Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorun Çözücü Olmak İçin Çaba Veriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Eviniz bugün yalnız ve sevgiden mahrum bir yere dönüşebilir. Ailenizden biri veya eşiniz geceleri uzakta olabilir, bu da evin normalde olduğundan daha soğuk ve boş görünmesine neden olabilir. Bugün, evde kalmak için iyi bir gece değil. Dışarı çıkın ve bir arkadaşınızı ziyaret edin ya da eğer mümkünse bir filme gidin. Ev yalnızlıktan kurtulanan kadar kendinizi bir şeylerle meşgul etmelisiniz.

Dışarıda olmak için harika bir gün. Yeryüzündeki enerji şu an güçlü durumda. Bazı bahçe işlerini halledebilir ve bazı özel çiçek veya sebzeleri ekmeyi düşünebilirsiniz. Doğa ile bağ kurmak rahatlamanız ve dışarıda olmanız açısından iyi. Derin nefes alın ve çevrenizdeki doğal unsurlardan yaşam gücü çekin.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Yorgun ve tükenmiş hissediyor olabilirsin. Akşam ise muhtemelen parti modunda olmayacaksın. Tek istediğin dışarıdan yemek söyleyip güzel bir kitap eşliğinde geceyi geçirmek. Uzun süredir izlemek istediğin bir filmi de izleyebilirsin. Romantik bir partnerin varsa geceyi evde birlikte geçirmeniz de sana huzur verebilir.Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün davranışlarınızı gözden geçirmek ve itici güçlerinizi anlayabilmek için içinize dönmek son derece faydalı olacaktır. Son zamanlarda muhtemelen çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşmenizden ileri gelen bir duygusal karmaşaya maruz kaldınız. Peşin hükümler vermeden ve haklı olduğunuz konusunda ısrar etmeden önce başkalarının bakış açılarını da dinlemeye özen gösterin. Bugün, gelecekte size yardımı dokunacak bir şey öğrenebilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

04:12-14:48 aralığında Ay, boşlukta seyrediyor. Saatler 14:48 olduğunda ise Koç burcuna geçiş yapıyor. Sizler için bu andan sonra aşk ve şans dolu bir gün başlıyor. Aşk hayatınızdaki gelişmeler yüzünüzü güldürecektir. Güneş ve Neptün arasındaki olumlu etkileşim sayesinde gün içinde geçmişte adımını attığınız konularla ilgili olumlu dönüşler alabilirsiniz. Sağlığınızda da şifa bulduğunuz bir dönemdesiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ve şefkatli yönlerinizi ortaya koyabilir, kollayıcı, koruyucu davranmakta zorlanmayabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken işler olabilir, mutfak ve beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz.

8 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim, yakın çevre ve seyahatlerinizle ilgili konularda yeni ve beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Eğitiminizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayal kırıklıklarını tekrar anımsamak yerine geleceğe yönelik planlarınıza odaklanmalısınız.

8 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konular için mücadele etmeniz gerekebilir. İlişkilerinizde daha yapıcı olmaya çalışmanız sizin avantajınıza olacaktır. Gün içinde güven aradığınız durumlar söz konusu. İş hayatınızdaki olaylara karşı kendinize güvenen tutumunuzu sürdürmeye devam etmelisiniz. Sanatsal uğraşlar edinmek size iyi gelecektir.

8 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal medya veya diğer mecralardan farklı arkadaşlar edinebilir, hatta bu arkadaşlarla bir araya gelebilirsiniz

8 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin gibi maceracı bir ruhu evde kalmak istemeye iten bir etki söz konusu! Bugün ev, yuva, emlak, aile ile ilgilenmeniz gerekebilir.

8 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanımaya başladığınız biriyle derinlemesine sohbet etmek istiyor ama çekiniyor olabilirsiniz. Çekinecek hiçbir şey yok! Aksine karşınızdaki kişi de sizi daha çok tanımak istiyor. Bugün oturup saatlerce sohbet etmek için güzel bir gün.

8 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasında meydana gelen uyumlu etkileşim bugün sizi bol bol meditasyon, yoga yapmaya davet eder. Yaşamın gerçeklerinden kaçmak eğiliminde olabilirsiniz. Ya da bu tip insanlar karşınıza çıkar. Onların derdini dinlemek, öğüt vermek size düşer. Dostlarla bir araya gelip içki içmek için iyidir. Ama abartmayın.

8 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

8 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Umudunuzu çabuk kaybetmeyin. Endişelerinize de yenik düşmeyin. Hani sizin pozitivist tavrınıza ne oldu? Planladığınız gibi gerçekleşmeyecek olsa da işler mutlaka yoluna girecek. Hem kariyeriniz hem de yeni oluşturacağınız çevreniz açısından oldukça şanslısınız. Belki dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Değişim size enerji verebilir.

8 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; işlerimi tamamlamak ve eksikliklerini gidermek için uğraşırken sürekli konsantrasyonunu dağıtan konular karşına çıkabilir. Sabah saatlerinde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsin. Ancak öğleden sonra kendini daha hareketli ve enerjik hissedebilir, açık havada zaman geçirmek isteyebilirsin.

8 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 50' 13" R
Ay
Aslan
21° 23' 32" R
Merkür
Koç
29° 20' 47"
Venüs
Boğa
19° 20' 00"
Mars
Koç
11° 08' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 25"
Satürn
Balık
17° 45' 34"
Uranüs
Boğa
23° 12' 29"
Neptün
Balık
29° 19' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 53"
Lilith
Başak
24° 59' 20"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>