Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Özel Hissedeceksin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün aşk konusunda daha büyük sürprizlerle karşılaşabilirsin. Gözünü açık tutup, karşına çıkan fırsatları değerlendirmek senin içine daha fazla sinebilir. Normalde konuşmayacağın bir insan ile aranda daha farklı etkiler olabilir.

İş hayatınızda bugünlerde ciddi boyutlarda bir problem görünmüyor. Yeni dönemin ilk günleri, bazı hamlelerin habercisi olabilir. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor.

Para konusunda şanslı gününde olabilirsin bugün. Bütün işler planlandığı gibi gidecek çünkü. Yatırımlarının meyvesini aldığını gördükçe karşına çıkacak yenifırsatları hakkında daha cesur davranabileceksin. İş anlamında günü boş geçmemelisin.

Bugün baş ağrılarına karşı önlem alman daha iyi olabilir. Zihnen kendini yorgun hissediyorsan eğer biraz esneme hareketleri ile boynunu hareket ettirebilir, gözlerini dinlendirerek de daha hafiflemiş hissedebilirsin. Bu süreçte suyun hayatımızdaki önemini unutmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına çıkacak yeni sorumlulukların seni korkutmasına izin vermemelisin bugün. Şüpheye yer vermeyecek yeteneğe sahip olduğunu düşünmek senin için iyi olabilir. Yeteneklerine ve genel olarak şansına güvenmen gerekecek.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Adeta zımparalanıyormuş gibi hissedebilirsin ve büyük olasılıkla bu derinlerden bir yerden gelen bazı hislerin yansımaları. Bu duyguların belirli bir kısmı iç dünyanda çarpışmakta olan eski ve yeni enerjilerin gerilimiyle ilgili. Olaylar artık doruğa ulaşıyor. İçsel var oluşunun parçaları seni tam yüzünden vuruyor.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarına karşı daha eleştirel bir tavır takınıyorsun. Ama eleştiri yaparken kalp kırmamaya dikkat etmelisin. Uzun zamandır sosyal hayatına şekil verme isteğin bugün karşılık bulacak. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, kendini özel hissetmeni sağlayacak birisi karşına çıkabilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinize geri dönmenin yolunu arıyorsunuz. Özlem duygunuz her şeyin önüne geçiyor. Eski hataları yapmamaya özen gösterin. Önünüze çıkan eski konular belki de aklınızda daha fazla soru işareti kalmaması içindir. Geri dönmeniz için değil.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmenizi gerektirecek gelişmeler yaşanabilir. Kişisel yetenek ve becerilerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız oldukça yoğun olsa da, partnerinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Bugünlerde yapacağınız kısa bir tatil ikinize de iyi gelecek.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çizim yapıyor musun? Geçtiğimiz aydan beri, belki de daha öncesi, yaratıcı yetilerin üzerine düşünüp duruyorsun. Çizim, fotoğraf, yazı gibi yeteneklerine sırt çevirme gibi bir alışkanlığın var; fakat bu alışkanlığın yeteneklerin olduğu gerçeğini değiştirmez. İnsanlar senden çok şey bekliyor olacak! Tek yapman gereken bir fırça ya da kalem çıkarıp işe koyulmak!

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük rutinlerinizi ve yakın çevrenizi gerçekten işinize yarayacak şekilde ayarlamak artık çok önemli. Bugün burcunuzdaki sezgisel Ay ile, özellikle ihtiyaçlarınızı karşılayan şeylere uyum sağladınız. Sorumluluklarınızla uğraşmak size hiç çekici gelmiyorsa, bu muhtemelen size bir şeylerin değişmesi gerektiğini söyleyen bir mesajdır. İşleri değiştirme şekliniz, dahil olan diğer kişiler için adil olduğu sürece, iyi bir ilerleme kaydedebilmelisiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi yenilemekten kaçınmalısınız. Değişim içinde olduğunuzun farkındasınız ve olaylara kendinizi teslim etme konusunda çekimser davranabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmek istemiyorsanız, temkinli davranmalısınız.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularda bir gündeminiz oluşabilir. Çeşitli blokajlar yaşamanız mümkün, ancak sürpriz şekilde beklemediğiniz bir yerden elinize para da geçebilir. Borçlarınız varsa yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün.

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 01" R
Ay
Koç
13° 14' 22"
Merkür
Koç
19° 59' 26"
Venüs
Boğa
07° 44' 28"
Mars
Koç
03° 56' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 18"
Satürn
Balık
17° 02' 29"
Uranüs
Boğa
22° 39' 42"
Neptün
Balık
29° 04' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 48"
Lilith
Başak
23° 56' 41"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>