Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eski Hisler Gündeme Gelebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 50%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler söz konusu olduğunda, biraz rahatlasanız iyi olacak. Hayatınızın bu alanıyle ilgili konuları çok ciddiye alıyor olabilirsiniz ve sonuç olarak başkalarına yaklaşmanız da zorlaşıyor. Muhtemelen insanların gözünü korkutuyorsunuz. Daha eğlenceli ve samimi bir yaklaşım benimseyin.

Şu anda gerici bir takım yazılar kaleme almanız çok daha kolay olacaktır. Modernliğe doğru giden nesil sizi rahatsız ediyor ve dünyadaki son gelişmelerin bizi tamamen ileriye taşıdığına ikna olmuyorsunuz. Deney tüpünde yetişen bebeklerden hoşlanmıyor ya da bir ofiste başkalarıyla çalışmak yerine tek başına çalışmayı tercih ediyorsunuz. Başka bir deyişle, sizi doğal dünyadan ayıran her şeyden nefret ediyorsunuz. Her ne kadar bazıları sizinle doğayı oluşturan şeyleri tartışma da.

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Toprak Ana'nın iyileştirici gücünden faydalanmak isteyeceğin bir gün. Son zamanlarda yaşadığın stresten kurtulmanı ve şarj olmanı sağlayacak yeni bir sisteme ihtiyacın var. Bedenine özen göster. Yürüyüş yap. Doğaya karış. Besin değeri yüksek gıdalar tüket, bol su iç. Neşeni arttıran ve sana ilham veren insanlarla takıl; enerjini emenlerle değil.Önemli bir safhayı geride bıraktınız ve şimdi onun meyvelerini toplama dönemine girdiniz. Bu yalnızca sosyal açıdan tanınma ihtiyacınızla ilgili bazı sorunlarının bilincine varma ve onların çaresine bakma meselesiydi. Onay görmek meğer sizin için ne kadar önemliymiş, sevgili Yay. Her Yay burcu kişisinin içinde sert bir baba vardır ve tamamıyla kendine yeterek sıkıntı çekmeden hayatta kalabilir. Aslına bakarsanız, bu da sizin en büyük gücünüz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içsel ve ruhani alemlerle normalde olduğunuzdan daha fazla bağlantılı olabilirsiniz ve gün boyu meditasyon halinde gidip gelebilirsiniz. Yapabiliyorsanız, dışarı çıkmamanız en iyisi olacak. Mümkünse bu akşam, yalnız kalabileceğiniz bir zaman dilimi planlayın ki derin bir meditasyon yapabilesiniz. Yakınınızda bir not defteri bulundurun, aklınıza gelen her şeyi not alabilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün seyahatler, yolculuklar gündeminizde olabilir. Eğitiminize ve geleceğe dair planlarınıza odaklanabilirsiniz. Aile üyeleriyle ilişkilerde pozitif enerjiler hakim. Küslük yaşadığınız kişilerle barışma gündemleri oluşabilir.

7 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rahatına düşkünlüğün ön plana çıkabilir. Bazı sorumluluklarına ara vermek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan eskiden ilişki yaşadığın bir kişinin değiştiğini görmek bazı duygularını tekrar harekete geçirebilir. Akşam ona mesaj atmak için yakın arkadaşların ile fikir alışverişinde bulunabilirsin.

7 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde yeni sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kişilerden beklenmedik teklifler gelebilir. Kararı bir şaşkınlıkla değil, mutlulukla ve birbirinize olan uyumunuzu değerlendirmekle vermelisiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda burcunuzYay’da Ay, kişisel niyetlere, yeniliklere işaret etmekte. Kendinizle, sağlık ve düzeninizle daha yakından ilgilenebilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alışveriş dengesini koruyarak etrafınızdakilere yardım etmek isteyeceksiniz. Bu süreçte dingin ve var olanın şükürü ile ilerlemeniz önemli olacak.

7 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabahınızı günün geri kalanını organize ederek geçirin ve öğleden sonra daha fazla boş zaman yaratmanın daha kolay olduğunu göreceksiniz. Bir süredir izlemek istediğiniz ama izleyemediğiniz o filmi bugün izleyebileceksiniz böylelikle.

7 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneşten olumlu etkiler alıyorsunuz. Olumlu idealler peşinde olmanız, sizi çevrenizde ilgi duyulan özel biri durumuna getiriyor. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı. Keşfettiğiniz her şey, adeta sizi büyülüyor. Fakat zorlayıcı bir etki yapıyor. 

7 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yay burcu olan bitenle veya geçmişle kendinizi yaralayıp durmayın. Geçmişin geçmişte kaldığını kabul edin. Kendi kendinizi yaraladığınız, hatırlayarak incittiğiniz her ne varsa, hayatınızdan çıkarmaya gayret gösterin. Zaten yeterince zorlanıyorsunuz. Maddi anlamda dengeleri kurmak için biraz daha çalışmanız gerekiyor.

7 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı olan güveninizi kaybetmeye başladınız ve kafanız çok karışık. Kariyer basamaklarından yavaş ama emin adımlarla çıkmaya devam ediyorsunuz. Hayatınızdaki stres seviyesini düşürmeye çalışın.

7 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız, sıkıntılar doğuruyor. Aşkınızı engelleyen engeli nasıl aşacağınızı sevgilinizle konuşarak bulmalısınız. Sorunu çözmek için neler yapılması gerektiğini kararlaştırın. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin. Parayla ilgili işleriniz yoluna girebilir, fakat aşırı derecede iyimserliğe kapılmamanız gerekiyor. Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

7 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 50" R
Ay
Aslan
13° 32' 43" R
Merkür
Koç
28° 34' 06"
Venüs
Boğa
18° 32' 19"
Mars
Koç
10° 39' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 16"
Satürn
Balık
17° 42' 50"
Uranüs
Boğa
23° 10' 13"
Neptün
Balık
29° 18' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 53"
Lilith
Başak
24° 55' 03"
True Node
Koç
14° 53' 04"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>