Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Erdemli Bir Yapıdasın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2020, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün şehir dışına çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen çok fazla çalışma havasında değilsiniz! Belki de sevgilinizle geçirdiğiniz eğlenceli zamanları hatırlıyorsundur. Bu zevki yeniden yaşamayı çok isteyebilirsiniz. Ancak, bir şeyi başarmak için odaklanmanız gerekir. Enerjinizi yüksek tutmak için gün boyunca sık sık ara verin ve uzun süre oturmayın, yoksa halsizleşebilirsiniz.

Bugün geveze bir şekilde sohbet etmek istemiyorsunuz, ki bugün tam aksi bir gün olacak! Konsantrasyonunuz bugün tamamen işinize odaklı olacaktır. Her an, her görevi nasıl ve neden yaptığınızı tam olarak bileceksiniz. Bu akşam, bütün bu kendi kendinizi kontrol etme işinden çok yorulacaksınız, ama kendinden oldukça memnun kalacaksınız. Aferin!

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

İnsanlarda neşelendirici geri beslemeler alabilirsin. İltifatları her zaman hoş karşıladığın söylenemez. Alçakgönüllü bir insansın ve bazı zamanlar yeterince iyi olmadığını düşünüyorsun. Fakat başkaları üzerine olan olumlu etkilerinin farkında değil gibisin! Parlak doğan ve keyiflendirici enerjin birçok insana kendinlerini iyi hissettiriyor. Eğer biri sana özel olduğunu ifade ederse bunu kabul et!Hayat size muhteşem bir tren yolculuğu gibi görünebilir. Düzenli ve temiz tutmak için gayret gösterdiğiniz bu trende kendinize ait küçük bir kompartımanınız var. Yemekli vagona yakın olmanız kadar yanınızda bulunanlar da önemli. Ancak kendi küçük dünyanıza çok fazla kapılmayın ve gözünüz daima trenin güzergahı üzerinde olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen başkalarıyla ilgilenmeye kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki, kendinize gerekli özeni gösteremiyorsunuz! Bugün, üstlendiğiniz tüm sorumluluklardan bunalabilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve bazı şeyleri yapmasanız da olur mu, bunu tartın. Belki de çocuklarınızın okuldan sonra on tane kursa gitmesi gerekmiyordur. Ya da akşamlarınızı ve hafta sonlarınızı herkesin derdine koşmaya çalışmak yerine dinlenerek geçirmelisiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha enerjik ve canlı olabilir, enerjinizi yükseltecek haberler alabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışabilir, ilişkilerde kadersel durumlarla karşılaşabilirsiniz. Duyguların ve tutkuların yükselişi gündemde. Finansal konularla ilgili beklenen bir netleşme olabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik anlamda kendini güçlü hissediyorsun. Ani aldığın bir karar ile sosyal medya hesaplarını kapatabilir ya da hesaplarında temizlik yapabilirsin. Çok yakın dostun ile fikir ayrılığından doğan bir tartışma yaşayabilirsin. Akşama doğru bu tartışmada haksız olduğunu düşünüp arkadaşından özür diliyorsun.

21 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hızlıca birtakım kararlar alabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili büyük düşünmekten korkmayın. Bu, kısa süreli başarısızlıklarınıza katlanmanızı kolaylaştıracaktır. Engeller, sizi durduramayacaktır. Parasal korkulardan uzak kalın ve hedefinize odaklanın.

21 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gününüzdesiniz. Yabancılarla ilgili konularda yeni imkânlar söz konusu olabilir. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz durumlarla karşı karşıya kalacaksınız. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konulara karşı daha istekli olabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak isteyebilir, seyahat planları, yurt dışı görüşmeleri yapabilirsiniz. Sosyal paylaşımlara açık olabilirsiniz. Yeni ay sonrasında ortam yumuşuyor.

21 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

21 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda bulunduğunuz ortamın en popüler insanı sizdiniz. Ancak artık dünyaya, aramıza dönmeniz gerekiyor. Gerçek sorunlarla yüzleşmek sizi biraz zorlayabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularını gündeme taşıyor.Seyahatler planlayabilir, farklı kültürler hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Akademik çalışmalarınızı ilerletmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş'in Satürn ile karşıtlığı finansal konularda temkinli olmanız gereken bir güne işaret ediyor.

21 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

21 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye gönderdiğiniz iletilerden bir türlü cevap alamıyorsanız daha fazla zorlamamakta fayda var. Bugün spontane gelişecek işlerde rol alacaksınız ve şans sizden yana olacak. Meditasyon yaparak, hayatın zorlu temposundan kendinizi uzaklaştırabilirsiniz.

21 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Egolarınızın yüksek olması sizi ön sıralara taşıyacaktır. Bugün, Ay tepe evinizde ilerlerken, mesleğinizle ilgili yaşam rotanızı belirlemelisiniz. Özellikle hırslarınızıdisiplininizle birleştirecek ve çalışma temponuza iddiacı bir tutum geliştireceksiniz. Yaratıcı yönlerinizi daha fazla vurgulamanız gerektiğine kendinizi inandırmalısınız.

21 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 56' 30" R
Ay
Başak
05° 06' 27"
Merkür
Boğa
00° 46' 17"
Venüs
Boğa
20° 44' 35"
Mars
Koç
12° 01' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 38"
Satürn
Balık
17° 50' 21"
Uranüs
Boğa
23° 16' 28"
Neptün
Balık
29° 20' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 24"
Lilith
Başak
25° 06' 58"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>