Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İletişimin Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 40%

Konu cazibeye gelince, kişiliğinizin daha gizemli yönlerinin en önemli varlığınız olduğunu biliyorsunuz. Bugün, 'baştan çıkarıcı güçlerinizi' çalışma ortamında veya kişisel yaşamınızda uygulayabilirsiniz. Ancak, gerçekten sahip olmadığınız bir şeyi saklıyormuş gibi davranmayın. İstediğiniz şeyi elde etmek istiyorsanız, kişiliğinizin en iyi yönlerini ortaya koymaya çalışmalısınız...

Bazen kolları sıvayıp işe koyulmanız gerekir. Bugün bazı görevleri yerine getirmek için sizi motive etmeye yardımcı olacak daha agresif bir tutum sergilemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Herhangi birağır veya baskıcı olabilir, ancak bu duygu yakında geçecek. Sağlam bir duruş almak ve disiplinli kalmak isteyebilirsiniz. Eğer kendinize ara vermeniz için izin vermezseniz, günün erken saatlerinde bir duraklama noktasına gelir ve rahatlama moduna geçebilirsiniz.

Çevrenizde avantajlı bir sürü değişim olabilir. Yeni işler, size taşınacağınız yerdeki komşularınızı ya da yaptıracağınız bazı gerekli tamiratlarla ilgili yeni kapılar açabilir. Haberleri aktarırken arabada veya telefonda uzun zamanlar harcayabilirsiniz. Heyecan verici bir pozisyon fırsatı yakalayabilir ya da size yakın biri mail veya telefon yoluyla size ulaşabilir. Gününüz güzel geçsin.

Hala geçen gece gördüğün garip rüyalardan ayılamadın! Psişik enerjin kuvvetli ve bu da ilginç rüyaları tetikliyor. Bu delireceğin ya da artık fal bakarak para kazanabileceğin anlamına gelmiyor elbette. Fakat sezgilerin yoluyla doğal olarak sana gelen bilgiler bir fırsat kapısı aralayabilir. O halde ruhunun sana ne dediğine çok dikkat et.Son zamanlarda, biraz takdir edilmek ve onaylanmak istemiş olabilirsin. Bugün, hangi patikanın hedeflerine ulaşman için daha elverişli olduğu bilgisini sana gösterecektir. Başarılı olmak için, her şeyi dikkatlice planlamalı ve sadece tek bir şeye odaklanmalısın. Hedefine giden yolda, arkanda destek olduğundan emin olmalısın. Önünde uzun ve engebeli bir yol var; başarmak zorundasın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

22 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birini ikna etmeniz kolay olmayabilir. Fikriniz ne kadar derin olursa olsun veya açıklamalarınızne kadar ikna edici olursa olsun, diğer kişi henüz buna inanmaya hazır değildir. Saldırgan olmayın. Belki bu kişinin birkaç gece boyunca uyuması gerekiyor ya da sadece kendi araştırmalarını yapmaları gerekiyor. Sabırlı olun ve bu arada başka şeylere odaklanın!

22 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinde bulunduğun ortamlardaki kişilerle bugün daha fazla iletişime geçiyorsun. İkili iletişimde başarılı bir tavır göstermek sana çok iyi geliyor. Rutin yaşamdan sıkılabilirsin. İçindeki yaratıcılık duygusunun ağır basması bazı sanatsal hobiler edinmene sebep olabilir. Sağlık konusunda önlem alıyor ve tedbirli davranıyorsun. İlişkiye yeni başlamış bir Yay burcuysan ilişkini farklı bir seviyeye taşımak isteyebilirsin.

22 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde haftanın kaygılarını bir köşeye bırakacak güzel bir film izleyebilirsiniz. Yaşamın gerçekten pozitif yönlerine tutunmalısınız. Güvenmediğiniz konularla karşı karşıya kalırsanız bunu abartmadan aslını araştırmayı seçin.

22 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kardeşlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgili bir karar verme durumundaysanız beklemeler yaşanabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli olmakta fayda var. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Takım çalışmalarını yönlendirmek ve motivasyon konuşması yapmak için uygun bir gündesiniz. Etrafınıza enerji verecek ve bilgi alış verişinde bulunacaksınız.

22 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte yakın çevrenizle ilgili konularda daha ciddi ve sorumluluk sahibi olmanız gereken bir süreç başlayabilir. Eğitim konularında daha ciddi olabilir ve bunları daha planlı ve organize şekilde yönetebilirsiniz.

22 Mart 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanların size normalden daha fazla ilgili olması sizi biraz işkillendirmiş olmalı. Herhangi bir sorun olmadığına emin olabilirsiniz, sadece herkes iyi olduğunuzdan emin olmak istiyor.

22 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn, bugün itibariyle Kova burcuna giriş yapıyor. Önümüzdeki günlerde yakın çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır.Yeni eğitimlere ve seminerlere katılmak için önümüzdeki birkaç ayı değerlendirebilirsiniz. Mars ile Jüpiter kavuşumu kazançlarınızı arttırmaya yönelik atacağınız adımlarda destek sunuyor.

22 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürüttüğünüz ilişkilere çok büyük önem vermeye başlayabilirsiniz. Havadan sudan sohbetler yerine, ciddi konuları tartışmak, sırları açmak veya bir sorun hakkında görüş ve öneri almak, günün konuları arasındadır.

22 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle ilgili konuları sağlamlaştırabileceğiniz bir gündesiniz. Kendiniz için çabalamanız kadar doğal bir şey yok. Söz konusu benlikse, cansa herkesten önemlidir. Kendinizi yargılamayın. Siz nasıl keyif alıyorsanız öyle devam edin. Tabi ki sorumluluklarınızı aksatmadan.

22 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; Satürn'ün burç değiştirmesiyle; değişim ve dönüşüme etki edecek konular arasında yakınlarından destek alabileceğin ve hedeflerini gerçekleştirmek adına çaba harcayabileceğin iki buçuk yıllık bir döneme giriyorsun. Bugünse yeteneklerinle ilgili girişimlerini planlarken ailenden destek alabilir; fakat eyleme geçmede zorlanabilirsin.

22 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 51" R
Ay
Oğlak
09° 51' 59"
Merkür
Koç
16° 30' 43"
Venüs
Koç
29° 35' 24"
Mars
Balık
28° 50' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 39"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>