Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ertelemekten Vazgeçiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Hayallerinize kulak verin. Manevi yönden duyarlılığınız artabilir ve etkileyici bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Geleceğinizden bir sahneyi önceden görebilirsiniz ya da sevdiğiniz biriyle ilgili sezgileriniz olabilir. Bu izlenimler size yardımcı olabilir, bu yüzden onlara dikkat etmeye çalışın. Sezgilerinizi bir yere yazmak isteyebilirsiniz, böylece onları daha kolay çözümleyebilirsiniz.

Oldukça net düşünebileceksiniz. Birlikte çalışmanız gerekenlerle elinizden gelenin en iyisini yapın. Kendi işinizi yapın ve insanların da kendi işlerini yapmasına izin verin. Başkalarının draması üzerinde çok durmayın. Bugün elektronik nesnelerle iyi bir şekilde çalışmanın tadını çıkarmalısınız ve aynı zamanda eviniz için yeni bir alete veya cihaza yatırım yapmanın tam zamanı. Ucuza kaçmayın. Hayatınızı kolaylaştırmak için biraz para harcayın.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Duygularına istikrar getirmelisin. Her şeyi abartmaya meyilli olacağın bir gün. Sinir sistemini dinlendir ve sakinleş. Ormanlık alanda bir yürüyüş yap. Bütün eylemlerinin rasyonel ve planlanmış olduğuna emin ol. Duygularının kontrolünü eline aldığına emin olduktan sonra insanlarla iletişim kur.Bugün uzak bir yerden bir telefon görüşmesi mi bekliyorsunuz? Bu görüşme gecikebilir. Çok streslisiniz ve hatta sizinki olmasa bile telefon çaldığında yerinizden zıplıyorsunuz! Bunu kendinize yapmayın. Acil bir durum varsa, siz arayın ve eğer aradığınız kişi müsait değilse de mesaj bırakın. Hiçbir şey günü gergin geçirmeniz için bir sebep değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgilerinize kulak vererek hareket etme eğiliminiz artabilir. İç dünyanızda farklı düşüncelere, hayallere gidebilir; bazı meseleleri kendi içinizde çözmeye çalışabilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sınırlarının farkına varıyorsun. Hedeflerini ertelemekten vazgeçiyorsun. Bugün hava grubunun değişken burcunda, Güneş Tutulması meydana gelecek. Çevrende anlaşamadığın kişileri hayatından çıkarmayı düşüneceksin. Aile içerisinde yapılacak konuşmalarda, sorumlulukların gündeme gelecek.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aşk konuları sizi hareketlendirebilir. Cesaretinizi toplayıp karşı tarafa duygularınızı açıklayabilir ve hislerinize karşılık alabilirsiniz. Yepyeni bir yolculuk için oldukça heyecanlı hayaller sizleri bekliyor.

10 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konularla ilgili olarak kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Kabullenme içine girmeniz sizin için daha iyi olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İlerleyen saatler iletişim açısından çok daha yoğun geçebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

10 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda cesaretiniz de artarak eğer yalnız iseniz hoşlandığınız kişiye açılabilirsiniz. Huzuru evinizde bulabilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Köklerinize yaklaşacağınız bir yolculuk duygu dünyanıza iyi gelecektir. Unvana önem verenler içinhayatında itibarı arttıracak başarılar yaklaşıyor. İlişkisi olanlar bir sonraki basamağa geçmek için kendini hazır hissetmeyebilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Bu dönemde çevrenizi yargılıyorsunuz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda bazı problemler varsa bugün bunları çözmek için çaba sarf edeceksiniz. İş yerinizde daha profesyonel davranmaya çalışın. Arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli bir gün geçireceksiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mesleki konuların ön sıralarda yer alması sonucunda, ertelediğiniz işleri artık biriktirmeyin. Birlikteyaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Çözümü zor olan birçok olayı bir kararla sonuçlandırabilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 56' 15" R
Ay
Aslan
22° 38' 56" R
Merkür
Koç
29° 28' 25"
Venüs
Boğa
19° 27' 41"
Mars
Koç
11° 13' 43"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 53"
Satürn
Balık
17° 46' 00"
Uranüs
Boğa
23° 12' 50"
Neptün
Balık
29° 19' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 12"
Lilith
Başak
25° 00' 02"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>