Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkisinde sağduyu gerektiren çelişkiler, köktenci kararlara yol açabilir. Bugünler zorlayıcı tavırlardan kaçınma zamanı. Sınırları zorlamanız bu sıralar tehlikeli olabilir.

İş yaşamınızda genel olarak doyumlusunuz. Kimi aksamalardaki sorumluluğun ortak olduğunu düşünüyorsunuz. Sonuçlarını çalışma arkadaşlarınızla paylaşmaktan kaçınmayacaksınız.

Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız biraz çelişki gibi görünüyor. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden sıkışmalar yaşıyorsunuz.

Bugünlerde, hassas konulardaki algılama yeteneğinizle birtakım hesaplaşmalar içine girebilirsiniz. Önsezilerinize çok güven duyduğunuz önemli bir gelişmede şaşkınlıklar yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kararlı bir görüntü vermenizde belli yararlar var. İletişim trafiğiniz birdenbire artabilir ve birden fazla konuyla aynı sırada ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkatinizi tek bir noktaya odaklamanız, sorun yaşatan bir konunun tamamını değerlendirebilmenizi engelliyor. Oysa oldukça ilgi çekici ayrıntıları yakalamanız çok mümkün.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında hareketini Boğa burcunda sürdürüyor. Günün genelinde çalışma hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yönetici olduğunuz ekiple ilgili süreçlerde rol alabilirsiniz. Güzel haber ise Ay-Uranüs kavuşumunda geliyor. Çalışma ortamınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili kötü giden durumlar varsa bugün bir anda kendinizi daha iyi hissetmeye başlayabilirsiniz.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

En iyisini yapmaya çalışıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. En iyisini yapmaya odaklanan zihnin seni bugün sıra dışı ilgi alanlarına itiyor. Bilimsel çalışmalar, metafizik alanında yaptığın araştırmalar gibi ilginç konular sayesinde hayata bakış açın değişebilir. Ruhsal olarak sana iyi gelen bu değişim sayesinde farklı bir çevreye girebilirsin. İlişkin yoksa yeni bir aşka yelken açmak isteyebilirsin. Bu yüzden karşına çıkan insanlardan kolay etkilenmen mümkün. Dikkat! Mutlu olmak isterken, yanlış insanlara kalbini kaptırma. Evli veya sevgilisi olan bir Yay burcuysan, ilişkinizde yeni kararlar alabilir, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Akşam veya öğle saatlerine arkadaşlarınla yaptığın program ertelenebilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız açısından bazı kontroller önem teşkil edebilir. Ayrıca daha zinde hissetmek ve düşen motivasyonunuzu arttırmak için ilginizi çeken uğraşılara odaklanmalısınız.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevgi paylaşımı söz konusu olabilir. Huzurun güveni ile daha emin adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Keyfiniz artacak.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; çalışma ortamında değişiklikler olacağını öğrenebilirsin. Arka planda koşulların ne derece sağlam ve güvenilir olduğunu araştırmadan adım atmamanda yarar var. Bir yandan bu değişikliği isterken bir yandan da farklı bir pozisyonun getirdiği korku ve güvensizliği yaşayabilirsin.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde talihiniz ve yaratıcılığınız yüksek. Değişim, yenilenme motivasyonunuz tetikleniyor. Bugün tutkuyla sarıldığınız geçmişten gelen işlerden sonuç alabilir beklenen cevaplara ulaşabilirsiniz. Kişisel gelişim imkânları olabilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunun ilk günü zihninizi boşaltarak enerjinizi toplamalısınız. İdealler ve hayallerinizi şekillendirmek için iç sesinize güvenin. Duyarlılığınızın yüksek olduğu bir gündesiniz. Sosyal hayatınızdaki ilişkiler bugün size iyi gelmeyebilir. İnsanların öfkeli tutumlarına maruz kalabilirsiniz. Burç burç yorumları Cumartesi günlük burç yorumları

4 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, günlük işlerde artış olmasını, ilgilenmeniz detayların çoğalmasını bekleyebilirsiniz. Görev duygunuz güçlenebilir; bu sayede, işlerinizle uğraşırken sıkılmak yerine keyif almanız mümkün olabilir.

4 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 14' 34" R
Ay
Başak
08° 48' 56"
Merkür
Boğa
01° 10' 11"
Venüs
Boğa
21° 07' 39"
Mars
Koç
12° 15' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 04"
Satürn
Balık
17° 51' 38"
Uranüs
Boğa
23° 17' 34"
Neptün
Balık
29° 21' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
21° 32' 21"
Lilith
Başak
25° 09' 03"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 16/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>