Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Garanticisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, hayatınız üzerinde çok geniş kapsamlı etkileri olabilecek ilginç bir toplantı söz konusu olabilir. Zaten bir ilişki içindeyseniz, ilişkiniz yeni bir seviyeye geçebilir, ancak önce bazı değişiklikler ve ayarlamaların yapılması gerekecek. Olacaklara karşı direnmeyin, bu romantik bir ilişki,ortaklığı veya arkadaşlık, ne olursa olsun önemli ölçüde bir şeyleri iyileştirecektir. Doğru karar verebilme yeteneğinize güvenin.

Planlarınız hakkında kendinizden emin hissetmeye başlıyor musunuz? En büyük yatırımınızı neyin hak ettiğinden ve işinizin en çok nerede başarılı olacağından emin misiniz? Bugün, son iki haftanın spekülasyonlarını titiz bir analize tabi tutmak için mükemmel bir fırsata sahip. Ama çok ihtiyatlı olmayın. Unutmayın: riske girmeden kazanılmaz. Risk alma korkusu, güven eksikliğinin bir işaretidir. Korkularınıza boyun eğmeyin.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Kendini bir kararsızlık batağında bulabilirsin; beynin her şeye saldırabilir ve hiçbir konuda durduğu yeri belli edemeyebilir. Canını sıkacağına, bu enerjiyi eğlence kaynağı olarak gör. Her köfteye maydanoz olduğunda köfteler daha lezzetli olacaktır. Her bir köfteyi denemeyi unutma. Zamanla birini seçersin; ne istediğine karar verirsin. Şimdilik, deneyimlemek en iyi seçenek gibi görünüyor.Bugün merakınız had safhada, bu yüzden gazetede gözünüze ilginç bir haber, kitap ya da televizyon programı takılırsa onun hakkında daha fazla şey öğrenebilirsiniz. Bu durum tuhaf kavramları ya da olayları içerebilir bu yüzden saatlerce bir şeyler okumaya ya da eski belgeleri ya da diğer kaynakları karıştırmaya dalarsanız şaşırmayın. Bugün ne öğrenirseniz, hepsini başka bir dönemde hatırlamanız gerekecek ve belki de bunu yazarak ya da konuşarak yapacaksınız. Peşine düşün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli olmazsanız dedikodu çarkına kapılabilirsiniz. Bunun etrafınızdakileri sizden soğutacağından haberiniz olsun. Sanki pembe dizi karakterlerinden bahsedermiş gibi sürekli başkalarıyla ilgili konuşmakta ısrar ederseniz, sohbetlerinizin olgunluk düzeyi bir hayli düşebilir. Yapmanız gereken, kendinize duyduğunuz güveni artırmak, böylece iç huzurunuzu bulabilir ve insanların hayatını tartışma konusu olarak kullanmaya ihtiyaç duymazsınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir süredir biriken ve sizi rahatsız eden bir sorun artık etkisi gücünü kaybediyor, bugün çözüme kavuşturmanız mümkün gibi. Dönüşümün önemli bir durağındasınız ancak düşünerek, artık doğru cevaplar almak konusuna odaklanın. Başarıyla, yanılsama arasındaki süreçte, ince bir çizgi olduğunu unutmayın. Bazı gizli şeyler bugün açığa çıkabilir. İşyerinde beklediğiniz gelişmeler için biraz sabır.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim kurma şeklin, ilgi alanların, sosyal ilişkilerin üzerinde etkili olabilir. Bugün bu alanlarda daha kontrollü ve garantici hareket edebileceğini söyleyebilirim. Kontrolün ve dengenin önemini göz ardı etmemeni, iletişim veile ilgili düzeltmelerini bugün yapmanı öneririm. İdeallerinle ilgili ufakta olsa yeni adımlar atabilirsin. Beklenmedik seyahatler gündemine gelebilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hoşlandığın kişi ile alakalı daha çok bilgi sahibi olmak isteyebilirsin.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız açısından doğru beslenmek ya da biraz daha spor yapmak için uygun bir gündesiniz. Ayrıca daha zinde hissetmek ve düşen motivasyonunuzu arttıracak konularla ilgilenmelisiniz. İnsanlarla uğraşmanın bir sonu olmadığını sizler de iyi biliyorsunuz. Kendinize odaklanın.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni biri ile tanışmak için uygun bir gündesiniz. Neşeniz ve yüksek enerjiniz yerinde olacağı için herkesin dikkatini kolaylıkla çekebileceksiniz.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yakınlarınızla anlaşmak zor olabilir. Teknolojik aletlere dikkat edin, bozulmasın.

18 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkan her seçenek sizi büyülüyor. Hangi kapıyı seçerseniz seçin arkasında sizi yepyeni bir dünya bekliyor. Bu yüzden karar vermekte zorlanmanıza hiç gerek yok.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün rüyalar ve bilinçaltı evinizde seyahat edecek oluşu iç dünyanızla ilgili konuları göz önüne getirecektir. Psikolojinizle ilgilenmek, spiritüel konulara yönelmek ve kendinizi mutlu etmek için uygun bir gün.Uranüs ile Merkür arasındaki sert görünüm bugün zihninizin hızlı çalışmasına sebep olabilir. İş hayatında çıkabilecek iletişim problemlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun duygularınız ve artan enerjiniz sizi son derece tepkisel yapabilir. Aniden patlayabilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve enerjinizi, planlarınızı başarıya ulaştırmakta kullanmalısınız. Harcamalarınıza dikkat...

18 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kontrolünüz dışı gelişmeler sizi mistik ve manevi konulara çok daha yatkın kılıyor. Sezgileriniz ve bilinçaltınız devreye girerken hayatı daha akışta algılayabilirsiniz. Rüyalarınız anlam kazanabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; duygularının yoğun olduğu ve kelimelerin altından bir anlam çıkarmaya çalıştığın bir hafta sonu geçirebilirsin. Günün ilk saatlerinde yakınlarından veya arkadaşlarından aniden gelebilecek bir haberle planlarını değiştirmek durumunda kalabilirsin. Seyahatlerinde bazı aksaklıklar ve sürpriz gelişmeler oluşabilir.

18 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 25" R
Ay
Terazi
06° 48' 19"
Merkür
Boğa
04° 19' 12"
Venüs
Boğa
24° 02' 24"
Mars
Koç
14° 03' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 35"
Satürn
Balık
18° 01' 07"
Uranüs
Boğa
23° 25' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 29"
Lilith
Başak
25° 24' 48"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>