Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Pratik çözümler buluyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün davranışlarınıza dikkat edin ve cazibenizin yüksek olduğundan emin olun. Enerjinizle ilgili ivmeyi devam ettirdiğiniz sürece grubunuzla kaynaşmanın puzzle ın önemli bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ne kadar fazla o kadar iyi. Bir şeye doğru yerden başlarsanız, bir sonraki adıma daha kolay geçersiniz. Önemli olan, tüm eylemlerinizin sorumluluğunu almanız.

Kendiliğinden bir yaklaşımın en iyi sonucu verdiğini görebilirsiniz. Bazen alışkanlıklarınıza çok fazla kapılıyorsunuz. Programınızı değiştirme fikrinden sık sık korkuyorsunuz. Veya bilgisayarınızda yeni araçlar kullanmak istemiyor, eski yazılımı kullanmayı tercih ediyor. Ama şu anda değişime direnmemeye çalışın. İnovasyonu benimserseniz ve yaşamınızdaki yaratıcı girdileri memnuniyetle karşılarsanız daha fazla başarı elde edersiniz.

Ertlelediğiniz tüm ev işleri bugün baş göstermeye başlayacak. Artık sırayla onları halletmeye başlamanız gerek. Aklınızı kullanırsanız, ilk başta bir öncelik listesi hazırlarsınız. Hangilerini kendiniz halledebilirsiniz hangileri için profesyonel birine ihtiyacınız var, belirleyin. Böyle organize bir tutum sergilerseniz, eviniz kaşla göz arasında harika olacak.

Yüzleşmelerden korkma. Eğer çatışma patlak verirse, bunun üstesinden gelebileceğini bil. Mevcut enerji, özgüvenine güç verecek ve işlerin üstesinden gelmek konusunda kolaylık sağlayacaktır. Durumun farklı açılarını görme ve gerekli iletişimi sağlayabilme konusunda kendine güven. Kendinin ve başkalarının bakış açılarını anlama yetinin farkına var çözümün geldiğini gör!Hayatınızın üzerinde güneş açması olası görünüyor. Son zamanlarda işler biraz bulutlu olduğundan olumlu ve neşeli tavrınızı korumakta zorlanmış olabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler moralinizi düzeltecek ve muhtemelen sizi bekleyen güzel günleri hatırlatacak. Başkaları biraz yorgun ve gergin hissedebilir, ancak siz durumun olumlu taraflarını görebilmeli ve değerini bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal açıdan iyi hissediyor olabilirsiniz, ancak şunu bilmelisiniz ki bu hissi ne kadar dile getirirseniz başkaları da destek almak için o kadar size yaslanacaktır. Bugün biraz sürü psikolojisi söz konusu. Bir kişi ne yöne giderse herkes onu takip edecek, zira kendi yollarına gitmekten korkuyorlar.

30 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 02:57 itibariyle Başak burcunda geçiş yapıyor. Yine bugün içinde 13:37'de Başak burcunda 6 derecede yeniay gerçekleşiyor. Tüm hedeflerinize ulaşmak, temiz yepyeni bir sayfa açmak için yeniay size enerji veriyor olacak. Kariyer hayatınızda yeniteklifleri siz başvurmadan bile karşınıza çıkabilir. Yeniayın detaylarını içeren yazı için tıklayınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik çözümler buluyorsun!Bugün toprak burcunda Süper Ay gerçekleşiyor. Aniden gelişen aksaklıklara pratik bir şekilde müdahale edişin, övgü dolu sözler almanı sağlayacak. Eğer işinden dolayı şehir dışında olan bir Yay burcuysan, karşılaşacağın olaylarla hiçbir şeyin tesadüf olmadığını düşünebilirsin. Bugün ayrıca biraz meraklısın. Ve bu merakın sayesinde gerçekten çok işine yaracak şeyler öğrenebilirsin. Özellikle kalabalık ortamda çalışan bir Yay burcuysan, bugün etrafındakilerle belli konularda fikir alışverişi yapabilirsin. Elektronik alt yapılı eşyalarını değiştirmeyi düşünüyorsan acele etme derim. Alacağın eşyalar içine sinmeyebilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde yoğunluğun artacağı ve beklenmedik karşılaşmaların yaşanabileceği bir gün olabilir. Sürprizlere açık olmalısınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün işlerinizi iyi organize ederseniz, yoğun temponuzun altından kalkabilirsiniz. Teknik konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili konulara özen göstermeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde duygu ve düşüncelerinizin karışmış olduğunu hissedebilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı istekleriniz karşılık bulabilir. Duygusal konularda kendi açınızdan da partneriniz açısından da netlik oluşturan durumlar olacak.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ayla hedeflerinize, planlarınıza sıkı sarılarak çalışmaya, gayret göstermeye, organizasyon, düzen ve disiplin içinde hareket etmeye başlayabilirsiniz. Yeni bir iş, kariyer, yepyeni sosyal konum ve statü gündeme gelebilir. Size yönelik bakış açısını tümden değiştirebilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen büyük problemler, küçücük şeylerden ortaya çıkar. Bugün rahat ve keyifli bir gün geçirmek istiyorsanız, küçük detaylara dikkat etmenizde fayda var. Arkadaşlarınızın vearkadaşlarınızın ağzından keskin ifadeler çıkabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Eylül'e kadar Başak burcunda seyahat edecek olan Merkür, sizi zorlar gibi görünse de çalışma prensibini zihninize yerleştirecek. Uzun vadede bundan ne kadar faydalandığınızı hemen fark edeceksiniz. Kariyerinizde çalışkanlığınız ile takdir toplarsınız. Terfi etmek ya da prim almak gündeme gelebilir. Analitik düşünce tarzı sizehayatında başarı taşıyacaktır. Yine de detaylarda kaybolmayın.

30 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Keyif aldığınız zevkli konularla ilgilenebilirsiniz. Her türlü oyunun ve eğlencenin beklentilerinizi karşılamasını isteyebilirsiniz. Egolarınız ön plana çıkarken, tutkular ve aşk ön planda olabilir. Sevgi duygularını yoğun hissedebilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz tatilinizin tadını çıkartırken etrafınızda beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Belki gözlerinizi yeterince açmıyorsunuz. Jet hızı ile gelişen, jet hızı ile bitecek ilişkilere karşı da uyanık olmalısınız. İyi gözlem yapmanız gereken bir zamandasınız. Anlık duygularınız ile büyük adımlar atmamalısınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; kariyer alanını etkileyen Yeniay, toplum önündeki duruş ve statünde önemli değişimler yaşayabileceğini, yenifırsatlarıyla karşılaşabileceğini, hayat dinamiklerinde tutarlı, planlı ve somut değerleri önemseyeceğini göstermekte. Aynı zamanda finansal gelirini arttırmanın alternatif yollarını deneyimleyip, benimseyebilirsin.

30 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>