Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bir Süre Yalnız Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 40%

Unutmayın, insanlarla uyumlu olmanın en iyi yolu öncelikle kendi içinizde uyumlu olmaktır. Başkalarının sizinle ilgilenmelerini ve tüm ihtiyaç ve isteklerinizi karşılamasını beklemeyin. Aynı şekilde, başkalarının üzerine düşmek de sizin sorumluluğunuz değil. Sınır çizgileri zaman zaman belirginliğini kaybedebilir, ancak doğru bir ayrım yapmak için elinizden geleni yapın. İnsanlar, istediklerini yaptırmak konusunda sizi yönlendirmek için duygularınızı suistimal edebilir. Bu tuzağa düşmeyin.

Şu an biraz çılgın bir bilim insanı gibisiniz. Bir şeyleri yapmanın daha iyi yolunu bulma konusunda takıntılı olabilirsiniz. Yatırımlarınız için yeni bir finansal plan geliştiriyor olabilirsiniz ve sizi milyoner haline getirecek mükemmel planı keşfedebilirsiniz. Ya da patronunuzu ya daarkadaşlarınızı şaşırtıcı stratejilerinizle etkilemeyi umarakyerindeki şeylere daha fazla odaklanabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz bugün güçlü olacak, o yüzden onlara bunu gösterin!

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Birisiyle hararetli bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi seni cesur kılıyor olacak. Kendi bakış açını savunmak konusunda yürekli hissediyorsun. Eğer biri karşıt bir görüşü savunursa, hemen karşılarına dikileceksin!Görüşlerini somut verilerle destekleyebilirsin. Gördüğün gerçeği ifade etmekten çekinme. Çevrendekileri de böylece aydınlatabilirsin.Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sözlerinizde başkalarının göz ardı etmekte zorlanacağı bir yoğunluk söz konusu. Keskin bakışlarınız gerçeği hemen görebiliyor ve güçlü fikirlere sahip başkaları size ne düşündüğünü söylemek için sahneye çıktığında geri çekileceğe benzemiyorsunuz. Sırf başka birisi sizinle tamamen aynı şekilde düşünmüyor diye kendinize duyduğunuz güveni yitirmeyin. İçinizde bastırılmak yerine saygı duyulup hayran olunması gereken bir güç var.

18 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yurt dışından, yabancılardan ve uzaklardan haberler alabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, vizyonunuzu ve ufkunuzu geliştirebilecek aktivitelere katılmak isteyebilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi yeni noktalanmış bir Yay burcuysan bir süre yalnız kalmak isteyebilirsin. Sorunlarını kendi içi dünyanda çözmeye çalışmak seni ruhsal anlamda ziyadesiyle yorabilir. Evdeki mobilyaları değiştirmek ve düzenlemek isteyebilirsin. Maddi konularda kaygının olmaması istediklerini yapmana olanak sağlıyor. Bu konuda şanslısın.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle daha sıcak iletişimler kurmak veya sorunlarına kalıcı çözümler bulmak size kendinizi iyi hissettirecektir. Bunu asla bir karşılık beklemeden yapmalısınız. Yaşama karşı duyduğunuz güvensizlikleri çözümleyebilir ve yolunuza ona göre devam etmek isteyebilirsiniz. 

18 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Koşullarınızda yavaşlamalar olabilir. Sabah saatlerinde işleriniz toparlayabileceğiniz zamanlar var. İlerleyen saatlerdeakışınız hızlanabilir. Eşinizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Konuşmalarınızda ve yazışmalarınızda yoğunlaşma olabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sınav sonucu gibi güzel gelişmeler yakın zamanda oluşabilir, belli bir statüyü atlamak istiyorsanız uygun bir sürece girmiş ve devam ettirmektesiniz

18 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür retrosu başlıyor. 3 hafta sürecek Merkür retrosunda ortak maddi konularda, paylaşımlarda iletişimden kaynaklanabilecek sorunlara özellikle dikkat etmelisiniz. Psişik ve metafizik konulara derin bir merak içinde de olabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızda kendinizi daha önce hiç olmadığı kadar özgür hissedeceksiniz. Eğer bekarsanız bunu kendi avantajınıza çevirmeli ve istediğiniz her şeyi yapmalısınız.

18 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür dün itibariyle Yengeç burcunda geri hareketine başladı. 13 Temmuz'a kadar olan dönemde maddi konularda gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.Kredileriniz ve borçlarınızla ilgili meseleler ön planda olacaktır. Harcamalarınızı dikkatli bir şekilde yönetmenizde fayda var.

18 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yay burçları içinde bulunduğumuz dönemde aşk konusunda en şanslı burçlardan bir tanesi. Evliler zaten muhteşem zamanlardan geçiyor. Bekarlar çok güzel gelişmeler içindeler. Yeni yeni fırsatlarla aşkı yeniden tatma fırsatı buluyorlar. İlişkisi olanlar evleniyorlar. Kısaca hayat bu ara Yay burçlarına güzel. E bir de geçmişte kaçırılmış fırsatların geri dönmesi var. Daha ne olsun.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle 12 Temmuz'a kadar Merkür Yengeç burcunda retro hareket yapacak. Bu dönemde özellikle ödemeler, krediler, vergiler gündeminize gelecek. Korkular ve tedirginliklerin ön plana çıktığı; aile ve geçmişe dair konuşmaların tekrar tekrar yapıldığı bir dönem olabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz. Bugün, alacağınız bazı haberler sizin aktif yönlerinizi ortaya çıkaracak.

18 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 29' 35" R
Ay
Aslan
29° 33' 51"
Merkür
Boğa
00° 11' 09"
Venüs
Boğa
20° 10' 14"
Mars
Koç
11° 40' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 03"
Satürn
Balık
17° 48' 25"
Uranüs
Boğa
23° 14' 51"
Neptün
Balık
29° 20' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
21° 29' 59"
Lilith
Başak
25° 03' 52"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>