Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tavsiyeler Alabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün gerçekten duygusal anlamda kopuk olabilirsiniz, bu da biriyle samimi bir ilişki kurmanızı zorlaştırıyor. Üzerinde çalıştığınız herhangi bir projeye yüreğinizi koymada zorlanıyorsunuz çünkü bu konuda soğuk ve durumdan uzakmış gibi hissediyorsunuz. Eğer içinizden gelmiyorsa, zorla heveslenmeye çalışmayın. Duygusaldan ziyade mantıklı bir yaklaşım sergilemeniz daha iyi.

Son zamanlarda biraz fazla şey yapmaya çalışıyorsunuz. Gün boyu çalışarak geçirdiğiniz günlere iyi bakarsanız, çok zayıf sonuçlar veren şeyler için enerjinizi çok fazla kullandığınızı fark edebilirsiniz. Bugün, bir kereliğine de olsa hayatın tadını çıkarmak için biraz kendinize zaman ayırmayı düşünebilirsiniz. Neden arkadaşlarınızla güzel bir akşam yemeği yemek için dışarı çıkmayı düşünmüyorsunuz, ya da daha iyisi, küçük bir tatile gitmeyi düşünüyorsunuz? Deneyin ve gerçekleşmelerine izin verin. Kendiniz için biraz boş zamanı hak ediyorsunuz.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Bugün hislerine hayat vermen için seni güdüleyecek derecede bir enerji patlaması yaşayabilirsin. Her zaman gerçek hislerini yansıtacak şekilde hareket et ve dikkate alınması gereken biri olduğunu göster. Tehditkar veya saldırgan olmanın bir anlamı yok elbette, ama eğer birisi sana sataşmaya kalkarsa, o kişiye gerekli cevabı verebilecek bir güce sahip olduğunu bil.Bugün sıcak ve sevecen yanınızı göstermek için mükemmel bir gün. Genellikle sahnenin merkezinde olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Herkes sizin utangaç biri olduğunuzu söyleyebilir. Fakat bugün, sosyalleşmeye, iletişim kurmaya ve, diğer insanları önemsediğinizin bilinmesine izin vermeye meyillisiniz. İnsanlar size doğru çekilecek ve arkadaşlığınızın tadını çıkaracak. Neden arkadaşlarınızla öğle yemeği için dışarı çıkmıyorsunuz ya da başardığınız şeyi kutlamak için bir araya gelme gecesi düzenleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arabulma ve uzlaştırmada uzman birisiniz. Ama bu özelliğinizin olumsuz da bir yanı var, insanlar yardıma ve tavsiyeye ihtiyaç duyduğunda ilk önce sizin kapınızı çalıyorlar. İnsanların hayatını iyileştirmek için çözümler bulmak sizin benzersiz özelliklerinizden biri ve bu özelliğinizi kullanma zorunluluğu hissediyorsunuz. Çevrenizdekiler, sadece nasıl yapılacağını değil neler yapılacağını da sizden duymak istiyor.

28 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günü enerjiyle karşılıyorsunuz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınız aklınıza düşebilir ve görüşmek isteybilirsiniz. Bugün güzel yemekler yemek kendinizi mutlu etmek istiyorsunuz. Günün geri kalanını hafif tempolu egzersiz yaparak tamamlayabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına dair güzelliklere karşı gelen eleştirilere hiçbir şekilde tahammül edemiyorsun. Net tavırların başarılarına gölge düşürmeye çalışan insanlara karşı kalkan görevi görüyor. Bugün ikili ilişkilerine daha dikkat etmelisin. Kimseye iğneleyici konuşmak istemesen de üstü kapalı konuşmaların yanlış anlaşılabilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan hoşlandığın kişiye karşı nasıl yaklaşman ile ilgili yakın bir arkadaşından tavsiye alabilirsin.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bu süreçte mümkün oldukça kendinize de zaman ayırmayı seçmelisiniz. Sürekli çalışmak sizi besleyen bir unsur olsa da evinizde kendinizle kaldığınız bugün biraz daha kişisel bakımlarınızla ilgilenmelisiniz.  

28 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha pratik ve sabırlı olmanız gerekebilir. İşle ya da beraber çalıştığınız kişilerle daha çok ilgilenebilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi net ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz. Aniden sinirlenebilir ve söylemek istedikleriniz yerine istemediklerinizi söyleyebilirsiniz

28 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde keyif alacağınızve konulara zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatleri yaklaşırken tempo hızlanıyor. Ay'ın burç değiştirmesiyle çalışkan, üretken yönlerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her ne kadar bu konuda çok kıskanç olsanız da sevdiklerinizi başkalarıyla da paylaşmanız gerektiğini kabullenmeniz gerekiyor. Kimsenin sahibi değilsiniz, kendinize gelin!

28 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Boğa burcundaki seyahatine devam ediyor. Günlük rutinlerinizle ilgileneceğiniz bir gün.Kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk yüklenmediğinizden emin olun. Yükümlülüklerinizi yerine getirirken bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, enerji seviyeniz en üst noktaya çıkabilir ve son derece verimli çalışmanızı sağlayabilir. Ancak; bu enerjinin sizi gerginleştirme riski de bulunmaktadır. Çatışmamaya ve insanlar üzerinde baskı kurmamaya çalışın.

28 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güzel şeylerin emekle elde edildiğini unutmayın. Kendinize vakit ayırmak, miskin miskin oturmak değil. Spor yapın, alışveriş yapın, aromaterapi yağlar eşliğinde bir banyo yaptırın. Miskin ama yine de anlamlı vakit geçirebilirsiniz. Yaza bir şey kalmadı. Hazır iradeniz yerinde iken, kapalı kaldığımız zamanı değerlendirin.

28 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün sağlığınla ilgili olumlu sonuçlar veya gelişmeler yaşayabilirsin. Amca, hala gibi akrabalarından destek görebilir, onlarla güzel zaman geçirebilirsin. Çok keyif aldığın bir konuda uzmanlaşmaya çalışabilir, kendini oyalamak için başladığın bir işten kazanç sağlama noktasına gelebilirsin.

28 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>