Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son derece önemsediğiniz bir arkadaşınızın, sizin sevgilinizle yıldızının barışmaması sizi üzüyor. Onun öngörülerine, sezgilerine, değer yargılarına kıymet veriyorsunuz. Aşkın bunların da üzerinde bir tercih olduğunu kabul etmelisiniz.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, parayı harcayacağını yer keyfinizse, sekteye uğruyor. Bir anda savruk biri olabiliyorsunuz. Yakındaki ödemelerinizi düşünmeniz gerekiyor.

Tanımadığınız ve gözünüze hoş gelmeyen birinin, yakın bir arkadaşınızla ne alıp veremediği olabileceğini merak ediyor ve çözemediğiniz bu tartışmaya müdahil olmaya niyetleniyorsunuz. Bu niyetiniz dostunuzu zor duruma sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yapmayı düşündüğünüz yeniliklerden bir kısmı, siz farkında olmadan bugünlerde gerçekleşebilir. Bugün alacağınız telefonları iyi değerlendirmeli ve önemli bir fırsata ilk adımı atacağınızı görebilmelisiniz.. Bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına üzülüyorsunuz. Arkadaşınızın, sizin ilginizle kendini daha iyi hissetmesi sizi duygulandıracak.

1 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:07 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, kazanç getirici işlere yönelmeliyiz. İlerisi adına düşünmeliyiz. Hiçbir yararı olmayan, zamanımızı alan ve bir getirisi de olmayan aktiviteler yerine anlamlı bir yol ve hedef belirlemeliyiz. Yeteneğimiz ve potansiyel gücümüze göre tercihte bulunmalıyız. O zaman zorluklar bizi yıldırmayacaktır. Böylece başkalarına değil, sadece kendimize güvenerek ilerlememiz bize fayda sağlar. Saat 05:56-18:19 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde geçmiş gözlerinizin önünden bir film gibi şeridi gibi geçer. Bazen yalnızlık duygusu üzerinizde hakim olabilir. Hayat sanki bir tiyatro sahnesine benzemektedir. Oyuncular bellidir ancak senaryonun sonunu kestirmek oldukça güçtür. Acı bir gülümseme kimi zaman dudaklarınızda belirir. Artık ne olursa olsun, hiçbir konuda özellikle ilişki mevzularında karşınızdaki kişiyi tam anlamıyla tanımadan iyi niyetli düşünmeyeceğinize dair kendinize söz verirsiniz. Saat 18:19 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Bizi rahatlatacak, moralimizi yerine getirecek, en azından sırtımızı sıvazlayacak bir insana ihtiyaç duyabiliriz. Bu eşimiz, ailemiz yakın bir arkadaşımız olabilir. Önemli olan kafamızı rahatlamak ve günü aktif şekilde geçirmektir. Problem olsun istemeyiz.

1 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini kolayca yapmak dışında çalışma arkadaşlarınla birlikte sorumluluklarını düzenliyorsun.

1 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün içinizi coşku ve sevinç kaplayabilir adeta yaşam sevincini tekrar tazeleniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Görünümünüzle ilgili yapacağınız birkaç ufak tefek uğraşılar kendinizi iyi hissetmenize neden olacaktır. Aynı zamanda bugün çekiciliğinizin ve karizmanızın artacağı bol enerjili bir gün. Sosyal çevrenizle aktif bir şekilde iletişime geçeceğiniz bugün sizi heyecanlandıran haberler duyabilirsiniz

1 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızdaki yoğunluktan fırsat bulamayabilirsiniz. Hareketli ve yorucu koşullar sizi bekliyor olabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Güzel şeyler için yapacağınız harcamalar sizi keyiflendirecektir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

1 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizdeki değişiklikler hoşunuza gidiyor. Bugünlerde her alışverişinizi eviniz için yapmaktan memnunsunuz. Bu enerji ruhunuza ferahlık saçıyor. Bu aradahayatınızda olur olmaz her şeyde olumsuzluk arıyorsunuz. Başka insanların huzurunu kaçırabilirsiniz. Kendi işlerinizle ilgilenin çünkü yoğun bir gündeminiz olacak.

1 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

1 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öğleden sonrakonularındaki sorumluluklarınız devreye girmeye başlıyor. Bu durum sizi gereğinden fazla soğuk ve negatif yapabilir. Enerjinizi yüksek tutun.

1 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda ani bir hareketlenme gündeme gelebilir. Yöneticilerinizin aldığı hızlı kararlar,akışınızı tamamen değiştirecektir. Gündemde olmayan birgezisi sizin için önemli olacak.

1 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatiniz, yine gelecek üzerine yoğunlaşabilir. Ufkunuzu açmaya çalışabilir, çeşitli faaliyetlerle bakış açınızı genişletecek bilgilere ulaşmaya çalışabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız, günün ana konularından olabilir.

1 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 42" R
Ay
Başak
15° 47' 51"
Merkür
Boğa
01° 55' 60"
Venüs
Boğa
21° 51' 13"
Mars
Koç
12° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 25"
Satürn
Balık
17° 54' 02"
Uranüs
Boğa
23° 19' 37"
Neptün
Balık
29° 22' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 09"
Lilith
Başak
25° 12' 58"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>