Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Kişisel hayatını bugün hareketleniyor olabilir. Birden bire eski sevgilinizden bir haber alabilirsiniz. Bu kişiyle uğraşırken bazı karmaşık duyguları çözmek zorunda kalabilirsiniz. Veya şu anki ilişkinizin daha tutkulu ve eğlenceli olmaya başladığını görebilirsiniz. Sevgilinizle birlikte anı yaşayın ve kalbinizdeki tüm sevgiyi ifade edin.

Çevrenizde meydana gelen değişimler yüzünden huysuz ve kızgın hissediyor olabilirsiniz. Değişim rüzgârlarına teslim olmanız gerekebilir, bir şeye saplanmak mücadele sırasında iyi olmayabilir. İşler hızla gelişiyor ve bu değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor. Kişisel ve profesyonel yaşantınıza gelen yeni enerjiyi benimsemek için tavrınızı ayarlamanız gerekecek. Bunu kabul ederseniz daha iyi hissedeceksiniz!

Bazı yoğun rüyalar sizi geçmişe götürebilir, belki çocukluğunuza belki de geçmişteki yaşantınıza. Hatırladığınız rüyaların hepsini not edin. Şu anda, size bir anlam ifade etmeyebilir ancak geçmişe gidip onları incelediğinizde önceden farkında olmadığınız bir çok şeyi açığa çıkardıklarını göreceksiniz. Hatta yeni projeler için ilham kaynağı olabilirler. O yüzden, dikkatli düşünün size ciddi paralar getirebilirler.

Enerji kabarması yaşayacağın ve güç gerektiren fiziksel işlere el atmak isteyeceğin bir gün. Çocukların varsa, onları dışarı çıkarabilir ve bir spor dalını öğrenmelerini sağlayabilirsin. Çocuklar en hareketlimizi bile yenecek bir enerjiye sahiptirler; sen de sahip olduğun fazla enerji sayesinde onlara biraz daha kolay ayak uydurabileceksin. Top peşinden koşturmak seni kolay kolay yoramaz bugün!Birçok insan, yetişkinlik yıllarını gerçek benliklerini keşfetmeye çalışarak geçiriyor. Toplumsal şartlar ve olgunlaşma, hayaller, fanteziler, gerçekleştirilmesi gerekenler vs. ailelerimiz ve çevremizdekiler tarafından aklımıza sokulur. Hepsi zihinlerimizi şekillendirme konusunda önemli roller oynar. Fakat bil ki bu etkilerin birçoğu içsel benliğin adına doğru olanı temsil etmeyebilir. Geçmişteki etkileri keşfetmek ve etkilerin altında yatanları görmek için uygun bir gün; ait hissetmeyin her şeyi devre dışı bırak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılık konusunda tıkandığını düşünebilirsin. Tekrar üretken hale gelmek için dinlenmeyi ihmal etmemelisin. Kendine zaman ayırmak ve dinlenmek tekrar üretken olmak için uygun ortamı sağlayabilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yakın zamanda bir konuda umutsuzluğa kapılarak vazgeçmiş olabilirsiniz. Ancak yaşanan bir gelişme, sizin için yeniden umudun kapısını aralayabilir. Bazen ufacık bir şey bile motivasyonu toplamak için yeterli olabilir. Sizin için de biraz daha umutlu olmanın vakti geldi.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini rahat hissettiğin yerlerde daha fazla vakit geçirmeye başlıyorsun. Bu yüzden ailenle vakit geçirmek için kendine plan yapabilir ve onlara ufak sürprizler hazırlayabilirsin. Kısa mesafeli rotalar düzenlemek isteyebilirsin. Kendinde yapacağın değişiklilere çevreni yenilemeyi de ekleyebilirsin.

9 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bazı kişiler ile iletişiminizi sonlandırabilirsiniz. Sizi aksız yere eleştirenlere acımasız tavırlar sergilemek yerine daha sakin ve makul bir tutum içinde olmalısınız. Unutmayın, sessizlik ve işini iyi yapmaya devam etmek bazılarına verilecek en güzel cevaptır.

9 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi içinizde daha uyumlu olabilir ve içinizdeki sesi daha iyi duyabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak da keyifli olabilir.

9 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun duygu seli içindesiniz. Dengelerinizi alt üst eden karışık düşüncelerinizi beslemekten yorulmuyorsunuz.

9 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında yepyeni bir sayfaya başlayabilirsin. Önemli kararlara vararak hayatını değiştirme yoluna girebilirsin. Örneğin sigarayı, alkolü bırakmaya çalışıyorsan ya da kilo vermek istiyorsan, bu tip başlangıçlar için heyecanlı hissedeceksin. Hedefine ulaşmak için yardım alabilirsin. Sana rehberlik edecek bir danışman edinebilirsin. Belki de, başkalarının başarı hikayelerinden etkilenip yola koyulabilirsin.

9 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizin yaptığı duygu sömürüsü şu an kendi yolunuzda gitmeye ikna olmanızı zorlaştırabilir. Tutkularınız ve onların tutkuları arasındaki bir savaşta her iki tarafı da mutlu edecek bir çare bulmak mümkün olmayabilir ancak muhtemelen seçiminizde belirleyici olan şey maddi olanaklar olacaktır. Kendi paranızla bir işe kalkışmayı göze alabiliyorsanız, kimse önünüzde duramaz.

9 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars’ın burcunuzdaki konumu, gizli olaylara olan merakınızı arttırıyor. Çevrenizde olup bitenlere karşı, isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları kafanızda çok fazla büyütmeden, sonuçları beklemenizde yarar var.

9 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

9 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinizle birlikte geçirebilirsiniz. Biraz gergin olmanız mümkün; o nedenle önemli konuları konuşmak yerine daha akışta kalmanızda fayda var. Kırıcı olmamaya, fevri davranmamaya özen gösterin.

9 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmeniz gereken bir gün. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya da özen gösterin. İş yerindeki probleminizi çözmek için çok yönlü düşünmelisiniz. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. Bu yoğun tempoda sağlığınız sizin için çok önemli. Onu korumaya devam edin.

9 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>