Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çıkarcı İnsanları Hayatında Barındırmıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2020, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 50%

Sosyal faaliyetler, sizin için heyecan verici yeni bağlantılar sağlayabilir. Her türlü ortakla olan ilişkileriniz (özellikle de bu ortaklar arkadaşınızsa) bugün özellikle verimli ve iki taraf için de yararlı olacak. Yeni birortaklığına girmeyi düşünüyorsanız, bu konuyu ciddi bir şekilde tartışmaya başlamanın zamanı. Bugün başlayan veya ilerletilen romantik ilişkiler çok iyiye gidecek.

Son birkaç aydır çok çalıştınız. Çabalarınızın fark edilmediğini sanmayın! İş yerindeki üst düzey yöneticiler, size nazik bir kelimeyle hatta küçük bir ikramiyeyle takdirlerini gösterecekler. "Küçük meşe palamutlarından büyük meşe ağaçlarının yetiştiğini" unutmayın. Son başarınızı kariyerinizi bir üst seviyeye yükseltmek için kullanmalısınız. Bunu yapma zamanı. Kesinlikle bir hareket halindesiniz ve bundan faydalanmalısınız. Heyecan verici bir gelecek sizi çağırıyor.

Bugün tüm finansal giişimleriniz iyi yönde ilerleyecek. Yeni birgirişimine atılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün idealortağınızla tanışmanız muhtemel. Rutin işinizi yapmaya devam ederken bir yandan da gözünüzü kulağınızı dört açın. Hayatınızda ihtiyacınız olan özel kişiyle ne zaman tanışacağınızı bilemezsiniz. Arkadaşlarınızla akşam biraz sosyalleşebilirsiniz.

Zirveye çıkmanı sağlayacak bir yol bulabilirsin. Bir süredir tanınırlık peşinde koşuyorsun ve şimdi istediğini almak üzere olabilirsin. Mevcut astrolojik enerjiyle, yeni bir kapı açılabilir ve kendini bambaşka bir gerçeklikte bulabilirsin. Hayatının her alanında tutkuların hakkında konuşup onları görünür kılmalısın. Mevcut astrolojik eğilimi taleplerini dillendirerek kullan. İnsanlardan düşüncelerini okumalarını bekleme.İletişim, günün teması olacak ve her konuştuğunda insanların seni dikkatle dinlediğine şahit olacaksın. Fikirlerini açıklama konusunda ne kadar güçlü olursan o kadar iyi. Hatta bugün biraz kararsız da olabilirsin - daldan dala atlayabilirsin fakat bu sıkıntı teşkil etmiyor. Fakat böyle davrandığın için yorgun ve bitkin hissedebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Hepsini anlamlandırmaya çalışmayın. Aslında bu, tam olarak imkansız. Ne yaparsanız yapın kendiniz olmaya çalışın. Yaratıcı doğanızın bir yıldız gibi parlamasına izin verin. Diğer insanlar oldukça yumuşak başlı olabilir bu yüzden her konuda önderlik etmekten çekinmeyin. Ama yine de, diğerlerinin ihtiyaçlarını göz ardı etmediğinizden emin olun.

17 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Muhtemelen işle ilgili seyahat fikri gündeme gelebilir. Size bir arkadaşınız veyaarkadaşınız eşlik edebilir. Farklı hedeflere ulaşmak için olağandışı gelişmeler yeni kapılar açabilir. Zihniniz oldukça keskin, bunu değerlendirin.

17 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır seninle olan alışkanlıklarını bırakmak için önemli bir gündesin. Seninle ilişkileri yalnızca çıkar için olan kişilere tavrın daha net ve sert oluyor. Araştırmalar yapabilirsin. Çalışan bir Yay burcuysanyerinde konuşulan dedikodulardan haberdar olacaksın. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilin senin için önemli bir konuda sana oldukça baskı yapabilir.

17 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe dair planlarınızda bazı değişiklikler olabilir ve planlarınızın şu an için istediğiniz gibi ilerlemese de ilerleyen zamanlarda her şey yoluna girecektir. Kendinize biraz zaman verin.

17 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Parasal durumunuza daha fazla bakmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eve ait harcamalarınıza dikkat etmek ve bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerinize daha korumacı yaklaşabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi mağdur hissettiğiniz ve partneriniz tarafından sıkça yanlış anlaşıldığınız bir güne girerek kendinizi sorgulayabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi ve parasal konuların metanet ve dirayet beklediği bir sürecin içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Sahip olduklarınızı değerlendirmek bir yana onlardan en iyi şekilde yararlanmanın yollarını bulmalısınız.

17 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işiniz konusunda umutsuzluğa kapılmış olsanız da önümüzdeki birkaç ay kariyeriniz için çok büyük fırsatlar doğuracak. Bunları iyi şekilde değerlendirirseniz güzel sonuçlar alabilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında para evinizde seyahat edecek. Bugün gündeminizde finansal konularınız olacaktır.Kazançlarınızı arttırmaya yönelik kararlar alabilir, yeni gelir kapıları arayabilirsiniz. Venüs ile Ay arasındaki olumlu etkileşimi sağlığınızla ilgilenerek değerlendirebilirsiniz.

17 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça enerjik hissedebilirsiniz. Bu enerjinizi, ihmal ettiğiniz ilişkilere yönelmekte, bunları tekrar canlandırmakta kullanmanız mümkündür. Sık görüştüğünüz kişilerle olan ilişkileriniz bile daha hareketli olacaktır.

17 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk konusunda kıskanç davranmayın. Aşırı duygusal yaklaşımlarınız sizi etkileyebilir. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşyerinizde bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, eleştiriye ve kullanılmaya açık görünüyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

17 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün alman gereken sorumlukların arttığı ve yoğun geçebilecek bir gün seni bekliyor. Bulunduğun ortamda gerçekleşebilecek bazı olaylara soğukkanlı yaklaşmaya özen göstermelisin. Gün içinde parasal değerlerinle alakalı dengede kalma kararı alsan da; akşam saatlerinde değişkenlik gösterebilecek durumlar meydana gelebilir.

17 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 59" R
Ay
Balık
11° 07' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 21"
Venüs
Boğa
05° 01' 47"
Mars
Koç
02° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 19"
Satürn
Balık
16° 51' 29"
Uranüs
Boğa
22° 32' 05"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 31"
Lilith
Başak
23° 42' 02"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>