Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Soğukkanlısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranda güzel gelişmeler yaşanabilir bugün. Bu güzel ve sürpriz gelişmeler aranızdaki uyumu arttırabilir. Eğer hayatında kimse yoksa bugün güzel bir sürpriz ile aşka kapılarını açabilirsin.

Sabah yaşayacağınız hareketlilik uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir. Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek.

İhtiyaçların doğrultusunda parasal konularda değişimler yapabilirsin bugün. Önceliklerini belirlemek neye para yatıracağını bilmeni sağlayacak. Dikkatlice düşünerek güzel kararlar alabilirsin bugün.

Bugün bol bol su tüketmelisin. İçtiğin su miktarını arttırarak vücuduna büyük bir iyilik yapmış olacaksın bugün. Vücudunun su kaybetmiş olması, sana ağrılar olarak geri dönebilir, o yüzden dikkatli olmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için güzel bir gün olacak. Sorumluluklarını yerine getirmede bir sıkıntı yaşamayacaksın. Emek verdiğin her konuda güzel bir sonuç elde edeceksin. İnsanlarla arandaki muhabbet de daha iyi olacak bugün.

20 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda, yeteri kadar organize olamamakla ve yaptığın işleri mantık çerçevesinde icra edememekle eleştiriliyor olabilirsin. Bugün, bu tavırlarının gerekçesi olduğunu hissedebilirsin. Uzmanlık alanında niş bir alan açman için karşına bir fırsat çıkabilir ve aleyhinde konuşanların yüzünü kızartabilirsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Yay burcuysan onların geleceği için bankada yeni bir hesap açmak isteyebilirsin. Ama imkânlarını zorlamamalısın. Yakın çevrende gerçekleşen sorunlara karşı soğukkanlı yaklaşıyorsun. Soğukkanlı olman mantıklı fikirler ortaya atmanda etkili olabilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilinle sahip olduğun farklı görüşler sizi farklı yollara götürebilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizin parasal getirilerine odaklanabilirsiniz. Hesaplar yapmak, bu hesapları geliştirecek fikirlere odaklanmak ve işbirliklerine açık olmak isteyebilirsiniz. Bildiğiniz ve iyi olduğunuz alanların farkına varmak kadar bunların üzerine çıkmanın da önemli olduğunu unutmayın.

20 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi zorlayabilir. İkili ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İşte beraber olduğunuz kişilere karşı güven sağlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde fedakâr bir tutum izleyebilirsiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızın genişlediği bir gündesiniz. Önümüzdeki günlerde ekstra harcamalar yaparak ya da kendinizi ödüllendirerek iyi hissedebilirsiniz.

20 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzak bir yer ile bir iletişime giriyorsan bu konuşmaları iki kere teyit ettirmende fayda olacak. Zira bazı iletişimler süreç içerisinde anlam karmaşası yaratabilir. Özellikle deile alakalı yazışmalarda dikkati elden bırakmamanda fayda olabilir.

20 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça açık ve iyi bir şekilde ifade edebilirsiniz. İç güvenliğinizi oluşturmak sizin için önemli bir gündem. Özellikle yapmak istediğiniz bir şey varsa ve çok fazla veya çok yüksek sesle eleştirildiğinizi düşünüyorsanız içinizden oldukça başarılı bir avukat çıktığını görebilirsiniz. Parlak bir saç rengi, ses getiren bir kıyafet veya sadece sahip olduğunuz bir fikirle, oldukça öne çıkabilirsiniz. Kendinizi büyük ve canlı şekillerde ifade etmeyi seviyorsunuz ve bu birilerine fazla geliyorsa onların problemi olmalı. Başkaları sizin parladığınızı görmek istemiyor diye kendinizi sahne ışıklarından mahrum etmeyin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınızda sürekli kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Zor olanı seçmek, sabırlı yönlerinizi ortaya çıkaracak.

20 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

20 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yılın ilk tutulması gerçekleşiyor. Aşk, çocuk, hobi ve borsada büyük güzel değişimler, başlangıçlar gerçekleşebilir. Ama harcamalarınız artabilir, borçlara dikkat etmelisiniz. Vergi, ödemelerde sorunlar yaşanabilir. Miras konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin beklentilerine yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Aslında fazla bir şey istemiyor. Bugün ufak bir tartışma yaşamanız mümkün. İşinizde çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. Bugün bazı küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı tutumlarınızla bunları aşabilirsiniz. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz! Açık havada vakit geçirmek dinlenmenize ve kendinizi zinde hissetmenize fazlasıyla yardımcı olacak

20 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 30' 35" R
Ay
Akrep
14° 23' 58" R
Merkür
Boğa
08° 47' 34"
Venüs
Boğa
27° 51' 25"
Mars
Koç
16° 25' 10"
Jüpiter
Boğa
29° 05' 30"
Satürn
Balık
18° 12' 52"
Uranüs
Boğa
23° 36' 33"
Neptün
Balık
29° 28' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 03"
Chiron
Koç
21° 48' 37"
Lilith
Başak
25° 45' 26"
True Node
Koç
14° 51' 29"
Son Güncelleme : 22/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>