Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Gözlemcisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşka dair içinin rahat olacağı bir gün olabilir bugün. Burcunun etkileri daha çokve yorgunluklar üzerine olacak. Ama aşk konusunda kafanın rahat olması olası. Bazı şeylerin olduğu gibi keyfini çıkarman en iyisi.

Yoğunluğunuz bugünlerde biraz azalacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

İş ortamında sorumluluk almak için gönüllü olabilirsin bugün. Kendini kanıtlayıp kariyerin için bir adım öteye geçmek isteyebilirsin. Sorumlukların altından kalktıkça gelecek için daha da heyecanlanabilirsin.

Bugün senin için çok yorucu geçebilir ama bu yorgunluk negatif bir etki yaratmayacak sende. Keyifli konulara odaklanıp bunlar için enerji harcamak stresten uzaklaşmanı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesi düşüneceğin bir gün olabilir. Çevrendeki insanların iyi olduğunu bilmek seni de memnun edecek. Gerek sağlık, gerek para, gerekse sosyal konularda çevrenle daha iyi bir uyum yakalaman olası.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugün beşinci evinizdeki yolculuğuna devam ediyor. Bu kozmik iklim kendinize olan güveninizi arttırırken yeni başlangıçlar yapmak için de sahip olduğunuz cesaretin açığa çıkmasını sağlayacak. Aşk hayatınızda yeni kıvılcımlar tutkulu ve sevgi dolu bir ilişkinin habercisi olacak.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamını kolaylaştırmak için ev düzeninde aldığın önlemler herkesin takdirini toplamana neden olabilecek. Kurallarını nazikçe sunarsan kimsenin itiraz etmediğini görebilirsin. İkili ilişkilerde daha gözlemci davranmaya başlaman, sorunlar için sana ipucu sunabilir. Yalnız bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinden gelen mesaja kayıtsız kalmak istemeyeceksin.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün cömertliğiniz konuşulabilir. İş ortamınız ya da kendi çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Tutumlarınız ve harcamalarınızın aşırıya kaçması, istediğiniz iyi etkiyi tersine çevirebilir. Ölçülü hareket etmelisiniz. Bu durum ego savaşlarının ve buna bağlı fikir ayrılıklarının önüne geçecektir.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar ve sosyal konularda pozitif ve sizi daha olumlu kılan fırsatlar bulabilirsiniz. Aşkta da daha olumlu bir hava söz konusu.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde elinizi attığınız her işte başarılı olacaksınız. Sosyal ve kendisini iyi ifade eden ve karşısındaki kişinin ruhunda iz bırakan bir imajınız var.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzak bir yerden bir telefon görüşmesi mi bekliyorsunuz? Bu görüşme gecikebilir. Çok streslisiniz ve hatta sizinki olmasa bile telefon çaldığında yerinizden zıplıyorsunuz! Bunu kendinize yapmayın. Acil bir durum varsa, siz arayın ve eğer aradığınız kişi müsait değilse de mesaj bırakın. Hiçbir şey günü gergin geçirmeniz için bir sebep değil.

11 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda en beklenmedik yerlerde bile destek bulabilirsiniz. Bugün yardıma ihtiyacınız olmasa bile, sahip olduklarınız için minnettar olmak iyi bir fikirdir. Bu aynı zamanda çok yaratıcı bir yön, bu yüzden düşüncelerinizi kaydetmeyi ve neyin ortaya çıktığını görmeyi düşünün. Size ulaşmaya çalışan insanlara bir şans vermek önünüzde yeni kapılar açılmasını sağlayabilir.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin sorunlarına sahip çıkmak sizde alışkanlık halini almış. Bugün yine bazı konularla ilgili çalışmalar sizi bekliyor. Sıra dışı ilişkiler peşinde olmanız yüzünden, aşk konusunda problem yaşıyorsunuz. Çelişkiler söz konusu.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

11 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gündeminizde bir sözleşme planı varsa imza atabilirsiniz. Bunun için öğle saatlerini değerlendirin. Yapmanız gereken önemli görüşmeler varsa yine bu saatler uygun olacak.

11 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay sizi hassaslaştırıyor. Bugün partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getirerek, gerçeğe daha fazla yaklaşıyorsunuz.

11 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>