Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde çalışma hayatınız, işiniz sizin için her şeyden önemli olmaya başladı. Bunun dışındaki hiçbir şeye önem vermiyorsunuz. Bu yüzden bugün sevgilinizle tartışabilirsiniz.

Çalışma hayatınızda yeni bir döneme girdiniz. Bu yüzden yaşamınızı bir düzene sokmaya ihtiyacınız var. Zaman zamanyerinizde çok hırslı ve stresli oluyorsunuz.

Parasal açıdan oldukça olumlu bir gündesiniz. Bazı harcamalarınız olacak ama bunlar sizin maddi durumunuzu pek fazla etkilemeyecek. Bir para haberi bekliyorsunuz. Dikkat : Bugün sinirleriniz oldukça gergin olacak. Bu yüzden stresinizi , sinirinizi arttıracak insan ve ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Aşırı duyarlı olduğunuz konular sık, sık gündeminize girebilir. Bugünlerde duygusallığı geri planda bırakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakında birisiyle tanışacaksınız. Kısa zamanda çok anlamlı hale gelecek olan bu tanışma, ilk başta pek hoşunuza gitmeyecek. Bu sıralar, her zamankinden farklı bir biçimde hareketlenecek ortam arıyor, sürekli yeni sosyallik gerekçeleri yaratıyorsunuz. Bu arayışlar içinde beklenmedik etkilenmeler, sizi alanları içine alabilirler.

3 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne uyandığınızda aklınıza takılmış bir maddi konu olabilir. Belki de bir şeyi almak veya bir şeye yatırım yapmak için kararsız kalabilirsiniz. Maddi gelirinizle ilgili belirsizliklerden ötürü yeni gelir fırsatları yaratmak için araştırma yapabilirsiniz. Beklenmedik bir anda paraya ihtiyacınız olabilecek bir gündesiniz. Gerekli olmayan şeylere bugünlük para harcamasınız iyi olabilir. Ay'ın 13:52-16:02 aralığında boşlukta olduğunu düşünürsek, sıfırdan bir şey için harekete geçmek uygun olmayabilir. Bu zaman aralığından sonra belirsizlikler ortadan kalkıyor ve Ay Kova burcuna geçiyor. Enerjiniz yerine geliyor. Sosyalleşmek isteyeceğiniz enerjik bir akşama doğru ilerliyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

3 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hobilerin ve yeteneklerine yöneliyorsun!Ay'ın konumu sabahı başka akşamı başka günü işaret ediyor. Sosyal çevrendeki renkli insanlar bugün güzel bir etkinlikte buluşmana neden olabilir. Çocukları olan bir Yay burcuysan, onlarla sıra dışı bir program gerçekleştirebilirler. Bugünü sevgilin ya da en yakın arkadaşınla geçirmek isteyebilirsin. Öğleden sonra moral bulacağın gelişmeler, aile içinde süren sıkıntının bir süreliğine rafa kalkmasına neden olabilir. Gezegenlerin seyri maddi konularda şans elde edecek teklifler alabileceğini işaret ediyor. Geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. İyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsun. Tüm bunlarla birlikte bugün hobilerine ve yeteneklerine yöneleceğin bir gün olacak.

3 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya partnerin hayatında olan sevindirici oluşumlar sizin de hayatınıza pozitif bir şekilde yansıyabilir.

3 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa görüşmeler, konuşmalar açısından güzel imkanlar var. Yeni yerler ziyaret etmek de keyifli olabilir.

3 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu duygular beslemek için kendinize fırsat tanıyın. Bazı sıkıntılar hayatınıza girecek ancak geçici olduğunu bilin.

3 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleye kadar maddi konular etkili olsa da öğle sonrasında çok daha keyifli ortamlar içinde bulunabilir, dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. İletişim artıyor.

3 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi anlamda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Pazar Pazar nereden olsun demeyin. Belki yarın olur. İhtimallere açık olun. Aile içindeki gerilim tırmanıyor. Ev ortamında çok gergin ve agresifsiniz. Bu durum, bugüne ait bir durum değil. Neden böyle öfkeli olduğunuzu anlamlandırmanız gerekiyor.

3 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ateş çemberinin ortasında değişime hazır olun. Zira Venüs ve Uranüs'ün coşkulu etkileşimi, size uzaklardan bir aşk taşıyabilir. Kalbinizde bir alev sıcaklığı hissedersiniz. Fakat bu coşkuyla başlayan ilişkinin ne kadar kalıcı olduğunu anlamak zaman alacaktır. Hiç ummadığınız bir şekilde karşınızdaki insan cazibesiyle sizi hemen etkisi altına alabilir.

3 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başında, günlük işlerinizde beklenmedik artışların olacağı birkaç gün geçirmeniz mümkündür. Yine de içinde kalacağınız yoğunluk, koşuşturmaca, hatta artan iletişim trafiği, sizi yormak ya da gerilim yaratmak yerine, gözünüze, hoşunuza giden bir faaliyetler zinciri veya eğlenceli bir spor aktivitesi gibi görünebilir. TEK sorun, zihninizin, uğraşmanız gereken konular sebebiyle karışması ve gerçekçi yaklaşımı kaybetmesi olabilir ki, bu bile, mantığa sıkı sıkıya sarıldığınız takdirde kolayca engelleyeceğiniz bir durum olacaktır. Yakın ilişkilerinizde bazı kopmaların veya soğuklukların olmasına sebebiyet verebilirsiniz.

3 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>