Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki bugünkü coşkuyu açıklarken yaşayacağınız ifade güçlüğü, partnerinizde birtakım sorular uyandırabilir. Olası sıkıntılı bir akşamın nedenleri arasında sizin payınız daha büyük olacak.

Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var, bazı olumsuzlukları başka türlü değerlendirebilirsiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir.

Bir konu karşısında soğukkanlı ve dikkatli olmanız gerekebilir. Acele karar verme durumunda kalacağınız gelişmeler içinde kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyecek, yakınlarınıza danışacaksınız.

13 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 02:45 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ilişkinizle alakalı konular sizi tedirgin edebilir. Bazı meseleler üzerinde karar vermekte zorlanırsınız. Bazı insanlarla aranızda istemeden de olsa mesafe oluşabilir. Sizi bir türlü anlamayan partneriniz, bir arkadaşınız, aile yakınınızla aranızda istenmeyen konuşmalar geçebilir. Hayatın doğum-ölüm-ayrılık gibi zorlu yanlarına katlanmakta güçlük çektiğinizi düşünebilirsiniz. Size göre iki günlük dünyada neden her şey ters gitmektedir. İşte kafanızın içinde bu soru bir türlü cevaplanmamaktadır. Bu da sizi rahatsız etmektedir. İş, psikoloji, sağlık, ileriye yönelik her türlü meseleyi didikleyip durabilirsiniz. Saat 17:07 Ay-Venüs görünümü, çıkarlarımıza uygun hareket etmenin işaretçisidir. İster istemez her şeyde bunu merkez alıyoruz. Para ve onun sağlayacağı güce ihtiyacımız var. Ancak bu arzu ve istekliliğin dozunu bilmeliyiz. Çünkü para her şey demek değildir. İç huzuru çoğu zaman paradan daha önemlidir. Saat 18:45 Merkür-Jüpiter görünümü, ailenizle (anne-baba-eş) olan ilişkinizde geçmişi bir kenara bırakıp bugüne odaklanmalısınız. Tam tersi durumda üzülürsünüz. Yapıcı konuşmalar, karşılıklı diyalog ve analizde bulunmak en doğrusudur. Tek taraflı değil, her yönüyle ele alarak meselelere bakmak faydalı olur. Keyifli bir güne adım atmanız, beklediğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

13 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu aklını meşgul eden konular için araştırma yapmak isteyebilirsin. Annenle konuşmanda fayda var.

13 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir. Sinirlerinize hakim olun ve bugün maddi beklentiler içerisinde olmayın. Hürriyet Aile /

13 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızla ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde ortaklı konularda karar vermek isteyebilirsiniz. Finansal konularda gelişime açıksınız. Kriz yaratan konulara karşı sakin kalmanızda fayda var. Güçlü iletişiminizle olayları daha rahat organize edebileceksiniz. Ticari konular gündeme gelebilir.

13 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

13 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri planda durduğunuz işlerinizde ve aile hayatınızda fırsatlarınız olabilir. Yuvanızla ilgili konularda güzel konuşmalar içine girebilirsiniz ama sonuca varmaktan kaçının, gerçekçi olun.

13 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü partnerinizle fikir ayrılığı yaşasanız da ortak bir mantıkta buluşmanız mümkün olacak. Ne de olsa aklın yolu birdir. Evdeki ilişkilerde uyum ve ahengin başladığını çok net hissedeceksiniz. Dostlarınızla gün içinde paylaşacağınız duygusal bir sohbet gününüzü ferahlatacak.

13 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

13 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 04' 41" R
Ay
Aslan
24° 24' 16" R
Merkür
Koç
29° 39' 09"
Venüs
Boğa
19° 38' 27"
Mars
Koç
11° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 57"
Satürn
Balık
17° 46' 37"
Uranüs
Boğa
23° 13' 21"
Neptün
Balık
29° 19' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
21° 28' 39"
Lilith
Başak
25° 01' 00"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>