Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Gerçekçi Bakıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün sevgilinizle özel bir zaman geçirebilirsiniz. Günün enerjisi sizi eğlenceli bir ruh haline sokabilir. Onunla hayvanat bahçesine gitmek isteyebilirsiniz. Hayvanlarla konuşmaktan zevk alacaksınız. Ya da manzarası olan bir yere doğru uzun bir yolculuk yapabilirsiniz. Her zamanki rutininizde sıkışıp kalmayın. Eğlenceli bir şeyler yapın ve sevgilinizle ilişkinizi kutlayın.

Artık yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Canlı ve sosyal hissediyor olmalısınız. Belki öğle yemeği için bazı meslektaşlarınızı davet etmek isteyebilirsiniz. Onları hikayeleriniz ve güçlü mizah anlayışınızla eğlendirin. Veya belki de sonra yeni bir ortamda takılmak isteyebilirsiniz. Güçlü ve dinamizmi yüksek yerlere çekileceksiniz. Yeni bir kulübe, bir kafeye ya da bara gitmeyi deneyin.

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Bugün çeneni tutman en iyisi olur. İçinde yoğun duygular kaynıyor. Öfkeni dışa vurmak istiyor olsan da, biraz sakinleşmeye çalış. Küçük bir mola verip yürüyüş yapmak iyi gelecektir. Sakinleştirici müzikler de yardımcı olabilir. Derin derin nefes al ve meditasyon yap. Enerjini yıkıcı değil yapıcı yönde kullan.Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İfade özgürlüğü sizin için önemli bir konu teşkil edebilir. Kendinizi kürsüye çıkmış, inandıklarınızı savunurken bulursanız şaşırmayın. Başkalarının sizi dikkatle dinlemesi muhtemel, bu nedenle argümanlarınızı açık, kısa ve öz şekilde dile getirin. Önemli bir dava uğruna savaşmaya hazır bir grup devrimciye motivasyon konuşması yaptığınızı farz edin. İyimser ve yüreklendirici mizacınızla başkalarına ilham verebilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Partnerinizle ilişkinizde zorlanmalar olabilir. Özellikle fikir ve otorite çekişmesi yaşayabilir, birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmak isteyebilirsiniz. Sizin asıl düşüncelerinizi gizlemeniz de sorunları daha büyük bir hale getirebilir. İş arkadaşlarınız projelerinizde sizi destekliyorlar. Onlarla detayları paylaşmayı deneyin. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizde değişim yapmak için güçlü duygular içinde olacaksınız. Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyelere kulak verin.

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın olaylara bugün daha gerçekçi bir taraftan bakmayı tercih edebilirsin. Bugün arkadaşlarına ve ailene kendini ifade ediş tarzın oldukça dikkat çekebilir. Hayatının kontrolünü eline almak istiyorsun. Çevrendeki kişilerin davranışları sana yeterince olgunca gelmeyebilir. Evli ve çocuklu bir Yengeç burcuysan hem eşin hem de çocukların ile ilgili rutin sağlık kontrolleri gündeme gelebilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınız da önemli bir sonuçlanma içine gidebilirsiniz. Alacağınız mali uyarılar ve borçlar konusunda stres yaşamamaya dikkat etmelisiniz. Çözüm odaklı olun.

11 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Toprak veya emlak ile ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişten getirilen konular sizin keyfinizi kaçırabilir. Enerjinizi çabuk toparlayacaksınız. Yaratıcı olduğunuz konulara önem verebilirsiniz. Alışveriş için uyun bir gün olabilir. Sohbet edeceğiniz kişilerle görüşebilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yeniliklere ve güzel enerjilere adapte etmeye çalıştığınız bir dönemdesiniz. Eskiden yaptığınız hataları yine yapmamaya özen göstermelisiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konular gündeminize gelirken geçmiş ve anılar su yüzüne çıkabilir. Eski albümleri ve resimleri karıştırabilir, ailenizle bir arada ve onlara yakın olmak isteyebilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pratik anlamda harekete geçmek konusunda güçlük çekeceğiniz bir gün. Bunu fark ettiğiniz anda bir şeyleri oldurmak için zorlamayı bırakmalısınız.

11 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ediyor. Dışarıda olmaktansa evde zaman geçirmekten hoşlanacağınız bir gün olacak.Ailenize zaman ayırabilir, aile büyüklerinizle iletişime geçebilirsiniz. Ay ile Mars arasındaki kare açı ilişkilerde gerginliklere işaret ediyor.

11 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cebinizdeki parayı kullanma şeklinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bilhassa katıldığınız sosyal faaliyetlerde hesapsızca para harcama eğilimine girebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmek, hatta gerekiyorsa davetleri reddetmek, faydalı olacaktır.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Kariyerinizle ilgili gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğiniz istekleriniz gerçekleşiyor. Bunun için kurmanız gereken düzen için acele etmeniz gerekir. Projelerinizi gerçekleştirirken kendinize olan güveniniz yeterli. Alacağınız yardımlara güvenmemelisiniz, aksi takdirde sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Para sıkıntınız uzun ömürlü değil! Kafeinli içeceklerden uzak durun.

11 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinden faydalanarak planlarını gerçekleştirmeye çalışabilir; ayrıca aile içinde huzur ve uyum içinde olabilirsin. Gün içinde partnerinin veya bazı insanların baskıları altında kalabilir, düşüncelerin hakkında sert bir muhalefetle karşılaşabilirsin. Gergin anlarda kontrolünü sağlamalısın.

11 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 54' 21" R
Ay
Aslan
09° 37' 27" R
Merkür
Koç
28° 11' 25"
Venüs
Boğa
18° 08' 44"
Mars
Koç
10° 24' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 45"
Satürn
Balık
17° 41' 28"
Uranüs
Boğa
23° 09' 07"
Neptün
Balık
29° 17' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 54"
Lilith
Başak
24° 52' 55"
True Node
Koç
14° 53' 36"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>