Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kontrollüsün Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 20%

İyi bir nedeniniz olmasa da bugün kutlama yapmak için bir sebep bulun. Hayatı kutlayın, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi kutlayın ve soluduğunuz havayı kutlayın. Havada, hayata güzel bakmanızı sağlayan ve sizi sahip olduğunuz her şey için şükretmeye teşvik eden bir enerji var. Kendiniz ve sahip olduklarınız konusunda cömert olun. Çünkü verdiğiniz her şey, en çok ihtiyacınız olduğu anda size geri gelecek.

Değişime direnmek ne işe yarıyor? Herkes, etrafınızdaki dünyanın sürekli değişikliklere uyum sağlamanın zor olduğunu biliyor. Ne yazık ki, hayat böyle ve bu konuda fazla bir şey yapamazsınız; ancak, güçsüz değilsiniz! Hayatın size yaptıklarıyla başa çıkmayı öğrendiğinizde, her şey çok da stabil olacak. Değişime sarılın ve her zaman ona direnmekten ziyade sizin için çalışmasını sağlayın.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Koruyucu meleklerinle bağlantı kurmak için iyi bir gün. Dindar bir insan olmasan bile, spiritüel bir yardımın seni çevrelediğini hissedebilirsin. Hayatını ve ilişkilerini farklı bir açıdan görmek üzere ilhamla donatılmış olabilirsin. Şifalı ve huzurlu bir ruh havada dolanıyor. Bu enerjiyi hayatına kabul etmeyi denemelisin. Belki böylece birisiyle bir ateşkes imzalayabilirsin.İhtiyacınız olan şey tamamen yeni ve farklı bir şeye girişmek olabilir. Kişiliğinin çok sağlam ve pratik bir yanı var, heyecan ve maceraya olan ihtiyacınız da muhtemelen aynı derecede güçlü. Son birkaç dakikada bile didiniyorsan, biraz eğlence için kendine zaman tanı. Bir arkadaşını veya daha fazlasını ziyaret et, daha önce bulunmadığın ve keşfetmediğin bir yere git.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularla ilgilenebilir, para yönetimi yapabilir, yatırım ve harcamalar üzerine araştırma yapabilirsiniz. Enerjiniz ve ruh haliniz finansal durumunuza göre şekillenebilir. Hiçbir konu ve durumu kaygı sebebi, takıntı yapmamalı.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür hava burcuna geçerken, aklına gelenleri hemen söylemek yerine susma mücadelesi vermen gerekecek. Kendini frenlemen gerektiği çevren tarafından da hissettirilecek. Akşam saatlerinde yapacağın alışverişte bazı kıyafetler sonradan içine sinmeyebilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden izole olmak isteyebileceğiniz bir gün içerisinde olabilirsiniz. Yalnızlık hissi oldukça yoğun olabilir. Aileniz ve partneriniz arasında kalıyor olabilirsiniz. İlişkinizi dengede tutmak oldukça zor olsa da partnerinizin desteğiyle süreci yürütmeyi deniyorsunuz. Ailelerin tanışmasına sıcak bakmalısınız. Gelecek planı sizi rahatlatacaktır.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde tamamlanması gereken işler olabilir. Ancak daha sonraki saatlerde sosyal açıdan daha hareketli olabilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi yatırımlarınızı erteleyin. Artık kötü günler geride kaldı. Tadını çıkarabilirsiniz. Bugün öfke kontrolü yapmalısın.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal paylaşımlara, iletişime çok daha açık olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilir, görüşebilirsiniz. Yeni görüş ve düşüncelerinizi arkadaşlarınızca paylaşabileceğiniz bir dönem başlıyor.

5 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzelleşmek uğruna ne kadar paralar harcadığınızın farkında mısınız? Bu duruma bir dur demeniz ve bütçeniz konusunda daha mantıklı davranmanız gerekiyor. Önceliklerinizi değiştirmeniz kesinlikle yararınıza olacaktır.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati keyifli konulara dikkat çekiyor.Bugün hobilerinize vakit ayırabilir, sizi mutlu eden aktivitelerle ilgilenebilirsiniz. Merkür'ün Terazi burcuna girişi ile arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanıyor. Umutlarınızı, hedeflerinizi ve ideallerinizi gözden geçirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda olan sorunlar, yavaşça bitmeye başlıyor. Belirli bir finansal kazancınız olduğu için, kendinizi özgür ve güçlü hissediyorsunuz. Güçlü iletişim becerilerinizden dolayı, insanlar sizinle sohbet etmekten keyif alıyor.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmeniz gereken bir gün. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya da özen gösterin. İş yerindeki probleminizi çözmek için çok yönlü düşünmelisiniz. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. Bu yoğun tempoda sağlığınız sizin için çok önemli. Onu korumaya devam edin.

5 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>