Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Özel Hayatını Kontrol Altında Tutuyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 60%

Bir süredir haber almadığınız bir arkadaşınızla iletişim kurmaya çalışın. Sizle görüşmek için sabırsızlanıyor. Sevginizi beklenmedik bir şekilde göstererek birini şaşırtın. Harekete geçin ve iç haritanıza güvenin. Başkalarının anlamsız sözlerinin sizi yolunuzdan geri çevirmesine izin vermeyin. Zaman kaybetmeyin ve hedeflerinize odaklanın. İnsanlar bu günün sizin için pürüzsüz bir şekilde ilerlemesinde önemli bir role sahip, ama yine de sizi manipüle etmelerine izin vermeyin.

Doğuştan kolay anlaşılabilir biri olmanız, sizi hemen fark ettirecek. Yabancılarla sohbet etmeyi her zaman kolay buldunuz. Dost enerjiniz başkalarından gelecek olan olumlu yanıtları çekiyor. Kendinizi bir çok yeni yüz içeren sosyal bir durumda bulabilirsiniz. Bu tanıdıklarla sohbet ederken, bazı olumlu ilişkiler kuracaksınız. Networkünüzü geliştirmek ve hizmetlerinizi satmak için iyi bir gün. Kendinizi tanıtmaktan korkmayın.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Önünde harika bir gün uzanıyor! Karar verme kabiliyetin zirve yapacak ve sana önemli konularda daha hızlı adım atma fırsatı sunacak. Fiziksel enerjin ise ayrıca keyif verecek. Bir insan daha ne isteyebilir? Gülümse. Üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok bugün!Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başladığınız şeyi bitirmek zor olabilir. Aynı anda yüzlerce yöne çekilebilirsin. Gezegensel enerjiler iletişimi arttırıyor ve çok hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Olmakta olan tüm değişikliklere ayak uydurmaya çalışmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Ara vermek ve kargaşadan kurtulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Öğle yemeği için dışarı çıkın ya da hava almak için bir yürüyüş yapın.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün en sevdiğiniz şeylerden çok daha fazlasını deneyimlemek isteyebilirsiniz. Her şey hayatınızın her alanında eşitlenmek üzere, bu yüzden size daha güçlü bir güvenlik ve güven duygusu verecek daha sağlıklı bir dönemin tadını çıkarmaya hazır olun.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde sorunlar ile baş etme yöntemini değiştirmelisin. Kullandığın yöntemler seni fazla yıpratabilir. Biraz gündemi takip ettikten sonra yeni gelişmeleri detaylı öğrenmek isteyebilirsin. Özel hayatını kontrol altında tutuyorsun. Sevdiğin insanları mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsun. Aile büyüklerine karşı oldukça saygılı davranıyorsun.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve dostlarınızla aranızda rekabet sorunları meydana gelebilir. Kıskançlık ve bencillik yaratan konuşmaları fark edebilirsiniz. Hayatınızda gerçek amaçlar içinde olmayı seçin. Bugün seyahatlerinizi yeniden organize edebilir ve eksik gördüğünüz bazı ihtiyaçlarınızı tamamlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınıza ise dikkat etmeniz gerekiyor.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında uzaklarla ilgili konular ya da yeni insanlar hayatınıza çok şey katabilir. Akşam saatlerinde de kendinizi öne çıkarmakta daha iddialı olabilirsiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda ikilemde kalabilirsiniz. Karar almak isterken bir yandan da uzun süredir hesaba katmadığınız bazı durumlarınızı düşünmeniz gerekebilir.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara bugün güvenmekte zorlanabilirsiniz ve onlar da söylediklerinize karşı daha hassas olabilir. Başkalarını eleştirmemeli ve peşin hükümlü olmamalısınız.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Balık burcundaki seyahatine devam ederken Mars ve Neptün ile kavuşum yapıyor. Uzun süredir konuşmadığınız kişilerden haber alabilirsiniz.Din, inançlar ve felsefe konuları üzerine kafa yorabilirsiniz. Farklı kültürlerle ilgilenebilir, görmek istediğiniz ülkeleri belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşinizde yaratıcı bir şeyler yapmak istiyorsanız, fikri patronunuza sunun ve işleri kendi orijinal yolunuzla yapmaya çalışın. Egzersiz ve diyet yapmaya devam ettiyseniz kendinizi bugün harika hissedeceksiniz. Protein bakımından zengin besinleri yemeye çalışın.

13 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, sunuşlarınızı belli bir düzeyde gerçekleştirmeli ve olayları abartmamalısınız. Bazı konuları çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor.

13 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 20' 58" R
Ay
Akrep
12° 19' 49" R
Merkür
Boğa
08° 32' 35"
Venüs
Boğa
27° 39' 08"
Mars
Koç
16° 17' 35"
Jüpiter
Boğa
29° 03' 09"
Satürn
Balık
18° 12' 15"
Uranüs
Boğa
23° 35' 59"
Neptün
Balık
29° 28' 23"
Plüton
Kova
02° 01' 08"
Chiron
Koç
21° 48' 08"
Lilith
Başak
25° 44' 20"
True Node
Koç
14° 52' 13"
Son Güncelleme : 22/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>