Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizdeki çok sevimsiz bir ilişki, sizi aşka yabancılaştırmaya doğru götürüyor. Bunun yerine, yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçebilirsiniz.

Size çözümsüz görünüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. İşine pek güven duymadığınız birinin bu konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştiriyor.

Para sıkıntınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz bu sıkıntıları en aza indirmeye kararlı görünüyorsunuz. Yazık ki, bunun yolu da sosyal yaşamınızı sıfırlamanızdan geçiyor.

Çok değişik, ilginç bulduğunuz biri, aynı zamanda da size güvenilmez, biraz tehlikeli geliyor. Zaman sizi üzerek haklı çıkartacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, onun bir benzeri olaya tanık olarak yeniden anımsayacaksınız. Bu sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir. Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bu gevezelikten sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verecek.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 02:19 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, başkalarını oldukları gibi kabul etmenizi zorlaştırır. Şu kişi neden böyle yaptı veya neden böyle konuştu diyerek olayları sorgulamaya başlarsınız. Üzerinizde belli bir baskı oluşur. Hangi meselede olursa olsun, zorlanmak, yokuşa sürülmek hoşuna gitmez. Alttan almaya çalıştıkça, birileri üzerinize gelirse tepkisel davranabilirsiniz. Saat 04:26 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, düzgün birhayatı, sağlıklı bir yaşam, kalıcı ilişkilerden yanayız. Bunların hayatımızda yerli yerinde olmasını istiyoruz. Bu saatlerde en çok bunlar üzerinde duracağız. Hem duygularımızı hem de isteklerimizi dengeye kavuşturacak gelişmelere ihtiyacımız olduğunu düşüneceğiz. Saat 07:43 Ay-Satürn görünümü, huzuru kendi içimizde oluşturmaya çalışırken yorulduğumuzu gösteriyor. Düzgün birhayatı, sağlıklı bir yaşam, kalıcı ilişkilerden yanayız. Bunların hayatımızda yerli yerinde olmasını istiyoruz. Saat 20:17 Ay-Venüs görünümü, hiçbir şeyi göz ardı etmeyeceğimizi, her meseleyi gayet derinlikli ve dikkatli şekilde analiz etmemizi sağlar. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün akışına ayak uydurmakta zorlanabilirsin. Öğleden sonra dikkatin dağılabilir, motivasyonun düşebilir. Plansız yapılan işlerin olumsuz sonuçlarıyla karşılaşabilirsin. Kurmayı düşündüğün birvarsa fikir alışverişine başlayabilirsin. İş arayışındaysan bugün olumlu geri dönüşler alabileceğini söylüyor gökyüzü. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, Gönlünü fethedecek biriyle tanışman an meselesi! Hayallerine reset atarken; kendini daha farklı bir hayal dünyası içinde bulabilirsin. Hedeflerini değiştirmen sana enerji verecek ve bu sayede çevrendeki eleştirilere kulağını sıkıca kapatacaksın. Hiç beklemediğin bir kişinin, senin hakkında dedikodu yaptığına şahit olman mümkün?

6 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yabancı kültürlere olan ilginiz artabilir ve bu yüzden bazı araştırmalar içinde olabilirsiniz. Bunun yanı sıra ilahi adalete olan inancınız yaşadığınız bir olay sonrasında sarsılabilir.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha sorumlu hissedebileceğiniz koşullar var. Hareketlisiniz ancak sonuç almak pek kolay olmayabilir.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Deniz aşırı yolculuklar kazançlar yatırımlar ve başarıyı beraberinde getirebilirhayatınızda sizlere.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizden keyif aldığınız bir gündesiniz. Hevesli ve istekli, amaç odaklı bir gün geçirme arzunuz yüksek. Ancak günlük işler beklediğinizden farklı gelişebilir. Bir program dahilinde çalışmak, konsantre olmak önemli aksi halde enerjiniz dağılır ve hevesiniz kalmaz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden kariyerinizde biraz endişeli biraz da fayda ve verim odaklı bir gün geçirirsiniz. Sunumdan sunuma, toplantıdan toplantıya katılacağınız raporların havada uçuştuğu bir zaman dilimi içinde olabilirsiniz. Detayda çok boğulmadan büyük resmi görün. Zira iyimser ruhunuzla acaba iyi sonuçlanır mı ikileminin ortasında gidip gelirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

6 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 33" R
Ay
Balık
10° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 35"
Venüs
Boğa
04° 56' 08"
Mars
Koç
02° 11' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 15"
Satürn
Balık
16° 51' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 16"
Lilith
Başak
23° 41' 32"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>