Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygu dünyanızda zoru başarmanız gerekiyor. Karmaşık duygular içersindesiniz. Her şeyin bitmediği yolundaki inancınızın, inançtan çok bir dilek olabileceğini de düşünmelisiniz.

Gittikçe sıklaşan irade dışı çözümsüzlükler, sizi olumsuzlukları daha engin bir bakışla değerlendirmeye yöneltebilir. İş hayatında tersliklerin, tümüyle disiplin ve beceri sorunu olduğunu savunurken biraz mekanik değerlendiriyor gibisiniz.

Önünüze koyduğunuz hedeflerin yolu ciddi birikimlerden geçiyor. Akraba içinde karmaşık para konularınız olabilir. Sağlamcı karakteriniz para konularını sıkı tutmanızı gerektiriyor.

Radikal kararlar aşk ilişkinize, sürüncemede kalmış düşüncelerden daha çok yarar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde incinebileceğiniz bazı tartışmalar söz konusu. Geçmişin irdeleneceği bu tartışmada sabırlı olmanız gerekecek. Gelecekten yana engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir. Birkaç kişiyle birlikte sürdürdüğünüz bir çelişki içindesiniz. Problemin ana kaynağı olarak yaptığınız tahminlerde haklı görünüyorsunuz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay hareketine Balık burcunda devam edecek. Sizler için tekrardan aile bağlarınız gündeme gelebilir. Özellikle problem yaşadığınız konular varsa Ay-Satürn ve Ay-Plüton kontaklarıyla sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımı düşünüyorsanız bu sabahki enerjiyi kullanabilirsiniz. Bu akşam Ay ve Jüpiter arasında aktifleşen sert kontak sebebiyle şanssız durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle evinizin içinde yaptığınız işlerde aksilikler yaşanabilir. Ay 18:35 itibariyle uzun süreli olarak boşluğa giriyor.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dinleniyorsun!Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Saat 18:34'ten sonra Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. İş yerinde işlerini aksatmasan da pek fazla çalışmaya meyilli olmayabilirsin. Uzak bir yakınından alacağın telefon gün içerisinde yaptığın planlarını değiştirebilir. Bugün hem zihinsel hem de fiziksel sorunlarla karşı karşıya kalabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, arkadaşın sayesinde tanışacağın kişiye karşı yakınlık hissedeceksin. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Son zamanlarda baş ağrılarıyla uğraşıyorsan, bir uzaman görünmende fayda var. Mevcut ruh halin ve gündemin yoğunluğu seni kendini dinlemeye itecek ve güzel bir tatili hak ettiğini düşüneceksin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden destek alarak katılacağınız bir eğitim ya da seyahat programında ufkunuzu genişleten bir düşüncelerinize yön veren tanışmalar olabilir. Kendinizi bugün kariyer hedeflerinize yönlendirmelisiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda uğraştığınız konuların tamamlandığını görebilirsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın sadece eğlenceli taraflarını görmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerini kariyerinize akşamı eğlencenize ayırın böylece verimli olursunuz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yay; bugün herkesin derdini dinleyip fikir beyan edebilirsin. Aslında olaylara biraz fazla iyimser gözle baktığından söylediklerin etrafındakilere iyi gelebilir ancak ne kadar gerçekçi ve uygulanabilir olduğuna da bakman gerekiyor. Bu arada sen de aldığın kararları tekrar gözden geçirsen iyi olur.

3 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda meşguliyet olası. Aklınız ve duygularınız çatışabilir. Reddedilme ya da yanlız kalma korkusuyla hareket ederseniz yanlış amaçlar için çaba sarfedersiniz. Riskli yatırımlardan kaçının.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evdeki işlerinizi bir türlü bitiremezsiniz. Bu nedenle yeni işlere başlamaktan ziyade eskileri tamamlayın. Evde su borusunun patlaması, zeminden su çıkması, evi su basması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Buna göre önlem almakta fayda var. Diğer yandan para konularında gecikmeler gündeme gelebilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 27" R
Ay
Başak
02° 37' 45"
Merkür
Boğa
00° 30' 29"
Venüs
Boğa
20° 29' 12"
Mars
Koç
11° 51' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 41"
Satürn
Balık
17° 49' 29"
Uranüs
Boğa
23° 15' 45"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 46"
Lilith
Başak
25° 05' 35"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>