Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Zorlamıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 60%

Sevgilinizle özel bir şeyler yapmaktan zevk alabilirsiniz. Günün enerjisi sizi şefkatli ve eğlenceli hissettirecek. Evden çıkıp eğlenceli bir şeyler yapmayı deneyin. Çalışmanız gerekmiyorsa, romantik bir gün için sevgilinizi dışarı çıkarın. Güzel bir müzeye gidin veya tiyatro izleyin. En sevdiğiniz müzik grubunun konserine gidin. Şık bir akşam yemeği yiyin ve sevgilinize onunla birlikte olmaktan ne kadar keyif aldığınızı gösterin.

Bugün, olumsuz alışkanlıkların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Belki son zamanlarda çok fazla kahve içiyorsunuz. Sisteminiz, bütün bu kafeini emmekten biraz yıpranmış olabilir. Ya da belki de diyetiniz çok şekerlidir. Belki günlük beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Rutininizde küçük bir değişiklik yapın, büyük kazançları göreceksiniz.

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Duyguların şu anda uç derecede dengesiz olabilir, ve kelimelerinin ardında da büyük bir tutku yatıyor. Hayatına dair köklü değişiklikler yapabilecek bir güç seni kışkırtabilir ve bilgeliğine güvenirsen, birden fazla değişiklik yapmanın sana fayda getireceğini göreceksin. Övgü ve destek gerektiren yönlerini keşfet. Sonrasında da bataryanı doldur ve işe koyul!Son zamanlarda çok fazla değişiklik yaşadığınız hissine kapılabilirsiniz. Bir çeşit kişisel dönüşüm geçiriyor olabilirsiniz. İhtiyaçlarınız farklı bir hal alıyor ve arkadaş çevreniz de hızla değişiyor olabilir. Muhtemelen artık kim olduğunuzdan çok da emin değilsiniz. Rahatlayın! Kendini gelişimin kollarına bırakmak hiçbir zaman kolay olmamıştır. Bugün her zaman olduğunuz kişiyle an itibariyla olmaya başladığınız kişiyi karşılaştırıyor olmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıcak ve sevecen yanınızı göstermek için mükemmel bir gün. Genellikle sahnenin merkezinde olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Herkes sizin utangaç biri olduğunuzu söyleyebilir. Fakat bugün, sosyalleşmeye, iletişim kurmaya ve, diğer insanları önemsediğinizin bilinmesine izin vermeye meyillisiniz. İnsanlar size doğru çekilecek ve arkadaşlığınızın tadını çıkaracak. Neden arkadaşlarınızla öğle yemeği için dışarı çıkmıyorsunuz ya da başardığınız şeyi kutlamak için bir araya gelme gecesi düzenleyin.

29 Mart 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgilinizden geçici bir süreliğine ayrı kalmanız sizi üzebilir ve gergin hissetmenizi sağlayabilir. Kendinizi başka şeylerle meşgul edin. Dışarı çıkıp uzun bir yürüyüş yapın, ertelediğiniz işlerinize odaklanın.

29 Mart 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında gelişen anlaşmazlıklar içindeki kaygıyı arttırabilir. Herkesle anlaşamayacağını günün ilerleyen saatlerinde daha iyi anlıyorsun. Tartışmalardan uzak durmak isteyeceksin. Yaşayabileceğin bazı maddi sıkıntılar yakınlarına ya da bankalara başvurmana sebep olabilir. Yeni başlayan bir İlişkisi olan Yay burcuysan, iyi niyetle söylediğin şeyler yanlış anlaşılabilir.

29 Mart 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kaldığınız bugünlerde haftanın kaygılarını bir köşeye bırakacak güzel bir film izleyebilirsiniz. Yaşamın gerçekten pozitif yönlerine tutunmalısınız. Güvenmediğiniz konularla karşı karşıya kalırsanız bunu abartmadan aslını araştırmayı seçin.

29 Mart 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da ortaklaşa konular içinde daha aktif olmanız gerekebilir. Duygusal alanda karşınızdaki kişiyi daha çok dinlemeye bakmalısınız.

29 Mart 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda hedeflerinize yürürken kendinizi iyi planlamalı ve taktik hatası yapmamalısınız. Özellikle çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde keyif alacağınızve konulara zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatleri yaklaşırken tempo hızlanıyor. Ay'ın burç değiştirmesiyle çalışkan, üretken yönlerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz.

28 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşvereninizin sizden istediği işleri yapmak için büyük bir çaba gösteriyorsunuz. Endişelenmeyin, bunun karşılığını yakın zamanda alacaksınız.

29 Mart 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı ön plana çıkarıyor. Sevdiklerinizle fikir paylaşımında bulunmak sizi mutlu edecektir.Evliliğinizde süregelen iletişim problemlerini çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. İş ortaklarınızla olan iletişiminiz alacağınız kararlarda etkili olacaktır.

29 Mart 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konuların, gözünüzdeki önemlerini artırması mümkün olabilir. Bir süredir ertelemekte olduğunuz konular, bugün karşınıza dikilip sorunları artık çözmeniz gerektiği yönünde mesajlar getirebilirler.

29 Mart 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayat enerjiniz giderek artıyor. Mutlu olacaksınız. Siz zaten pozitifsiniz. Şimdi gerçekten mutlu olma zamanlarınız. Beklenmedik güzel sürprizler ile karşılaşacaksınız. Kendinizi disiplin altına aldınız. Böyle olunca problem yok. Hem işlerinizi yoluna koyabilir hem de hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz.

29 Mart 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Ay; koşulları birkaç gün boyunca karşındakinin belirleyeceğine işaret etmekte; ancak bugün ikili ilişkilerden yana şanslısın. Eşinle veya ortağınla iletişim içinde olabilir; danışmanlık hizmeti alabilirsin. Karşı tarafın düşünceleri ve sözleri sende yeni ufuklar açabilir.

29 Mart 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>