Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gönül Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Muhtemelen bugün çalışma modunuzda olmayacaksınız! Kişisel yaşamınızdaki konulara daha fazla odaklanıp dikkatinizi daha az dağıtabilirsiniz. Çocuklarınızı veya eşinizle ilgili bir konu hakkında düşünebilirsiniz. Bu, geçen hafta boyunca yaptığınız bir konuşma olabilir. Yalnızsanız, özel biriyle daha fazla zaman geçirmenin hayalini kuruyor olabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırmaya çalışın. Bu size iyi gelecek!

Bugün uzlaşma ve müzakereler üzerinde çalışmanız gerekebilir. Aile üyeleri bir şey hakkında tartışmaya katılabilir ve etrafta çok fazla farklı fikir olabilir, bu da biraz gergin bir havaya sebep olabilir. Herkes için bir çözüm bulmaya çalışarak, barışcı bir rol üstlenebilirsiniz. Sakin ve pozitif kalırsanız, insanlar sizi dinler.

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Dağları yerinden oynatacak bir hisle uyanabilirsin. Fiziksel enerjin ve istekliliğin çok yüksek; özgüvenin de öyle! Yaratıcı projeler zamanının büyük kısmını alabilir. Hem senin hem de çevrendekilerinin diyelim. Birilerine koçluk yapıyor veya bir konuda yardımcı oluyorsan, projeye hükmenin cezbediciliğinden kaçın.Bugün birisinden biraz tavsiye almanız gerekebilir. Fevri bir tabiatınız olduğu için bazen etraflıca araştırma yapmadan aceleyle bir şeylere girişebiliyorsunuz. Bugün işleri çok zorlamayın. Bir prosedür ya da bilgisayar uygulamasıyla ilgili kafanızda sorular varsa, size yardımcı olacak birilerini bulabilirsiniz. Akıl danışma hakkınızı da kullanabilirsiniz. Ya da yalnızca birkaç ipucu edinmek için bir arkadaştan öneri isteyebilirsiniz. Başka insanların rehberliğine açık olmayı başardığınız sürece gayet iyi olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önem verdiğiniz ve uzun yıllardır görmediğiniz bir kişinin canlı ve yoğun bir yansıması bu gece rüyanıza gelebilir. Rüyayı çevreleyen aura muhtemelen mutlu olacak. Bu rüya, kişinin sizinle iletişim kurma girişimi olabilir, bu yüzden içeriği ciddiye alın. Numarasına sahip olduğunu varsayarak bu kişiyi aramak isteyebilirsin. Ya da internette bulmayı deneyebilirsiniz. İyi şanslar!

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı ve hareketli bir gün geçiriyor, daha sabırsız ve aceleci davranıyorsunuz. Sözlerinizde ve fikirlerinizde anlık yükselişler yaşayabilir ve fevri tepkiler verebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Kendine vakit ayırmak istiyorsun. Sporunu diyetini aksatmak istemiyorsun. Aktivitelerine yoğunlaşırken arkadaşlarından gelen bazı davetleri geri çevirebilirsin. Sana kırgın olan bir aile büyüğüne telefon açarak onun gönlünü alıyorsun.  Maddi konulardaki beklentilerine karşılık arayacaksın.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizle görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Sizlere sosyal medya aracılığı ile ulaşması ya da başka bir arkadaşınızla haber göndermesi gibi durumlar zihninizi karıştırmak için olabilir. Hemen yelkenleri suya indirmeyin. Kararlı durun ve eski hataları yenilemeyin.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdekileri daha iyi kullanmak ve yeteneklerinize odaklanmak için bolca motive olabilirsiniz. Belirli kısıtlamalar altında daha verimli olabileceğinizi görebilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kendinizi zorlu bir süreçten çıkartmış dinleniyor olabilirsiniz. Bu dinlenme hali size huzursuzluk verebilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Söz konusu aşk olduğunda konuya daha iyimser bir taraftan bakmalısınız. Her ilişki illa ki hüsranka sonuçlanacak diye bir şey yok! Eğer uyumlu bir birlikteliğiniz varsa bunu bir sonraki aşamaya taşıyabilir ve daha resmi bir ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz. Evet, evlilik gibi!

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel korkularınız yüzünden cesaret isteyen işlerinizde çekimser kalmayı tercih etmeniz hata.  Olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle uyumlu bir ortaklık içinde olacaksınız. Düşüncelerinizde bocalamaktan vazgeçin. 

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte ilişkinizdeki problemleri çözmeye çalışacaksınız. Hayallerinizi gerçekleştirebilmek için ihtiyacınız olan azme sahipsiniz. Aile bireylerinizi ihmal etmediğinizden emin olun.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizin geleceği sizi korkutuyor. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Bugünlerdehayatınızda daha bir sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Frenleyemediğiniz gece yemekleri zamanla size kilo olarak geri dönüyor.

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>