Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli alttan alan kişiliğiniz nedeniyle ilişkiniz sorunsuz yürüdü. Sizin istekleriniz ön plana çıkmaya başladığından beri her gün küçük bir huzursuzluk yaşar oldunuz. Sizin değil, onun değişmesi gerekiyor.

İşinizi giderek daha çok seviyorsunuz. Başlangıçta gözünüz hep dışarıdaydı, buradan başka bir yere nasıl geçebilirim diye düşünüyordunuz. Şimdi bir yere kıpırdamaya niyetiniz yok.

Ne kadar çok paranız olursa o kadar harcıyorsunuz. Aileniz hesabınızı bilmediğiniz için sizi eleştiriyor ama destek olmaktan da vazgeçmiyor. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Bir arkadaşınızın etkisi altında kalarak başka bir arkadaşınızdan uzaklaşmaya başladınız. Uzaklaştığınız kişi hala sizi en yakın dostu olarak görüyor. Ona karşı objektif olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekleşmesini çok istediğiniz bir hayaliniz var. Ne yazık ki gerçekleşmesi sadece size bağlı değil. Bu nedenle de sizin istemeniz yeterli olmuyor. Hayalinizin gerçekleşmesi için uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Bugünlerde uğraştığınız bir hobiniz artık sizi yormaya başladı. Hem bedenen, hem de ekonomik anlamda sürdürmeniz biraz zor gibi gözüküyor.

17 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 09:33 Ay-Neptün olumlu görünümü, kişisel anlamda gelişimi önemsemenizi, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi, eviniz, aileniz, yurdunuz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlıyor. Saat 11:17 Ay-Venüs kavuşumu, özellikle gizli ilişki, arzular, tutkular anlamında etkili olduğunu gösteriyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda kenetleneceğiniz bir aşk istiyorsunuz. Sahip olamadığınızda, elde edemediğinizde, elde olmayan engellerle karşılaştığınızda bunu kabul etmenizin mümkün olmadığını görüyoruz. Saat 17:25 Merkür-Mars görünümü, ekip çalışmalarının göstergesidir. Kişi bilgi ve tecrübelerini insanlara sunmak için gayret eder. Uygulamaya dönük düşünülmeli, iyice odaklanmalı ve başarılı olmak için gayret göstermelisiniz. Saat 21:15 Ay-Pluto görünümü, hiç kimse ve hiçbir nedenin arzularınızı elde etmenin önüne geçemeyeceğini işaret ediyor. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabrın da sonu var artık diyeceğin bir gün. Bugünyerinde mesai yapmak zorunda kalabilir, şikayetçi olabilirsin.

17 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kayıplarınızı da kazançlı bir şekilde tanzim etmek için fırsatlar gelebilir. Borçlarınızı önemli ölçüde yapılandıracağınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Stresler yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Kendinizi zor durumlara sokacağınız durumlar olabilir. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin. Karasızlık yaşayabilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin arttığı bir dönemde bulunuyorsunuz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, fırsatları değerlendirmek için büyük istek duyacaksınız. Yeni atılımlarda bulunabilir, kendinizle fazla ilgilenebilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olayların kontrolü sizden tamamen çıkmış olsa da akışta kalarak kendinizi çok daha keyifli ve huzurlu hissedebilirsiniz. Mistik, manevi ve spiritüel konulardan zevk alabilirsiniz. İyilikseverliğiniz ve yardımseverliğinizle etrafınızdaki pek çok kişiye faydanızın dokunacağı bir gündesiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirleriniz onay görebilir. İnsanları etkileyebilir ve işleriniz için etrafınızdaki herkesi harekete geçirebilirsiniz.

17 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki etkileşim size ruhsal alanda pek çok açılım taşıyacaktır. Diğer yandan evinizi boyatmak, yeni örtüler, perdeler almak için de uygun bir gün. Seçtiğiniz duvar rengi evinizin atmosferini bir anda değiştirir. Hayallere dalmak ve tembellik etmek için de uygun bir gün sizi bekliyor olacak.

17 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

17 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>