Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eksikleri Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Kişisel istekleriniz konusunda netleşmelisiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, özel biriyle tanışmak için kedinize daha çok güveneceksiniz. Bir organizasyon veya bir atölyeye katılmaya karar verebilirsiniz. Bu sosyal ortamda, kafanızın uyuştuğu insanlarla bağlantı kurabilir veya şu anki ilişkinizi geliştirmeye hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Sevgilinize bir hediye verin ve ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin.

Kılıcınızı bırakmak için güzel bir gün. İş yerinde,arkadaşlarınızla veya yönetiminizle devam eden bazı savaşlarda yer alabilirsiniz ve bunlar çok yorucu olabilir! Ancak günün enerjisi huzurlu ve üretken. Böylece, geçmişte size karşı çıkan herhangi biriyle daha güçlü ittifaklar kurabilirsiniz. Barış sağlamaya ve ortak bir amaç için birlikte çalışmaya odaklanın. Bugün güzel atılımlar yapmalısınız.

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Bir miktar duygusal olabilirsin. Çevreni saran insan sayısı sebebiyle bunalmış hissediyorsun. Eğer bir aile toplantısına katılacaksan ziyareti kısa tut. Büyük çaplı bir sosyal organizasyona gitmen gerekiyorsa da orada çok fazla vakit geçirme. Kafanı dinlemeye ve dinlenmeye ihtiyacın var. İnsanların enerjisi sana fazla gelebilir.Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığın zorluklarla başa çıkmak seni yıldırmasın. Zorlandığın anlarda arkadaşlarından yardım isteyebilirsin. Onların yardımı sayesinde olayları farklı yönlerinden görmek mümkün olacak. Olaylara farklı yerlerden bakmak seni geliştirecek.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Gün içinde sağlıkla ilgili destekler ve takviyeler alabilirsiniz. Yaşamınızı düzenleme, yaşam alanınızda değişiklik yapma ihtiyacınız artabilir. Sevdiklerinize daha anlayışlı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha planlı hareket edebilirsiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eksikliğini hissettiğin konulara daha fazla yönelmek isteyeceğin bir gün. Çalışma ortamında yapacağın değişiklikler, kendini evinde gibi hissetmeni sağlayacak. Eğer maddi sıkıntıları olan bir Yay burcuysan, bugün alacağın haber elini güçlendirecek. Duygusal olarak dengelerin sarsıldığını hissedebilirsin. İlişkisini yeni sonlandıran bir Yay burcuysan geçmişi daha sık düşünürken bulabilirsin kendini.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yeni bir dönemi başlatıyorsunuz. Bakış açınızın değişmesi sizlere uzun vadede olumlu sonuçlar doğuracaktır. Belki çok büyük bir aşk hikayesine başlayabilirsiniz. Yaşadıklarınızın getirdiği sorumluluklarını fark edin.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Parasal durumunuza daha fazla bakmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eve ait harcamalarınıza dikkat etmek ve bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerinize daha korumacı yaklaşabilirsiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi sosyal hissettiğiniz, bilhassa işinizde farklı projelere imza attığınız ya da özgün yönlerinizle ön plana geldiğiniz bir gündesiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evden çıkmasanız bile heyecanlı, tatminkar ve teşvik edici bir gün olacak. Akrabalarınız ya da komşularınız evinize heyecan verici haberler taşıyan ilginç insanlar getirebilir. Erkek bir ziyaretçiniz evinizi dekore etmenize ya da ufak tefek tamiratları halletmenize yardımcı olabilir. Bilgisayar ya da televizyon gibi yeni bir elektronik alet sayesinde olan bitenden anında haberiniz olacak!

8 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlham vermeyen bir yerde oturmak ve uzun yolculuklarda değerli kişisel zamanınızı harcamak yerine, rahatlamak, sevdiklerinizle bağlantı kurmak veya bir hobinin tadını çıkarmak için daha fazla enerjiye ve zamana sahip olabilirsiniz. Nerede olursanız olun canlandırıcı bir deneyim yaratma konusunda bir hüneriniz var, ancak gerçekten yalnız hissediyorsanız, ilginizi çeken bir grup etkinliğine katılmayı da deneyebilirsiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalısınız. Takıntılarınızdan uzaklaşın. Onların fikirlerini beğenmeyebilirsiniz. Bazı kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu karşılaşmalar çok önemli unutmamalısınız.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların yavaş yavaş son bulabileceği bir süreçtesiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki küçük pürüzlerin üzerine gitmiyor, bunları zamana bırakıyorsunuz. İşte yaşadığınız bir gerilim kafanızı fazlasıyla meşgul ediyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Plansız harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yoğun bir temponun içinde olmak, kendinize bakmamanız için hiç de yeterli gerekçe değil. Ne uykunuza, ne de beslenmenize özen gösteriyorsunuz.

8 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>