yardımcı olacaktır. Yeni fikirlere açık olmakla birlikte; ilgi alanın olan konularda kendini daha fazla geliştirmek isteyebilirsin. Sağlığını düşünmen gereken zamanlar varken; istenmeyen alışkanlıklardan uzaklaşmak için iyi bir dönemdesin.

16 Mart 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 36' 33" R
Ay
Aslan
18° 32' 06" R
Merkür
Koç
29° 03' 36"
Venüs
Boğa
19° 02' 34"
Mars
Koç
10° 58' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 04"
Satürn
Balık
17° 44' 34"
Uranüs
Boğa
23° 11' 39"
Neptün
Balık
29° 18' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 09"
Lilith
Başak
24° 57' 46"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>