Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Aldığın kararları değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Feminen tarafınızı güçlendirin ve ihtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci davranın. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Feminen tarafınızın çok fazla şeyi fethedebilecek bir güç olduğunun farkına varın. Kadınların erkeklerden daha iyi yapabileceği birçok şey var. Kadınlığın zayıflık olduğunu düşünerek kendiniz kandırmayın.

Bir arkadaş veya meslektaşınız size borçlu olduğunuz küçük bir miktar parayı geri ödeyebilir. Çok heyecanlanacaksınız, ancak faturalarınızı koymak yerine, eğlenceli ve anlamsız bir şeye harcamayı planladığınız için kendinizi biraz suçlu hissedebilirsiniz. Suçlu hissetmenize değmez. Bu o kadar da çok para değil ve şimdi ve sonrası için de ufak bir kaçamağa ihtiyacınız var. Haydi!

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Yapacağın tek bir yanlış hamlenin hayatın boyunca başını ağrıtabileceğini bilmelisin. Hesaplanmamış ve iyi düşünülmemiş risklerden kaçın. Havaya büyük bir dinamiklik ve güven kokusu hakim; bu enerjiyle yüksek bir yerden atlamaya meyilli olsan da kritik kararlarını iki kez düşünerek uygulamalısın. Paraşütünü hazırda bulundurmayı unutma. Kendine has özelliklerine şükrederek içsel gücünü sürdür; gözü pek ruhunu ise şimdilik çok da sergileme.Tüm bu heyecanlara biraz ara verseniz iyi olur. Geçtiğimiz üç hafta boyunca herkesi memnun etmeye çalıştınız ve bu durumdan dolayı çok yorgunsunuz. Bu sebeple artık dinlenmek için zamana ihtiyacınız var. Çünkü artık bu şekilde devam edemezsiniz. Bir kaç gündür biraz gerginsiniz, işlerin daha da kötüleşmesini istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefleriniz konusunda kararlılık gösterebilir ve planlı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarı sergileyebilirsiniz. Üstlerinizle veya sizden yaşça büyük, olgun ve deneyimli kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay'ın Uranüs ile yaptığı açı sayesinde kariyer hayatınızda sürpriz bir fırsat karşınıza çıkabilir. Akşam itibariyle Ay'ın Neptün ile yaptığı karşıtlık nedeniyle sabahki neşeli enerjiniz biraz daha duygusal ve kırılgan bir ruh haline dönüşebilir. Size yapılanları hatırlamak yerine o kişileri hayatınızdan elemelisiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın kararları değiştiriyorsun!Sorumlulukların artmış olsa da mücadeleyi elden bırakmayacaksın. Olumsuzluklardan uzak bir gün geçirmek istiyorsun. Gündelik konularda zorlanmanın nedeni bir gece önce uykunu alamamış olman. Aklından geçirdiğin düşünceler için, sürekli fırsat yaratmak istiyorsun. Gerekçelerin, gün içinde seni haklı çıkartabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle oldukça keyif alacağın bir iletişim dili geliştirebilirsin. Farklı bir düşünceyle aldığın kararları değiştirmek isteyebilirsin. Bazı konularda sessiz kalmayı tercih ettiğin için etrafındakilerin nasihatlerini dinlemek zorunda kalabilirsin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi duygusal anlamda tahammülsüz hissedebilir ve bu yüzden insanlara karşı biraz mesafeli kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte ısrarcı olmayın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Bazı konuları keşfetmek için adımlar atabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendi düşüncelerinizi başkalarına ifade etmek için istek içinde olabilirsiniz. Zirvede kalmak için yeni planlar yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konular dikkat çekebilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli bir süreç geçireceksiniz. Hayatınıza dair yeni kararlar alırken sevgi dolu olun. Aşk hayatınızda yeni ve güzel gelişmeler olabilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihniniz net ve keskin. Konuşma başlatın ve yeni ilgi alanları takip edin. Unutmayın konuştuğunuz kadar dinleyin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun zamandır aklınızdan geçirdiğiniz kariyer değişiklikleri sonunda elinizde. Kendinizi enerjik hissedeceksiniz ve ilerlemeniz için zor olan ilk adımları atabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatla haşır neşir olun, sakın bugünü evde geçirmeyin. Çocuğunuzla bir spor aktivitesine katılmak için harika bir gün. Onun taleplerine göre Pazarınızı değerlendirmek size iyi gelecektir. Birlikte alışverişe çıkabilir. Oradan da bir maç izlemeye gidebilirsiniz. Hayatta bazen adrenalini dozunda deneyimlemek de iyidir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle ilgili duygusal dönüşümler yaşıyorsunuz. Ne isteyip ne istemediğinizi iyice anlamış durumdasınız. Kendinize bakmayı ihmal ediyor olabilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için günü değerlendirebilir, kendinize zaman ayırabilir ve dış görüntünüzde ufak tefek değişimler yapabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; birçok farklı işi üstlenmek yerine bugün sadece tek bir mesele üzerinde yoğunlaşabilir, sorunun köküne ulaşabilir ve çabalarının karşılığını, mali konular ve yatırım kararlarının olumlu sonuçlanmasıyla alabilirsin. Kariyerinde seni rahatsız eden birtakım konuların yaratacağı gerilim, aile ilişkilerine de yansıyabilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>