Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gözler Önündesin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, geçmeniz gereken önemli bir geçit var. Yenilenmek için tıpkı bir yılan gibi kabuk değiştiriyorsunuz gibi. Tüm kıyafetlerinizi dolabınızdan atmaya başladınız. Fakat bir bakıyorsunuz ki, dolapta sadece bir pantolon ve bir gömlek kalmış ama en azından bunlar sevdiğiniz kıyafetler! Ve yakında yeni kıyafetlerinize kavuşacaksınız!

Ailenizle daha fazla zaman geçirmeniz gerekebilir. Anneniz bugün sizi arayabilir ve sizi özlediğini hissedebilirsiniz. Yakınlarda yaşıyorsa, neden bir ziyaretle onu şaşırtmıyorsun? Ya da aileniz uzak yaşıyorsa, onlarla telefonda daha fazla sohbet etmeye çalışın. Telefon masraflarını bütçenize göre ayarlayın, böylece masrafı çok hissetmezsiniz. Aile önemlidir ve ebeveynlerinizle olan ilişkiler paha biçilmezdir!

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Biraz fazla hassas ve gerginsin. Gezegenler seni huzursuzluğa sürüklüyor. Pozitif davranışlar benimsemek için ne gerekiyorsa yap. Meditasyon sana iyi gelebilir. Uzun bir yürüyüşe de çıkabilirsin. Modunu yükseltecek şeylerle ve insanlarla kendini çevrele. Ayrıca ilham verici müzikler de seni kendine getirebilir.Seni ünlü filozof! Tamam, belki öyle olmayabilirsin, evet. Ama bugün kendini hayat hakkında oldukça felsefi hissedebilirsin. Elbette her zaman politika ya da din hakkında konuşmak kolay değil, özellikle teknik şeylerle daha çok ilgilenen insanlarla ama senin de bir bilgisayarın bir modemin var. Tüm chat odaları çocuklarla dolu değil. Bir süre etrafa bak belki senin gibi düşünen insanlar bulabilirsin. Farklı gruplarla iletişime geçmekten ve onların ilginç yorumlarını okumaktan keyif alabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün göksel hareketleri kimlik arayışına yöneldiğin bir döngüyü başlatacak. Kim olduğunu önce sözlere dökmen; ve hemen ardından da eylemlerine yansıtman gerekecek! Aylarca sorduğun o sorulardan sonra, artık bir ilerleme kaydetmenin vakti geldi sanki!

26 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.09'dan itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar farklı alanlarda farklı sorumluluklarınız ön planda olabilir. Birden fazla işe yetişmeye çalışabilirsiniz. İnatçı yanınız öne çıkabilir,hayatında kontrolcü olunabilir.

26 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklında yatırım yapacağın işin hayaliyle karınca gibi çalışkan bir tavır sergiliyorsun. Acil ihtiyaçların dışında hiçbir masraf yapmıyor ve elindekinin kıymetini biliyorsun. Kendini göstermeyi seviyorsun, moda konusunda gözleri üzerine toplayacaksın. Dolabını yenilerken, imajını da baştan yaratmaya karar verebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle aranızdaki sorunları rafa kaldırmak için uzun sürecek konuşmalarınız olabilir.

26 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekinceleriniz artıyor. Kararsızlığınız ve harekete geçmekteki ağırlığınız hayata karışmanıza engel oluyor. Ama bunu aşmalı ve normale dönmeli, duygularınızı kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

26 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizi geliştirmek ve ortaklıklardan faydalanmak mümkün. Ancak tek başına karar vermek pek kolay değil. Dengede kalmaya bakın.

26 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hobilerinizden kazanç elde etmek istiyorsanız girişim başlatabilirsiniz ancak sabahatkar olmanız gerekebilir.

26 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tuhaf ve alışılmadık durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sizi bu yönde çeken büyük bir güç söz konusu. Kendinize getirdiğiniz kısıtlamaları biraz gevşetin ve aykırı görünmekten çekinmeyin. Bir şeyle ilgili kararlı bir duruş sergilemeniz gerekebilir. Hangi yolu seçerseniz seçin, kendinizden emin olun ve sonucu çok fazla kafanıza takmayın.

26 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda bir evlilik telaşı yaşayabilirsiniz. Bu sizin değil bir yakınınızın müjdesi olabilir ancak sizi derinden etkileyeceği kesin. Dostlarınızın iyi haberlerine içten bir şekilde sevinemiyorsanız, u hissi görmezden gelmeyin ve kaynağına, kendinize dönerek çözmeye çalışın.

26 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konulardaki beklentilerinizi kişisel çabalarınızla birleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü istediğiniz zaman kullanıyorsunuz. Aslında farklı olan taraflarınızı her zaman ortaya çıkarmak istemiyorsunuz.

26 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

26 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinizle birlikte keyifli vakit geçirmeye ayırabilirsiniz. Uzun sohbetler ve fikir alışverişleri için ideal bir gün. Ayrıca yeni haftaya dair planlamalarınızı yapabilirsiniz.

26 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşantınızda yapmak istediğiniz köklü değişim arzuları aşk hayatınıza da yansıyacak. İçinde bulunduğunuz konumu değiştirmek isterken sevdiğinizle ilişkinizin bozulmaması konusunda dikkatli davranın. İşinizde size vaat edilenler gerçekleştirilmiyor. Adaletsizlikle karşı karşıyasınız, sakin olmalısınız. Zaman içinde sakinliğinizin yardımıyla olayların seyrinin değişeceğini göreceksiniz. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden rahatsız olmayın, buna ihtiyacınız var.

26 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>