Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. Ara sıra sergilediği kırıcı davranışlar sizi sevmediği anlamına gelmiyor.

İşyerinizde yaşanan uzlaşmazlıklardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Yardımcı, kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz.

Kısa bir süre sonra geçici bir nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Ama bu sürenin sonunda bayağı bir rahatlama dönemi görünüyor. Bugünler içinde yapacağınız bazı harcamalar size ciddi kararsızlıklar yaşatacak.

İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. Muhtemelen bugün, ilerleyen saatlerde alacağınız bir bilgi, sizin için çok anlamlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sizin dışınızda gelişen olayların etkisinden kurtulmalısınız. Kendinizi korumanızda yarar var. Öğlen saatlerinde müjdeli haberler söz konusu. Ama bu sevinçleri iyimser gözlerle görebileceksiniz. Beyninizle değil duygularınızla hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkaları için iyi olan şeyler, sizin için kötü olabilir. İnsan değerlendirmelerindeki çeşitlilikle yararsız kavgalar içindesiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün 01:26-11:58 saatleri arasında boşlukta ilerleyen Ay, 11:58 itibariyle Yay burcuna geçiyor. Önemli işlerinizi günün ikinci yarısı yapmanızı tavsiye ederim. Yay burcuna geçen Ay, tam da sizin ihtiyacınız olan enerjiyi getiriyor. Kendinize güveninizin tam olduğu, olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Güzellik merkezlerinde zaman harcayabilirsiniz. Yeni bir imaj size iyi gelecektir. Satürn- Güneş kavuşumu maddi konularda kendiniz güçlü hissettirecek. Uzun zamandır geliriniz belki artıyordu ama bir türlü paranızı elinizde tutamıyordunuz. Bu kavuşum itibariyle artık harcama yaptığınız konularda ciddi kararlar alabilirsiniz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duyarlı davranıyorsun! Bugünü bireysel ve daha hafif bir programla geçirmek isteyebilirsin. Ancak beklenmedik bir şekilde programın değişebilir. Alışkanlıklarına, rutinine ve sana ait olan sahip çıktığın bir gün. Etrafında meydana gelebilecek değişikliklere karşı bir hayli duyarlı davranabilir, tepki gösterebilirsin. Yakın çevrende değişken davranan insanlar dikkatini çekebilir. Ayrıca finansal konularında gün içerisinde gündeminde olabileceğini söyleyebilirim. Evli bir Yay burcuysan, ailen ve eşin arasında kalabilirsin. Eğer sevgilin ile aran biraz limoni ise arkadaşların arabuluculuk yapabilirler. Günün yorgunluğunu atmak için akşam saatlerini evde değerlendireceksin. Biraz film keyfi biraz kitap okumak iyi gelecek.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça duygusal hissederken duygularınızda ki değişimlere de ayak uydurmak zorunda kalabilirsiniz. Finansal konularda gelecek odaklı önemli bir planlama yapmanız gerekebilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kafanızda yer eden ama zaman bulup yapamadığınız ufak tefek işlerinizi halledebilirsiniz. İletişimi kuvvetli bir gün olabilir sizin için. Düşüncelerinizin paylaşılması ön planda olsa da duygu ve düşünce ayrılıklarına düşebilirsiniz. Akşam saatlerinde zevkinize düşkün hareket edip, girdiğiniz ortamlarda flört edebilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde size verilen talimatları çok iyi dinleyin ve uygulayın. Dikkatli olunsanız yükselişiniz engellenemez.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanızı karıştıran olaylar olabilir. Ancak, bunların üzerinde çok fazla durmayacaksınız. Kendinizi iyi hissedecek, sevdiğinizin desteğiyle rahatlayacaksınız. Uzaklarda bulunan yakın akrabalarınızla haberleşebilir, onların ziyaretinize gelmesinden büyük keyif alabilirsiniz. Moraliniz yüksek.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde aşk, çocuklar ve ilişkiler alanında hassasiyetler yaşanabilir. Güne gergin başlıyorsunuz. Öğleden sonra yaratıcı ve verimli etkinlikler gelişebilir. Zihniniz çok aktif, odaklanmak önemli.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün Oğlak burcundaki kavuşumu geçen yıl başlayan köklü değişimleri finansal alanda hayatınıza taşır. Para kazanma şeklinde değişikliğe gidebilirsiniz. Yenioluşumları gündeme gelecektir. Aldığınız kararlarda istikrar ve başarı oranı daha yüksek olacaktır. İnşaat işleri gündeme gelebilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularda,ve para konularında sorumlulukların baskısını daha fazla hissederken, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmekle uğraşabilirsiniz. Öğle sonrasında Ay burcunuza ilerlediğinde daha cesur ve özgüvenli olabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 27' 58" R
Ay
Terazi
18° 28' 45" R
Merkür
Boğa
05° 41' 22"
Venüs
Boğa
25° 14' 39"
Mars
Koç
14° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 26"
Satürn
Balık
18° 04' 54"
Uranüs
Boğa
23° 29' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 24"
Lilith
Başak
25° 31' 18"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>