Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, biraz karamsarca düşünüyorsunuz. Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık, sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırabiliyor.

Bugün büyük bir alış veriş planı yapabilirsiniz. Küçük birikiminizin verdiği güvensizlik, tasarruf konularında attığınız adımları hızlandırmanıza neden olabilir.

Geçici bir para sıkıntısı kapınızı çalabilir. Maddi koşullar, kendinizle ilgili bazı niyetlerinizi erteletebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru işinizle ilgili alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu haber, bir kutlama nedeni de olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi, sizi doğrudan ilgilendirmeyen bir problemin ortasında bulacak ve soğukkanlılığınız sayesinde, bu problemi daha doğmadan önleyeceksiniz. Bu davranışınız, size yönelik bazı önyargıları değiştirebilir.

10 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 08:37 Ay-Mars görünümü, mücadele verdiğimiz para, ilişki, hayata dair olan her şeyde kendi arzularımızı mutlak kabul ettirme isteğimizdir. İhtiraslı ve asla vazgeçmeden bir şeylerin kendi eksenimizde dönmesini bekleriz. Bu kazanmak dürtüsüdür. İlişkilerde de, kazançta da, reel hayatta da göze çarpar. Tabii ki bu arzuların sağlıklı bir şekilde ifadesi önemlidir. Saat 10:13-16:45  arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Değerlerimize bir hayli düşkün oluruz. Şu şöyle olmalı, bu böyle yapılmalı diye kurallar belirleriz. Eğer birileri veya bir nedenle işler yolunda gitmezse sıkılırız. Para ve kazanç sağlayıcı her şeyi önemseriz. Ancak, maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Borçlarınız, kredileriniz veya her ne durumda iseniz maddi problemlerinizin tümüyle ilgili yeni bir girişimde bulunmak yerine sakince bütçenizi tekrar gözden geçirmeniz faydalıdır. Ay-Boşluk etkisi altında, moral bozukluğu veya umutsuzluk insanın kendi kendini engellenmesi demektir. Saat 16:45  itibariyle etkili Ay-Başak burcu geçişi, çevrenizde gelişen her durumu ayrıntılarıyla ele almanız, titizlenmeniz, detayları önemsemeniz demektir. Çünkü içiniz rahat etmez. Bir aksaklık çıkmaması için elinizden geleni yaparsınız. Bütün bunlar sizi bir hayli yorabilir. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Özellikle maddi konularda hiç kimsenin aklına gelmeyen konularda büyük paralar kazanabilirsiniz. Oldukça hırslı bir karakter yapısıyla politika, ticaret gibi denemediğiniz konularda başarılı olacaksınız. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin.

10 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeyleri zorlamanız gerekebilir. Değişiklikten çok fazla hoşlanmasanız da, sonuçlar hoşunuza gidebilir. Yaratıcılığınızı kullanmanız çevrenizdeki kişileri etkilemenizi ve yaptıklarınızla kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

10 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinize yetenekleriniz sayesinde yön kazandırabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Sorunları toparlamak için çevrenizdeki kişilerden yardım alabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla birlikte program yapabilirsiniz. Ticari konularda yeni fikirler gündeme gelebilir. İşlerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz.

10 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok neşelisiniz. Yerinizde duramıyorsunuz. Gülüşünüz etrafınıza pozitif enerji yayıyor ve insanları size doğru çekiyor. Neşeli tavırlarınızı hep sürdürmelisiniz.

10 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne parasal konularla başlayabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız konusunda sahip olduklarınız sizin için önemli olacak. Yapmanız gereken işlerinizi rahatlıkla halledeceksiniz.

10 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlar ve toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilir, şefkat gösterebilirsiniz.Ancak sabah saatlerinden itibaren enerjiniz bir parça düşebileceği için kendinize de zaman ayırmalı ve yoğun başlayacak bir hafta sonuna kendinize de zaman ayırabilecek şekilde hazırlanmalısınız.Genel olarak ise; Ay bu sabah saat 09:14'te boşluğa girecek ve 15:46'da Başak burcuna geçiş yapacak. Ay'ın boşlukta kaldığı sürece fazla dramatik tavırlarla, dikkat çekme arzusu ile abartılı davranışlardan kaçınınız. Beğenilme ve sevilme ihtiyacınızı fazla istekli ve şımarık bir tavırla gölgelemeyiniz.Ay Başak burcuna geçtikten sonra daha mantıklı, akıllı ve alçak gönüllü davranmak mümkün olacaktır. Düzenli, titiz, sistemli, detaylara dikkat eden ve verimli olabileceğiniz saatler başlıyor. Mükemmeliyetçi olmanız daha kolay olacağı için özen isteyen plan ve programları akşamüstüne bırakmakta fayda var. Gün içinde sağlıklı yaşama, sağlıklı beslenme üzerine araştırmalar yapabilir, dikkat edebilir, detoks yapabilirsiniz.Elbette Ay Başak’ta olduğu için elinizdeki her işi çok daha mükemmel yapmak için odaklanacaksınız ve biraz da eleştiri dozunu arttırabilirsiniz bugün. Doktora gitmek, check up yaptırmak, tahliller yaptırmak, kişisel bakım ve sağlığınıza biraz daha odaklanmak, kendinize çeki düzen vermek, hayatınızda fazla olan eşyaları ayırmak ve atmak içinde harika bir gün. Evinizi, ofisinizi, masanızı temizlemek ve düzenlemek için de uygundur.

10 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

10 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 04' 18" R
Ay
Terazi
13° 34' 44"
Merkür
Boğa
05° 06' 43"
Venüs
Boğa
24° 44' 25"
Mars
Koç
14° 29' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 38"
Satürn
Balık
18° 03' 20"
Uranüs
Boğa
23° 27' 46"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 11"
Lilith
Başak
25° 28' 35"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>