Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dikkatli Davranıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün özellikle romantik ve seksi hissediyor olabilirsiniz, ancak muhtemelen bununla igili hiçbir şey yapma fırsatınız olmayacak. Hayatınızdaki insandan geçici olarak ayrılabilirsiniz veya başka sevgili adayınız olmayabilir. Yeni kıyafetler veya makyaj eşyaları almak için alışveriş yaparak ya da romantik bir kitap ve filmlerle kendinizi neşelendirin. Bu süreç geçici ve kesinlikle kaybedilen zamanı telafi edeceksiniz.

Bugün şehre davet edilebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar parti yapmaya ve iyi vakit geçirmeye hazır olabilir. Eğlenceye katılmaktan korkmayın. Zaten bu hafta muhtemelen çok çalıştınız. Rahatlamanız gerekiyor! Günün sonundaarkadaşlarınızla içki içmek için dışarı çıkın. Veya güzel bir akşam yemeği için iyi arkadaşlarınıza katılın. Biraz gevşerseniz daha iyi hissedeceksiniz.

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Beklenmedik hisler bir anda ortaya çıkıp tahribat ve düzensizlik yaratabilir. Bu davetsiz misafirlerle başa çıkmaya hazır ol. Kilit nokta ise önüne ne çıkarsa çıksın aşırı tepki vermemek. Ne kadar sakin ve stabil olursan, o kadar iyi olacaksın. Büyük bir tepki vererek durumla mücadele etmeye çalışırsan, eline zarardan başka hiçbir şey geçmez. Ona kadar say, bir süreliğine kendinle baş başa otur.Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim, günün teması olacak ve her konuştuğunda insanların seni dikkatle dinlediğine şahit olacaksın. Fikirlerini açıklama konusunda ne kadar güçlü olursan o kadar iyi. Hatta bugün biraz kararsız da olabilirsin - daldan dala atlayabilirsin fakat bu sıkıntı teşkil etmiyor. Fakat böyle davrandığın için yorgun ve bitkin hissedebilirsin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Muhtemelen işle ilgili seyahat fikri gündeme gelebilir. Size bir arkadaşınız veyaarkadaşınız eşlik edebilir. Farklı hedeflere ulaşmak için olağandışı gelişmeler yeni kapılar açabilir. Zihniniz oldukça keskin, bunu değerlendirin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda oldukça başarılı bir gündesin. İşinden memnun değilsen farklı bir alana geçiş yapabilirsin. Tarafsız bir tavır sergilemek gördüğün olayları daha gerçekçi yorumlamanı sağlıyor. Bugün kardeşinden alacağın bir kısa mesaj seni şüpheye düşürebilir. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin bir sağlık problemi karşısında önemli tedbirler alabilirsin.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili artık başlatmak istediğiniz hedeflerin planlarını yapın ve ilk adımı atmak için acele etmeyin. Bu kararları evinizde vermek ve değerlendirmek için bu sosyal izole olma fırsatını kullanın. 

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla sorumlulukları paylaşmakta anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde uyum içinde olmak size iyi gelecektir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde olası tartışmalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizle alakalı konularda şanslı olduğunuz bir evredesiniz. İçsel planda geçici olacak nedensiz bir mutsuzluğunuz kısa süre olabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biten ilişkinizi artık unutun. Gözünüzü geleceğe dikmenizin ve yeni ilişkilere açık olmanızın sonucunu alacaksınız. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanıyor. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Aranızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Size yönelik çıkarcı, hesapçı bir yaklaşımın duyumlarını bugün alabilirsiniz. Bu duyumlara gereken önemi verin. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor. Sağlık sorunlarınız önemsiz, yakında hepsi geçecek.

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilerek ya da bilmeyerek derin araştırmalar yapıyorsunuz. Yeniliklerin peşinde koşmaya ne istediğinizi bulama kadar devam etmelisiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında para evinizde seyahat etmeye devam edecek. Maddi konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir gün.Yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gelecekle ilgili planlara odaklanma eğilimindesiniz ama kafanız, çetrefilli konularda karışabilir. Kurgunuzun gerçekçi olduğundan emin olamıyorsanız, kendinizi zorlamayın ve planlamaları başka bir güne bırakın.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurtdışından sevindirici bazı haberler söz konusu. Sevinci ve özlemi bir arada barındırdığınız karmaşık duygular içine girebilirsiniz. Sağlık konularında geçici hareketlenmeler olabilir. İkili bir ilişkinizde sonradan beliren ketum davranışlar, sizi bu ilişkiyi yeniden değerlendirmeye yönlendirecek. Bu tavrınızı bir kolaycılık olarak görüp bu ilişkiye yeniden şans tanıyabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; parasal değerlerinle alakalı düşünceli bir günde olabilirsin. Kaynaklarını artırmak için işinle ilgili değişiklikler üzerine yoğunlaşırken; ciddi kararlar almak adına hazırlıklar yapmak isteyebilirsin. Ailenden de alabileceğin destekle girişimlerin ve kararların için dönüşüme hazırlıklı olabilirsin.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 10" R
Ay
Balık
10° 25' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 35"
Venüs
Boğa
04° 58' 12"
Mars
Koç
02° 12' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 38"
Satürn
Balık
16° 51' 14"
Uranüs
Boğa
22° 31' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 21"
Lilith
Başak
23° 41' 43"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>