Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çözümden Yanasın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile arandaki muhabbete dikkat etmelisin. Karşındaki insanın kalbini kıracak sözler söyleyebilir veya hareketlerde bulunabilirsin. Bunun olmaması için bazı şeyleri dikkatle dinlemen gerekecek.

Sizin için önemli olan evde yapmanız gereken bazı işleriniz olabilir, ancak beklenmeyen ziyaretçilerin bugün için başka fikirleri olabilir. Sinirlenmenize veya öfkelenmenize izin vermeyin. Sadece kibar ama direkt bir şekilde neler olup bittiğini açıklayın ve arkadaşlarınızla daha sonra buluşmak için gerekli düzenlemeleri yapın. Muhtemelen anlayacaklardır, bu yüzden aklınız başka bir yerde olduğunda iyi ev sahibini oynamanıza gerek kalmayacak.

Parasal konularda atacağın adımlar ve yapacağın harcamaların hayatındaki etkisi hakkında kendini sorgulayabilirsin bugün. Neyi iyileştirmen gerektiğine odaklanabilir ve maddi konulara daha özen gösterebilirsin.

Fiziksel ve zihinsel sağlığının dengede kalması gereken bir gündesin. Hem bol bol yürüyüş yaparak hareketini arttırmalı hem de zihnini boşaltarak kendini yeni hafta için hazırlamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşına bir den fazla engel çıkabilir. Seninle fikir ayrılığına düşenler, kendi yolunu kabul ettirmek isteyenler seni zorlayabilir. Olaylara bir denge getirmek ve ortamı yumuşatmak sana düşecek bugün.

11 Mart 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kendinize ait bazı durumların farkına varacak ve kendinizi ifade etme konusunda dah büyük adımlar atacaksınız. Daha öncesinde sahip olduğunuzu bilmediğiniz bazı özelliklerinizi keşfedebilirsiniz. Bu keşif beraberinde yeni fırsatları da getirecek.

11 Mart 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kuruntularından uzaklaşacak ve gerçekçi olmak isteyeceksin. Bu sayede göremediğin detayları görecek ve çözüm için harekete geçebileceksin. İlişkinde bazı şeylerin daha net olmasını arzulayacaksın. Artık güvensizlik duygusuna yer yok bile diyebilirsin. Ailenle birlikte aktivitelere katılabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, geçmişteki hatalarını telafi etmek isteyebilirsin.

11 Mart 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Romantik ve hissiyatı yüksek bir gün olabilir. İlişkiniz için emek vermek, mutlu olmak adına daha fazlasını yapmak isteyebilirsiniz. Ancak bu tutumlarınızın karşı tarafta nasıl hisler bıraktığının da farkında olmalısınız.

11 Mart 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi gösterebileceğiniz imkanlar var ancak aşkta ve güzel olan şeylerde abartılar da gündeme gelebilir.

11 Mart 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak tamamlanmış hissedebileceğiniz bir evredesiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde zamana bırakmak istediğiniz konular kendiliğinden hızlanabilir.

11 Mart 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişte yaşanan olayları tekrar hatırlaman olası. Kendi hatalarını daha net görebilirsin. Yaşananlardan ders çıkarmak ve hataları telafi etmek için iyi bir gün olabilir.

11 Mart 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hemen ayaklarınızı yerden kesmenize gerek yok. Şimdi daha ciddi herhangi bir şeyle uğraşmak yerine evinizin etrafındaki meselelerle uğraşmanıza ve bunlarla ilgilenmenize izin veriliyor. Üretken olma ihtiyacı hissediyorsanız, yeni bir şeye başlamak yerine dikkatinizi bekleyen tüm önemli ev işleri üzerinde çalışmayı düşünün. Yapılacaklar listenizde daha az şey olduğunda daha fazlasını almaya daha iyi hazırlanacaksınız.

11 Mart 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Seçeceğiniz yolda ilerlemelisiniz.

11 Mart 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

11 Mart 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, çocuk, hobi konularıyla ilgili yurt dışı, eğitim, seyahat kararı alabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

11 Mart 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilişkinizde zorlanmalar olabilir. Özellikle fikir ve otorite çekişmesi yaşayabilir, birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmak isteyebilirsiniz. Sizin asıl düşüncelerinizi gizlemeniz de sorunları daha büyük bir hale getirebilir. İş arkadaşlarınız projelerinizde sizi destekliyorlar. Onlarla detayları paylaşmayı deneyin. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizde değişim yapmak için güçlü duygular içinde olacaksınız. Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyelere kulak verin.

11 Mart 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>