Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz ve çevreniz arasında, ciddi boyutlarda bir etkilenişim var. İlişkinizi hareketlendirmek için harcadığınız gayretler, önümüzdeki günlerde sonuç verebilir.

Son zamanlardaki kafa karışıklığınız, çok değişik açılımlarla, sizi ilginç yeni düşünceler içine sokabilir. Zamanlama konularındaki sıkışıklığınızdan bugünlerde kurtulacaksınız.

Sağlam araştırmalarla yöneleceğiniz girişimlerde sonuçlar elde edebilirsiniz. Tedbiri elden bırakmamaya devam edin. Para görüşmelerinde dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Sabırla yaklaştığınız bir konuda, biraz fazla alttan alıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklarınız var. İleriki zamanlarda, bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen, onları gidermek konusunda ağır kanlı kalabiliyorsunuz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Koç burcunda hareket ediyor. Sizlerin aşk hayatının öne çıktığı bir gün içerisinde olacaksınız. Eğer ki duygularınızı açmak istediğiniz biri varsa sabah saatleri şansınız açık olacaktır. Mevcut ilişkinizde de tutkulu anlar yaşayabilirsiniz. Ay-Mars sert etkisinin yaşandığı öğleden sonra kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar, stresli zamanlar yaşanabilir. Çocuğunuza karşı da sert bir tavır sergileyebilirsiniz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları çözmeye uğraşacaksın!Arkadaşların ile sorunlarını masaya yatır ve kendini onları alttan almak zorunda hissetme. Vizyonunu geniş tutmaya devam et ve herkesten bir şeyler öğrenebileceğini unutma. Herkese karşı empati kurabilirken sevgiline karşı stres topuymuş gibi davranman onun sabrını zorlayabilir. Bugün bir tartışmaya girebilir sevgiline haksızlık yapabilirsin ama sakinleştiğinde de seni zorlayacak tepkilere karşı da temkinli yaklaşmalısın. Bol bol meyve tükettiğin, diyet yaptığın bir gün olmasının yanında annenin yaptığı yemekleri yemekten de kendini alıkoyamıyorsun. Bugün aynı zamanda uzaklarda yaşayan bir akraban ile ilgili haber alacaksın.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile ilişkilerinizi kuvvetlendirmek isteyebileceksiniz. Bağlanma korkusu veya geçmişte yaşadığınız korkularınızla yüzleşebilirsiniz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak sizi keyiflendirecektir. Uğraştığınız konulara başkalarını da dâhil edebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız harcamaları abartmamaya özen gösterin. Akşam saatlerinde keyif aldığınız insanlarla görüşmek size iyi gelecektir.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farkındalığınızın yükseldiği bugünlerde geçmiş hatalarınızı -eğer dikkatli bakarsanız- fark edebilir ve onları tecrübeye dönüştürerek tekrarlamayabilirsiniz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; bugün ciddiyet gerektiren konularda ortaya koyduğun rahat davranışlar çevrenin dikkatini çekebilir ve sorunları mesele haline getirmeden çözüme ulaştırabilirsin. Boş vakitlerini değerlendirmek ve keyifli zaman geçirmek adına yeni bir hobiye başlayabilir ve bununla birlikte yaratıcı kimliğini ortaya çıkarabilirsin.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir duygularınızı sağlıklı tahlil edememekten sorunlar yaşadınız. Şimdi özbenliğinizle temas etme zamanı. Ruh beden dengesini sağlamak adına yenileniyorsunuz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve ev arasında önceliklerinizi belirlemekte zorlandığınız bir gündesiniz. Kimseye kendinizi beğendiremezsiniz. Sanki bugün her şey havada kalır. Hiçbir şeyi ciddiye almayın. Akıcı zihninizi yoga, meditasyon gibi öğretilerle dengeleyin. Spiritüel çalışmalar pozitif enerjinizi yükseltir.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

29 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>