Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fazla Hareketlisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Evli ya da nişanlı değilseniz, şu an sevgilinizin sizden kaçtığını görebilirsiniz. Ancak, bu sadece sizin hayal gücünüzün ürünü. İlişkilerde her zaman iniş çıkışlar yaşanır, bu yüzden endişelenmeyin. Yanlış bir şey olup olmadığına dair ciddi şüpheleriniz varsa, bunu sevgilinizle konuşun.

İşler bugün gerçekten sizin için bir olabilir. İnsanları etkilemek veyerinizi ilerletmek için iyi bir gün. Kendinizi patronunuza zam için giderken yakalayabilirsiniz. Veya işinizde kendinizi daha cesur bir şekilde pazarlamaya karar verebilirsiniz. İnsanlara ne yaptığınızı göstermeye hazır olacaksınız. Yeteneklerinizi ve beyninizi göstermekten korkmayın! Konuşarak ileriye gidebilirsiniz.

Bugün kendinizi farklı yönlere çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmada ve bir şeyi zamanında bitirmede zorluk yaşayacaksınız. Dikkatinizi toplamak için telefonda geçirdiğiniz zamanı azaltmaya çalışın. Arkadaşlarınıza başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Bugün öğle yemeğine çıkmayın çünkü konsentrasyonunuz bozulabilir. Eğer bugün daah fazla disiplin geliştirmek istiyorsanız merak etmeyin her şeyi yapacaksınız.

Büyük olasılıkla, dikkatli olmamanın bedeli olarak oldukça duygusal dramaların içinde kendini bulacaksın. Sakin ve kendine hakim olmak ve öyle kalmalısın. Rahatlayıp yalnız kalabileceğin bir yer bul. Enerjin güzel evet, ama böyle bir günde daha ketum ve gösterişsiz olabilirsin. Çevrendekilerle iyi geçin.Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zorlu birkaç gün geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

20 Mart 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birini ikna etmeniz kolay olmayabilir. Fikriniz ne kadar derin olursa olsun veya açıklamalarınızne kadar ikna edici olursa olsun, diğer kişi henüz buna inanmaya hazır değildir. Saldırgan olmayın. Belki bu kişinin birkaç gece boyunca uyuması gerekiyor ya da sadece kendi araştırmalarını yapmaları gerekiyor. Sabırlı olun ve bu arada başka şeylere odaklanın!

20 Mart 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki hareket ve motivasyon günün ilk anlarından itibaren kendini belli ediyor. Bugün dağınık olduğunu düşünüyorsan dolabını toparlayabilirsin. Çeşitli araştırmalar yapmak zihnine çok iyi geliyor. Genel kültürünü geliştirmek adına araştırma yapmak vaktini sağlıklı değerlendirmek adına güzel bir çalışma olacaktır. Ailenin üzerinde durduğu önemli bir konuda senin fikrine başvurulabilir.

20 Mart 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızı sorgulayan kişilere karşı kendinizi savunmak durumunda değilsiniz. İlişkilerinizde baskı yaratmak ya da suçlayıcı yaklaşımlardan bulunmamalısınız. Şu sıralar herkes oldukça gergin. Evinizde zaman geçirip, iyi bir film izleyebilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kardeşlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgili bir karar verme durumundaysanız beklemeler yaşanabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli olmakta fayda var. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gücünüzü ve bilgeliğinizi tecrübelerinizden aldığınız bir gündesiniz. Zekanız ve tecrübeleriniz ile devlet işlerindeki problemlerinizi çözebileceksiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bahar gündönümüyle Güneş'in burç değiştirmesinin ardından aşka, tutku ve heyecanlarınıza odaklanıyorsunuz. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilir, yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Bu dönemde sevdikleriniz ve aşkınız başrolde.

20 Mart 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç hafta sizin için büyük stres kaynağıydı. Bu da partnerinizle aranızda birtakım sorunlar yarattı. Bugün bu sorunları çözmek ve partnerinizin gönlünü almak için doğru bir gün.

20 Mart 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcundaki seyahatine devam ediyor. Ay ile Venüs arasındaki kare açı yakın çevrenizle yaşanabilecek iletişim problemlerine işaret ediyor.Güneş bugün itibariyle Koç burcunda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde romantik konular ön planda olacak.

20 Mart 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, vaktinizi kendinize ayırmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Ancak; çevrenizin bazı istek ve beklentilerini dile getirmesi sonucunda yerinizden kalkıp, bunları gerçekleştirmek için çalışmaya başlayabilirsiniz.

20 Mart 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özellikle ailenizin desteğini aldığınız şu günlerde birlikte güzel olabilmek hoşunuza gidiyor. Ancak başka eksiklerinizi, duygusal anlamda olanları, tamamlamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Dışarıdan belki mutlu gözükmeye çalışıyorsunuz ama taktığınız maskenin de son kullanma tarihi geçmek üzere.

20 Mart 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün öz güvenin tam! Çevrene hem iç huzur hem de enerji ve heyecan yayıyorsun. Dışa dönük tutumun sayesinde çevrendeki insanlar senin yanında kendilerini çok rahat hissedeceklerdir. Fakat sadece gün içinde; maddi veya manevi değeri yüksek herhangi bir eşyana sahip çıkman gerektiğini bilmelisin.

20 Mart 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>