Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yapmak İstediklerini Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 20%

Hiçbir şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor. Akılcı zihniniz size her şeyin yerinde ve yolunda olduğunu ve planlarınıza devam etmek için hiç bir engelinizin olmadığını söylüyor. Ancak içinizden bir ses, bunun tam aksini iddia ediyor. Planlarınızda bir şekilde kusurlar olduğunu düşünebilir veya kalbinizde diğerlerinden saklayarak görmezden gelmeye çalıştığınız fakat herkese söylemeniz gereken bir acı olabilir.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Aklından geçeni dışa vurmak için güzel bir gün. Bir Yay olarak aslında bu konuda hiç sıkıntı çekmiyorsun. Yine de senin bile konuşmaktan çekindiğin, kendini ifade etmekten şüphe duyduğun şartlar mevcut. Ama bugün değil. Altından kalkamayacağın hiçbir şey yaşamayacaksın; hatta göksel enerjiler yeteneklerini taçlandıracak. Yaklaşmakta tereddütlü olduğun birisi varsa, bugün onunla konuşmak için bir adım atabilirsin.Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evden çıkmasanız bile heyecanlı, tatminkar ve teşvik edici bir gün olacak. Akrabalarınız ya da komşularınız evinize heyecan verici haberler taşıyan ilginç insanlar getirebilir. Erkek bir ziyaretçiniz evinizi dekore etmenize ya da ufak tefek tamiratları halletmenize yardımcı olabilir. Bilgisayar ya da televizyon gibi yeni bir elektronik alet sayesinde olan bitenden anında haberiniz olacak!

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilir, işaretçi rüyalar görebilirsiniz. Hislerin güçleneceği, doğru tahminler yapacağınız, farkındalığın artacağı bir gün. Eğitim, mezuniyet, yurtdışı konuları gündeminizde olabilir. Özgürleşme adına adımlar atabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğin bir projeni hayata geçirebilirsin. Kozmetik ürünlerinde takip ettiğin cilt bakım setini satın alabilirsin. Kıyaslanmayı sevmiyorsun. Ailenden bu konuda biraz daha özverili davranmasını isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan tesadüfen karşılaştığın birine farklı duygular hissedebilirsin.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitim programı için planlar yapıyor olabilirsiniz. Sizlere katkıda bulunacak yeni kurslar ruhunuzun gelişimi içinde öncülük edecektir. Uzun zamandır şehir değişikliği yapmak istemeniz ailenizi olumsuz etkilese de sizlere destek olacaklardır.

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha iyimser olabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar, yeni insanlarla bir araya gelmek keyifli olacak.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karmaşık fikirlerin içerisinde kalmamaya özen gösterin. Belirgin olan olaylara hızlıca önlem alabileceksiniz. Hayatınıza ve seçimlerinize verdiğiniz değeri göreceksiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle ufak çaplı bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu seferlik sizin alttan almanız gerekiyor. Fazla tepki verdiğinizi fark ettiğinizde gerekeni yapacaksınız. 

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Aslan burcunda seyahat ediyor.Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konularının ön planda olacağı bir gün. Din, inançlar ve felsefe konuları üzerine kafa yorabilir, derin konular üzerine düşünebilirsiniz. Farklı inançlar ve kültürler üzerine araştırmalar yapabilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularda belgeseller izlemek iyi gelecektir.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortak maddi konular ve paylaşımlara ilişkin bir gündeminiz olabilir. Konsantrasyon gücünüzün yüksek olduğu bir günde olabilirsiniz, ufak detaylarda derinlik arayabilirsiniz. Merak ve sorgulama duygularınız güçlü olabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı gösterdiğiniz iyi niyet, sorunların çözümünde yeterli olmuyor. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Bağlılığınızı yeniden ispat etmekten kaçınmayın. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçin. Kısa süre içerisinde, standardınızı çok yükseltebilecek bazı teklifler gelecek. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. Maddi konuda beklenmedik harcamalarınız nedeniyle biraz zorlanabilirsiniz. Hazımsızlık probleminiz, sağlıksız beklenmenizden kaynaklanıyor.

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 50' 37" R
Ay
Aslan
21° 28' 34" R
Merkür
Koç
29° 21' 18"
Venüs
Boğa
19° 20' 31"
Mars
Koç
11° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 31"
Satürn
Balık
17° 45' 36"
Uranüs
Boğa
23° 12' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 54"
Lilith
Başak
24° 59' 23"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>