Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Önlem Almak İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 100%

Aklınız ailenizde olabilir. Sevdiğiniz biri bazı zorluklarla kaşılaşıyor olabilir ve siz de onun hakkında endişeleniyor olabilirsiniz. Nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünebilir ve gün boyunca ona pozitif enerji göndermek isteyebilirsiniz. Arayıp onunla biraz sohbet edebilir veya neşelendirmek için ona komik mesajlar yollayabilirsiniz.

Evet, ikır evinize sığınmak profesyonel yaşamınızda yapılacak sayım ve değerlendirme gibi önemli işleri halletmektense çok daha cazip olacak. Yapmanız gerekiyorsa devam edin ve bir iki günlüğüne saklanın. Ama harekete geçmenizin çok uzun sürmesine izin vermeyin.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Bugün saadetinin peşinden gitmek istiyorsun. Yüzünde bir gülümsemeyle uyanacaksın ve optimizmin varlığını hissedeceksin. Hayatında olup bitenlere pozitif yaklaşacaksın. Karşılaştığın zorluklara ise yaratıcılık bahşeden fırsatlar olarak bakacaksın. Dünyayı fethedecek bir enerji topluyorsun, ruhsal olarak da şarjını dolduruyorsun! İdeal geleceğin resmini çizmek için harika bir zaman.Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklarınız gündeminizde olabilir. Gerekli harcamalar yapabilirsiniz. Ruh ve beden sağlığını güçlendirmek, disiplini ve başarıyı getiriyor olacak.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafandaki hesapları gündelik hayatına adapte edemediğini düşünebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burucuysan sevgilinin ailesinden kaynaklanan problemler ilişkine olumsuz yönde zarar veriyor olabilir. Bu konuda önlem almak çabasına girişiyorsun. Yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisin.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaynaklar konusunda zorluk yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Beklenmedik harcamaların ortaya çıkması bütçenizi sarsabilir. Üstesinden gelmekte zorlanacağınızı düşünüyorsanız ailenizden destek almayı denemelisiniz. Gurur ve kibir sizleri geriye doğru çekmektedir. Tabularınızı yıkmayı denemelisiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızdaki değişiklik gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. İş odaklı olmak gerekebilir. Yönünüzü netleştirmek için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Sizi yoran durumlara karşı daha özen göstermelisiniz. Gelirlerinizle ilgili yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmeliyetçi haliniz aslında iyi niyetli olsa da partneriniz kendisini yetersiz hissedebilir ve ilişki içerisinde birtakım problemler yaşanabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkinizde sizi rahatsız eden belirsizliklerin yavaş yavaş ortadan kalkacağı bir gündesiniz. Duygusal yönden çok daha olumlu bir döneme giriyorsunuz. İş yerinde olumsuz konuşmalar geçebilir. Amirlerinizle münakaşa edebilirsiniz. Bu münakaşalarınızın sebebi de, arkadaşlarınızla yaşadığınız olumsuz gelişmeler. Etrafınızdakiarkadaşlarınızla konuşurken biraz daha dikkatli olun. Sizin açık sözlülüğünüz kimi zaman kırılmalarına neden olabiliyor. Parasal durumdan çok sıkışıksınız

5 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paranın duyguları yoktur. Bu nedenşe sırada adımlarınızı düşünürken kendinize bir iyilik yapın ve bu konuda tarafsız olun.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Boğa burcunda seyahat edecek.Sağlığınız, günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Kendinize sağlıklı rutinler edinmek, doktor kontrolünden geçmek veya çalışma hayatınıza düzen getirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Sağlık harcaması yapmak durumunda kalabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz bir pazar rutini var ise tekrar ettiğiniz, konforunuza düşkün olduğunuz bri gün olacaktır. Tatlıya düşkünlük verebilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük yaşamınızda ilişkilerin önemi artarken eleştirel ve mükemmeliyetçi yaklaşabilirsiniz. Detaylar, titizlik gerektiren konular, hesap işleri önem kazanabilir. Astlarınız veya yardımcılarınızla olan ilişkilerinizde uyum arayışı daha fazla söz konusu olabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 49' 14" R
Ay
Yengeç
12° 13' 59" R
Merkür
Koç
25° 45' 21"
Venüs
Boğa
15° 29' 16"
Mars
Koç
08° 45' 44"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 10"
Satürn
Balık
17° 32' 00"
Uranüs
Boğa
23° 01' 35"
Neptün
Balık
29° 14' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 08"
Lilith
Başak
24° 38' 33"
True Node
Koç
15° 01' 18"
Son Güncelleme : 12/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>